Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cockermaister']Hej ;)

śliczna z niej sunia :loveu::loveu::loveu::loveu:

ps. jak robisz te ID z modeliny, i czym napis robisz ??

IDy normalnie się lepi a potem wypieka. ;) Ale ja niestety już nie robię bo straciłam cierpliwość jako że nic mi nie wyszło. :diabloti:

[quote name='Zuzia&Snoopy']Jak już mówiłam psiaka widać to najważniejsze:p

Świetnie Wam idzie!:crazyeye::loveu:
No taak, coś tam widać, ale niewiele. Niestety mała czerwona małpa zwana potocznie aparatem odmawia posłuszeństwa. :niewiem:

Zaczęłyśmy się uczyć bąbelków i na razie też idzie nieźle :cool3: (oby tylko nie zapeszyć) Sucz wkłada już kawałek nosa do wody, a dla panieneczki to nie lada wyczyn. Ach, serowe ciacha działają cuda. :loveu: :evil_lol:

Jutro prawdopodobnie czeka nas wizyta u weterynarza bo mała ma chyba zapchane zatoki. :shake:

Posted

[quote name='Infortune.']
Zaczęłyśmy się uczyć bąbelków i na razie też idzie nieźle :cool3: (oby tylko nie zapeszyć) Sucz wkłada już kawałek nosa do wody, a dla panieneczki to nie lada wyczyn. Ach, serowe ciacha działają cuda. :loveu: :evil_lol:

Jutro prawdopodobnie czeka nas wizyta u weterynarza bo mała ma chyba zapchane zatoki. :shake:

Ooo to super! Powodzenia w takim razie:p Ja wczoraj upiekłam wątróbkowe. Fuuuj śmierdziało w calym domu :evil_lol:ale jakoś wyszły

Biedaczka...W takim razie duuuuużo zdrówka:loveu:

Posted

Fajnie wam idzie :loveu: Koda też utrzymuje równowagę, tylko ma to robimy nie na "kucaka", ale na "klęczka" - łatwiej mi utrzymać równowagę :cool3:

Pokaż jak Ci wyszedł ID do żółwi ;)

Posted

[quote name='Agata_Roki']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/DSC_9496.jpg

łaaaa... :loveu::loveu: jej oczka,czarny nochal,loczki na pysiu - nie da się jej nie kochać :loveu:

A zdjęcia jeszcze bardziej oddają to co o niej myślę.Uwielbiam Waszą galerię :cool3:

Miło słyszeć, że ktoś lubi nas oglądać :diabloti:

[quote name='Russellka']Fajnie wam idzie :loveu: Koda też utrzymuje równowagę, tylko ma to robimy nie na "kucaka", ale na "klęczka" - łatwiej mi utrzymać równowagę :cool3:

Pokaż jak Ci wyszedł ID do żółwi ;)
Ja staram się jak najwyżej bo wydaje mi się to efektowniejsze :diabloti: Al ejak widać na filmiku też się czasem chwieję, przewracam etc.

A idź Ty. Myślałam, że zrobić taki ID jest bardzo łatwo a tutaj zupełnie nic mi nie wyszło, wszystko pochowałam do szafy. :evil_lol: :lol:

[quote name='agaciaaa']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_9458.jpg świetnie złapane :lol:

http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Autumn/DSC_9494.jpg jakie fajne jesienne słoneczko na tej fotce :loveu:
Dziękujemy :p

Godzinkę temu wróciłyśmy od weta, tak jak myślałam moje maleństwo miało pozapychane zatoki i to dość mocno, a w ogóle tego nie pokazywała... Dobrze, że się wybraliśmy. :lol:

A, no i Klucha dorobiła się chipa. W Poznaniu wszystkie psy muszą je mieć do końca roku, ciekawe ile będą kazali potem płacić za posiadanie psa... :cool1:

Posted

Shel napisał(a):
A ile daliście za to chipowanie?

Nie płaciliśmy nic bo to akcja fundowana bodajże przez miasto. Każdy pies musi mieć do końca roku chipa, później podobno będą sprawdzać i jak któryś nie będzie miał to właściciel będzie płacił karę do 500zł... I podobno muszę płacić podatek za psa mimo że jest po sterylizacji, a powiedziano mi że nie muszę więc sama już nie wiem...

W zapale do nauki (oczywiście nie moim :diabloti:) zaczęłyśmy się uczyć kolejnej nowej sztuczki i Klucha miała malutki wypadek, więc na dziś dałam jej spokój, ale jutro wracamy znowu i mam nadzieję, że za kilka dni będe mogła się pochwalić nową sztuczką. :multi: Oby tylko nie miała urazu do tego zadania... :shake:

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ja wiem jaką :cool3::evil_lol:

No to zdradź :evil_lol::cool3:

Ja dostałam Fifke już zachipowaną :cool1: :diabloti: I jak poszłam z nią pierwszy raz do weta i w książeczce zobaczył nr ID to był tak zszokowany, że aż musiał sprawdzić :evil_lol:

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ja wiem jaką :cool3::evil_lol:

Wieeesz? :hmmmm: Myślisz o bąbelkach? Jaśli tak to powiem Ci moja droga, że się mylisz! :diabloti:

Bartiśkowa, witamy! :multi: :loveu:

Posted

Cześć wszystkim! :bye:

Nie było nas kilka dni ale niestety szkoła wysysa ze mnie wszystkie siły życiowe, wracam do domu po 16, wychodzę z psem jem obiad i zaczynam się uczyć... Kończę zazwyczaj dopiero po 22 i już nie ma na nic siły. :roll: Chyba przez to że się nie wysypiam łapie mnie jakieś choróbsko więc nie mogę nawet z psem na spacer wyjść... :shake:

Z naszą sztuczką narazie brak postępów bo jak wspominałam wyżej cierpimy chroniczny brak czasu. :lol:

Ale już przestaję narzekać.

Zdjęć nie mam, ale za chwilę mogę coś mieć. :siara:

Tak przy okazji, dziwne to nowe dogo :lol: