Hayne Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ewaka napisał(a):ale lala :] Nie Lala - tylko ITSU HIME, innym słowem - KSIĘŻNICZKA! Itsu może też być Królewna jeśli wolisz :) Zdrówka, Quote
ewaka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Królewnę, to mam ja :) Moja Usha to się z taka dumą nosi, że na pewno płynie w niej błękitna krew. Słodka, cwana i wykorzystywaczka. Co innego Kai, ten to prosty chłopak ze wsi jest. Co w głowie to na języku, a suki to niestety wyższa *******encja :) Wczoraj nieopatrznie zostawiłam drzwi do domu otwarte po poludniu i od razu zaanektowała dywanik przy łóżku, blokując skutecznie wyjście Zośki spod lóżka, po czym wywaliła się na plecy wyciagnęla sztywno łapy do góry, rozszczelniła w uśmiechu rozbrająco mordę, i zaczęła mruczeć zalotnie, żeby ją "jednak - jak już jest - to trochę podrapać". :) Na to wpadł Kajtek, zrobił trzy rundy czy wszystko na swoim miejscu, i co stoi tam gdzie jego buda (co za bezczelność - CIUCHY JAKIEŚ!), po czym tradycyjnie zawiesił się na łóżku nad nami i ziajając całą śmierdzącą, zdyszaną, spoconĄ, brudną od ziemi i walącą szlamem z dziur w ogrodzie - PASZCZĄ, napierał celem zmuszenia do drapania. Prostak, po porstu prostak. Quote
Hayne Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ewaka napisał(a): Prostak, po porstu prostak. Eeee tam, od razu prostak, po prostu prostolinijny chopak :-) Nasza Księżniczka "w nagrodę za wystawę" była wczoraj na kilku godzinnym spacerku nad "rozlewiskami" Narwi. Quote
Rashi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 o kurcze ale piekny widok :loveu: jeszcze tylko by sie zamek dla ksiezniczki przydal :loveu: pozdrawiam Quote
ktrebor Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Dla JaJy to najlepiej zameczek z krowich placków :) serio. Podobno wpadła w szał tropiąc krowie placki po tych rozlewiskach, próbowała każdy obsikać jak pies :) Quote
Recommended Posts