Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Nadia i jej siostra Natural Beauty Quote
Zuza i Noddy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Impresja']fotki są tylko coś gości mało. Ale bardzo dziękuję tym którzy są i doceniają moją robotę!! Kiedyś tą sliczna jeszcze na pewno na Młodego pożyczę. Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Zapomniałam o najważniejszej wiadomości! Po długim oczekiwaniu dostałyśmy wreszcie nasz przydomek hodowlany z FCI. Nazywamy się Simarilion :P Quote
Kasia&Rika Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Proponuje odwiedzać innych, to oni tez przyjdą:) Ja lubię tu zaglądać, bo twoje dziewczynki są takie śliczne:loveu: I mają piękne umaszczenie:) Te obróżki co miały na tym zdjęciu jak były razem to lupine? Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 piciminikas napisał(a):Proponuje odwiedzać innych, to oni tez przyjdą:) Ja lubię tu zaglądać, bo twoje dziewczynki są takie śliczne:loveu: I mają piękne umaszczenie:) Te obróżki co miały na tym zdjęciu jak były razem to lupine? Tak, to Lupine. Świetnie się sprawdzają, poolecam wszystkim. dobra, pora spać. Dobranoc wszystkim :* Quote
Kasia&Rika Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Impresja napisał(a):Zapomniałam o najważniejszej wiadomości! Po długim oczekiwaniu dostałyśmy wreszcie nasz przydomek hodowlany z FCI. Nazywamy się Simarilion :P Niewiele się znam na hodowlach, ale przez to się rozumie, że będziecie mieć szczeniaki? Super:D Kiedy planujecie pierwszy miot? Quote
Zuza i Noddy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Fajny ten przydomek, sama wymyślałaś? Quote
Anusia&Saba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cudne psinki, fajne mają obróżki ;) Pozdrawiam :loveu: Quote
Efciq Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witam pierwszy raz :multi: fajne pieski :loveu: Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ach, no ja nie mogę się napatrzeć na te twoje sunie... :loveu::loveu::loveu: Ty jesteś z Wrocławia, prawda? Przepraszam za offa, ale ważne... Quote
Kaladan Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Impresja napisał(a):Zapomniałam o najważniejszej wiadomości! Po długim oczekiwaniu dostałyśmy wreszcie nasz przydomek hodowlany z FCI. Nazywamy się Simarilion :P Tolkien? :) Gratuluję ślicznych dziewczynek :) Quote
Kasia&Rika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Prześlicznych:loveu: Fajna ta nazwa, dopiero jak Kaladan napisał/a to skojarzyłam skąd znam tą nazwę:evil_lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 no oczywiście, że Tolkien :p Quote
crazydaisy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 W końcu do Was trafiłam :multi: Prześliczne dziewczynki :loveu: Quote
Anka_ZG Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Witam:) I nas udało się w koncu dotzrec do was:multi::multi: Dziewuszki są sliczne!!:loveu: i już odnosza sukcesy, gratulacje!!! Bedziemy was ogladac, w miare jak nam czas pozwoli:) Pisuńki sa sliczne i az miło popatrzeć na takie pycholki:loveu: milego popoludnia!! Papa Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Śliczne maleństwa, taki mądry wzrok:loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jaka piękna,ale tak w kąpieli podglądać:oops: Quote
crazydaisy Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jakie słotkie maleństwo http://img385.imageshack.us/img385/3017/dsc01006bd8.jpg :loveu: czemu one tak szybko rosną?? Quote
Recommended Posts