Impresja&Simarilion Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Wczoraj na wystawie w Zabrzu Penny zdobyła swoje drugie Zwycięstwo Młodzierzy!! Rasę wygrał niezawodny Lilian Marisett, gratulacje dla Kasi :p Nadia Ma cieczkę i została w domu... Quote
Zuza i Noddy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Peny świetnie się prezentowała i jeszcze raz dzięki za użyczenie jej na jh. Quote
Impresja&Simarilion Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Na wystawie międzynarodowej w Dortmundzie moja Peneczka zdobyła Zw.Mł i tytuł Bundesjugendsieger, pokonała 3 konkurenki. Drugiego dnia na krajówce zdobyła drudie Zw.Mł!! Quote
Zuza i Noddy Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ogromne gratulacje dla was, wyściskać Peny ode mnie proszę i Nadię tez , żeby jej smutno nie było:lol: Quote
Kasia&Rika Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 GRATULACJE! Proszę wymiziać zwyciężczynie i jej śliczną siostrę:loveu: Quote
Impresja&Simarilion Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 dziadek Penelope, Multi Ch. Blue Baltic's Iceartist Victor Quote
Zuza i Noddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Peny świetnie wygląda i widać po kim urodę odziedziczyła. Nie wybieracie się może do Kielc? Quote
Talagia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Gratulacje! Tak trzymac! :laola: Jedziecie do Poznania? :) Quote
Impresja&Simarilion Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Do Poznania jedziemy oczywiście. Mam dwie swoje suki w młodzieży na 5 wszystkich :P Do Kielc mam trochę za daleko jak na krajówkę. Do końca roku raczej już w Polsce nigdzie się nie będziemy pokazywać. Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dzisiejszy spacerak w lesie. Mama i nasze suczki :P Quote
Kasia&Rika Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Impresja napisał(a):Do Poznania jedziemy oczywiście. Mam dwie swoje suki w młodzieży na 5 wszystkich :P Do Kielc mam trochę za daleko jak na krajówkę. Do końca roku raczej już w Polsce nigdzie się nie będziemy pokazywać. Chcesz pozbawiać Kielce widoku takich śliczności? nieładnie...:mad: No chyba, że chcesz dać odetchnąć konkurencji, żeby się nie stresowali, że i tak nie wygrają:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Śliczne są, a Nadia jak wydoroślała. Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Konkurencji to nawet my się boimy, w Poznaniu będzie na prawdę ciężko!! Trzymajcie kciuki za nas :p Quote
Zuza i Noddy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oczywiscie będziemy trzymać, a one oby dwie w młodzieży? Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Śliczne są, a Nadia jak wydoroślała. Może i wydoroślała ale wystawianie idzie nam fatalnie... Nadia jest teraz w takim wieku, że wszysko ma krzywe jakiś na dodatek uwielbia jeść więc jest trochę tłusta. Generalnie masakra. Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Oczywiscie będziemy trzymać, a one oby dwie w młodzieży? Obie w młodzieży więc mama bedzie Nadię pokazywać :P Quote
Zuza i Noddy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Impresja']Może i wydoroślała ale wystawianie idzie nam fatalnie... Nadia jest teraz w takim wieku, że wszysko ma krzywe jakiś na dodatek uwielbia jeść więc jest trochę tłusta. Generalnie masakra. Wyrośnie z tego, ale nie wygląda źle. Widzę, że podgardle trzeba trzymać, bo ma dość duże. Quote
Kasia&Rika Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja obiecuję trzymać kciuki:) Mamy nadzieje, że jakoś uda wam się fotki porobić i pokazać konkurencje, z którą i tak wygracie:D A poza tym, wierze że masz dużo wspaniałych fotek na kompie, co się nimi tak skromnie dzielisz? Quote
Impresja&Simarilion Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 fotki są tylko coś gości mało. Ale bardzo dziękuję tym którzy są i doceniają moją robotę!! Quote
AngelsDream Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A jak napiszę, to będzie więcej fotek?;) Quote
Recommended Posts