Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_Mikuunia_ napisał(a):
Trudno jest ułożyć psiaka do wystaw jelsi ktoś jest nie doswiadczony?A właściwie to zap0ytam jak się tego nauczyć...

To nie jest bardzo trudne, w końcu pies musi tylko stać i biegać :P ale trzeba duzo i często ćwiczyć, najlepiej od małego. Jesli masz jakiś konkretne pytania napisz do mnie na pw albo na gg, chętnie podzielę się swoją wiedzą.

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Yoshiii
Posted

Ja pierwszy raz na wątku... ;]
Śliczne dziewczynki doprawdy :loveu::loveu::loveu:
Umm... Jak ja kocham angliki...
Szczególnie zachwycona jestem Penny, ale Nadia też jest prześliczna:loveu:

Posted

Darianna napisał(a):
ja poproszę instrukcję, niedługo będziemy mieć debiut, a konkurencją dla Was nie jesteśmy - jako że ja z rudzielcem :diabloti:

Konkurencji też bym pomogła :p w koncu to nie sukces wygrać z nieprzygotowanym psem :p Najlepiej spotkaj się z kimś kto wie o co chodzi. W praktyce lepiej mozna wszystko wyjaśnić. A jak masz jakieś konkretne pytania to pisz. Chętnie odpowiem

Posted

Wczoraj byłyśmy na krajowej wystawie w Dreźnie. Nadi zdobyła swoje drugie niemieckie Zw. Mł i tytuł Najlepszego Juniora w Rasie. Penny zdobyła swoje drugi niemiecki wniosek na dorosłego Championa Niemiec i w porównaniu ze swoja mamusią Silvanus Noblesse CAC i tytuł Najlepszej dorosłej suki w rasie. Rozpoczęła klubowy Championat Niemiec. Rasę wygrał piękny tatuś Nadi Silvanus Mortimer.

Penny z mamusią

• 3 weeks later...
Posted

Impresja napisał(a):

Penny z mamusią

Hm...Kiedyś marzyłam o kupnie setera ticolor.Los sprawił,że w do domu zawitał pomarańczak...Teraz widzę ,jaki są piękne w tym umaszczeniu.Zdjęcia tak nie odzwierciedlają pełni ich urody.W rzeczywistości są wręcz ....niesamowite:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...