Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://picasaweb.google.pl/Zajgo.Vizsla/ImirIlionElater?authkey=FWideizeu2E][b]>>Wystawa Poznań 2008<<[/b][/url]

;)
(trochę za daleko stałem i oświetlenie na hali do d.. ale coś wygrzebałem :cool1:)

GRATULACJE dla dwóch piękności waszych! :razz:

Posted

[quote name='Zajgo'][URL="http://picasaweb.google.pl/Zajgo.Vizsla/Penny?authkey=2qd1jl4Cy9U#"][B]>>Wystawa Poznań 2008<<[/B][/URL]

;)
(trochę za daleko stałem i oświetlenie na hali do d.. ale coś wygrzebałem :cool1:)

GRATULACJE dla dwóch piękności waszych! :razz:[/quote]

Wielkie dzięki za zdjęcia, są świetne.Problem w tym, że to nie Penny tylko pies którego pokazuje Imir Ilion Elater... Proszę zmień nazwę albumu. Nie zrobiłeś mi żedeno zdjęcia z Penny?

Posted

[quote name='Impresja']Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą, Penny została Młodzieżowym Zwyciezcą Polski zdobyła Zw.Mł i tytuł najlepszego juniore w rasie. Zakończyła również Młodzieżowy Championat Polski!! Zdjęcia mam strasznie kiepskie, bo oświetlenie było okropne.[/quote]

[CENTER]:mdleje::mdleje::mdleje:

zawsze w was wierzyłam!!:multi::multi:
[/CENTER]

Posted

Biedna Nadia, dla nas i tak jest piękna:loveu: a coś konkretnego mu się nie podobało?:mad: z kim jeszcze startowaliście? ja nie jestem obeznana, ale to była tylko wystawa konkretnej rasy w której startowaliście czy młodzieży różnych ras?

Posted

Coś tam napisał, że ma zad spadzisty i za wysoko ogon osadzony, co jest kompletną nie prawdą, więc się nie przejmujemy. W klasie startowały 4 suczki: Nadia, jej siostra Natural Beauty Elater Polonica(lokata3 ocena bardzo dobra), Penny(lokata pierwsza ocena doskonała) i Szanta Syndykat Wielokropków(lokata2 ocena bdb).