Kati Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Jak sie leczy dziury w zębach u psów? Mój pies ma 1 ząb krzywy i miedzy tym krzywym zebem zawsze mu się coś zatrzymuje (trawa, jedzenie, itp.) staram się mu to czyścić, ale pod spodem ząb zrobił się czarny (mała czarna plamka między zębami). No i zapach z pyska jest nie do wytrzymania. Nigdy nie miał świeżego zapachu, ale teraz już nie wytrzymuje. Do tedo zęby są żółte (nie wiem czy to tylko osad czy kamień). W środę ide z psem na badania krwi i przy okazji zapytam o zęby, ale wcześniej chciałabym wiedzieć co nas może czekać. ps. Czy niemiły zapach może być spowodowany jakąś choroba układu pokarmowego? (Raptus ma cos z zodkiem i dlatego jedziemy na badania Quote
justinka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Basenji napisał(a):Wet pokazał mi, jak go usunąć zwykłą łyżeczką od herbaty. 5 minut i było po sprawie. Żadnych narkoz, przepłacania itd. Polecam taką metodę.o na czym to wogole polega ..chciałabym wyprobowac napiszcie ...;]:p Quote
Recommended Posts