Bursztynka13 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Ten komputer to mnie wykończy:diabloti::angryy: Spróbój naciśnąć F5 i Ctrl (fotki powinny się pokazać) albo klikinij Odśwież Nie wiem co powoduje znikanie zdjęć:shake: Quote
Doginka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie widzę fotek pomimo naciskania F5 + ctrl:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Bursztynku wybacz, ze spoznione zyczenia, ale z calego serducha zycze Ci WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Bursztynka13 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Doginka poproszę Łapeczka o pomoc to może coś wymyśli:evil_lol: Ka-Vanga przekaże Bursztynowi życzenia;) Quote
Bursztynka13 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Od jakiegoś czasu ucze Bursztyna łapania frisbee;) Idzie mu całkiem dobrze jednak musimy przerwać naukę bo Bursztynek się zatruł:-( Już jest lepiej ale wcześniej biegunka, wymioty, chodził osowiały.:-(:-(:placz::-( Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 ojejku ;[ jak ssie czuje nasz agilitowec ...Bursztynek maly ;p? Quote
Bursztynka13 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Z Bursztynkiem to już wszystko dobrze;) Ale strachu przez tego "odkurzacza" się najadłam. Wet powiedział że na spacerze musiał "wciągnąć" kawałek gumy-stąd czarne kawałki w wymiocinach. Ale już wszystko dobrze:) Szkoda że pogoda nie dopisuje, nie mam jak za bardzo rozłożyć torku(na tunel wciąż poluje:evil_lol: w żadnym sklepie typu real,cerffur,castorama itp. nie ma-czy oni się zmówili czy co!:evil_lol:). Frisbee nie chcą mi przysłać (zamówiłam z Daktari.pl). Więc Bursztyn jest zmuszony biegać za piłkami, a szkoda bo zaczoł "odrywać się od ziemi-ale wtedy rozgryzł frisbee...i koniec zabawy. Treningi dopiero wznowię jak mi przyślą frisbee:cool1: Nie długo zdjęcia! Quote
Bursztynka13 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bursztyn we wrzosie. Bursztyn we wrzosie2 Mój sznupek z piłeczką Bursztynek od końca stycznia zaczyna treningi agility w "psim ranczu":) Quote
Bursztynka13 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No a od soboty Bursztyn zaczyna kurs posluszeństwa na "psiej farmie":multi: Quote
Avaloth Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Część :)) żyjemy i wpadamy :D http://images37.fotosik.pl/6/8a2f86054931497c.jpg śliczne :loveu: wygląda jak szczeniaczek :) o to liczymy na duuużo fotek z posłuszeństwa, a potem aglity :) teraz będę się starać regularnie odwiedzać dogo to pooglądam sobie te wasze poczynania :eviltong: mizianka dla Bursztynka ;) Quote
Bursztynka13 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Na pewno będzie dużo fotek z PT;) A dzisiaj z mojim diablontkiem idę do weta na pobranie próbek, bo mu jakaś narośl na wardze wyskoczyła:-( A frisbee już przysłali i od wczoraj intensywnie nakręcam Bursztyna na nie:eviltong: Quote
Bursztynka13 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Zdjęcia z wakacji Bobudka to wbrew pozorom bardzo trudna czynność... Już nie śpię:) Chociaż jestem senny... I bardzo znużony tym ciągłym stróżowaniem... Idę spać, chyba nikt nie zauważy;) Quote
Bursztynka13 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Zdjęcia z wakacji II O, już zachód słońca? A mnie chce się baraszkować! Ide do pani może teraz też będzie chciała się bawić... Po bardzo(:evil_lol:) pracowitym dniu trzeba się udać na spoczynek:eviltong: Papa! Quote
Kinia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ale się tu wakacyjnie zrobiło:loveu: Super fotki! Quote
Paula&Goofi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hejka! :multi: Wpadamy z rewizytą :lol: Bursztynek jest śliczny :loveu::loveu::loveu: A te jego uszka :loveu::loveu::loveu: Zakochać się idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prosimy więcej fotek :cool3::cool3: Pozdrawiamy! Quote
Bursztynka13 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dzięki za odwiedziny:) Niedługo frisbiowe foty(ale nie oczekujcie cudów-narazie łapie tylko rollery:p), a za tydzień z kursu PT Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dzięki tym ślicznym fotkom ja już tęsknię za latem:razz: Quote
Bursztynka13 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Narazie tylko taka fotka z nauki łapania frisbee-muszę znaleść kogoś kto chciałby (czytaj:mogła bym zmusić:diabloti:) do fotografowania. I trochę fotek Bursztynka pośród liści Quote
Bursztynka13 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 No i ostatnia fotka-powrót do domu(zziajany, zmęczony a zapiera się i nie chce iść do domu, czemu ta mała kreatura po 5 godz na świerzym powietrzu nie jest padnięta!?:evil_lol:) Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 HA! Jestem! Teraz będziemy Was subskrybować i już się nam nie wywiniecie :)) Bursztynek jest śliczny ;)) Quote
Recommended Posts