Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Od jakiegoś czasu ucze Bursztyna łapania frisbee;) Idzie mu całkiem dobrze jednak musimy przerwać naukę bo Bursztynek się zatruł:-( Już jest lepiej ale wcześniej biegunka, wymioty, chodził osowiały.:-(:-(:placz::-(

Posted

Z Bursztynkiem to już wszystko dobrze;) Ale strachu przez tego "odkurzacza" się najadłam. Wet powiedział że na spacerze musiał "wciągnąć" kawałek gumy-stąd czarne kawałki w wymiocinach. Ale już wszystko dobrze:) Szkoda że pogoda nie dopisuje, nie mam jak za bardzo rozłożyć torku(na tunel wciąż poluje:evil_lol: w żadnym sklepie typu real,cerffur,castorama itp. nie ma-czy oni się zmówili czy co!:evil_lol:). Frisbee nie chcą mi przysłać (zamówiłam z Daktari.pl). Więc Bursztyn jest zmuszony biegać za piłkami, a szkoda bo zaczoł "odrywać się od ziemi-ale wtedy rozgryzł frisbee...i koniec zabawy. Treningi dopiero wznowię jak mi przyślą frisbee:cool1: Nie długo zdjęcia!

• 2 weeks later...
Posted

Na pewno będzie dużo fotek z PT;)
A dzisiaj z mojim diablontkiem idę do weta na pobranie próbek, bo mu jakaś narośl na wardze wyskoczyła:-( A frisbee już przysłali i od wczoraj intensywnie nakręcam Bursztyna na nie:eviltong:

Posted

Zdjęcia z wakacji

Bobudka to wbrew pozorom bardzo trudna czynność...

Już nie śpię:)

Chociaż jestem senny...

I bardzo znużony tym ciągłym stróżowaniem...

Idę spać, chyba nikt nie zauważy;)

Posted

Zdjęcia z wakacji II

O, już zachód słońca? A mnie chce się baraszkować! Ide do pani może teraz też będzie chciała się bawić...

Po bardzo(:evil_lol:) pracowitym dniu trzeba się udać na spoczynek:eviltong:
Papa!

Posted

Hejka! :multi:
Wpadamy z rewizytą :lol:
Bursztynek jest śliczny :loveu::loveu::loveu: A te jego uszka :loveu::loveu::loveu: Zakochać się idzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prosimy więcej fotek :cool3::cool3:
Pozdrawiamy!