Bursztynka13 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [SIZE=6]Witam w galeri Bursztyna Bursztyn urodził się 28.08.06r (w moje imieniny:loveu:). Jest sznaucerem miniaturowym, czarno-srebnym. Obecnie uczy się pokonywania przeszkód na torze agility, mam w przyszłości zamiar wystawiać go do konkursów miniagility. Jego najlepszym przyjacielem jest kuzyn Koda, właścicielka to Kropelka95. Tu podczas pokonywania kładki Tu pokonuje palisadę:) A tu po prostu pozuje na huśtawce... Więcej zdjęć jak się ktoś coś napiszę, myślę że jutro będą zrobione ładne focie, gdyż jadę na spotkanie agilitowe do Goleniowa. Dziękuję Palmie że powiedziała mi o portalu Dogomania:D Quote
AnkaG Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witamy nowego sznupa na dogo. :lol: Ja mam cztery takie cuda. Też czarno -srebrne. Quote
łapeczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hey hey sliczny ten twoj sznupek.... bede tu wpadac tak czesto jak sie da ... fajnie ze macie w szczecinie torek agility xD pozdrawiam i zapraszam caly czas do siebie Quote
Bursztynka13 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Trzy nowe zdjęcia, dwa pierwsze z wybiegu w Goleniowie Jak widać z tyłu duuuuuuuuuużo śmieci:roll: Bursztynek zobaczył pieska:evil_lol: I jeszcze jedno zdjęcie z wybiegu...ale w Szczecinie:) Quote
AnkaG Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ale ma ucholki śmieszne. Stoją na baczność. :lol: Quote
Doginka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witam nowego sznupka cz-s :loveu:i dzięki za zaproszenie do waszej galerii :p Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 i ja witam nowego kolegę :loveu: zazdroszczę, że macie tor agility blisko Quote
Bursztynka13 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nie aż tak blisko. Parę kilometrów trzeba przejść:evil_lol: ale jak się zabierze piłeczkę (albo inną zabawkę) można się w czasie drogi fajnie pobawić:cool3: No to wstawię nowe zdjęcia: Ależ te bieganie jest męczące! Mój (a raczej mojego pieska:evil_lol:) przyjaciel (a zarazem kuzyn) Koda wśród zieleni. Ale gorąco! Dobrze że jest tu trochę cienia:) Leżę na trawie:eviltong: Co tam jest? Dzisiaj o 19.15 wyjeżdzam na obóz do Bieszczad:eviltong: Niestety nie mogę zabrać psiula:placz:Ale może w górach spotkam jakiegoś owczarka i zrobię mu zdjęcie? W każdym bądź razie licze na to że więcej osób odwiedzi "Bursztynową galerie", i pozoztawi miłe komentarze:eviltong: Pozdrawiam, Pata Quote
Avaloth Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hej :) dzięki za odwiedzinki :loveu: Bursztyn jest śliczny :loveu::lol: a masz może jego fotki jak był mały ? fajnie potem obserwować różnicę ;) miłego obozu :) Quote
Bursztynka13 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Dzisiaj wróciłam z obozu i "wygrzebałam" z dysku zdjęcia Bursztyna-szczeniola:lol: Jeszcze jak miał oklapnięte uszy:) Niestety nie mogę ich dodać:-( bo coś nie działa:-( Komputery mnie nie lubią:diabloti: Wrzucałam zdjęcia przez fotosik a teraz wyskakuje biały kwadracik z krzyżykiem w środku:roll: Quote
łapeczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ooooooooo heyo wam ;] moze ja sprobuje tylko podaj mi swoj login na fotosika ;] Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 o.k mi sie chyba udalo wiec dodaje foty BURSZTYNKI ;p ten pudelek to Fafik ukochany pupilek mojej babci niestety przegral walke z rakiem pluc zmarl w wieku 18 lat Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ten psiak co siebawi z moim kocchanym sznupelkiem to KAJTEK niestey juz nas opuscil mial wtedy 13 lat no to koniec bo wiecej fotek BURSZTYNKA nie ma na fotosiku ;p Quote
Bursztynka13 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dzięki za pomoc;) Dodam tylko że ten pudelek nazywa się Fafik (pupilek mojej babci), niestety zmarł w wieku 18 lat na raka płuc:-( A pies, który bawił się z Bursztynem (taki duży czarny, podpalany) to Kajtek i też nie żyje:-( Zmarł w wieku 13 lat:-( Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dobra poprawilam juz .... mam nadzieje ze tak moze byc ;] jak bedzie miala jeszcze problemy z wgraniem fot na dogo to daj znac chetnie pomoge ;] Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hallo co tam slychac ;] wiecej fotek prosze ;] bo inaczej strajk rozpocznne;] Quote
Bursztynka13 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Muszę wgrać z aparatu, bo dzisiaj nad morzem byłam z mojim pupilem:) Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ooooo to zgrywaj i wgrywaj na fotosika a potem zarz do nas ;] i sie nie ociagaj bo my czekamy ;p Quote
Bursztynka13 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Większość zdjęć nie powychodziła:-(a później baterie padły:angryy: Ale jeżeli V spotkanie agilitowe się odbędzie to będą zdjęcia jak Bursztyn pokonuje tor agility:) Quote
Bursztynka13 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Bursztynek po zakryciu przez falę:) Poczynia postępy w wchodzeniu do wody:) Quote
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hehehe fajne fotya ;] rozumiem ze to ty i Bursztynek ;p Quote
Recommended Posts