Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=6]Witam w galeri Bursztyna

Bursztyn urodził się 28.08.06r (w moje imieniny:loveu:).
Jest sznaucerem miniaturowym, czarno-srebnym.
Obecnie uczy się pokonywania przeszkód na torze agility, mam w przyszłości zamiar wystawiać go do konkursów miniagility. Jego najlepszym przyjacielem jest kuzyn Koda, właścicielka to Kropelka95.

Tu podczas pokonywania kładki
Tu pokonuje palisadę:)
A tu po prostu pozuje na huśtawce...
Więcej zdjęć jak się ktoś coś napiszę, myślę że jutro będą zrobione ładne focie, gdyż jadę na spotkanie agilitowe do Goleniowa.

Dziękuję Palmie że powiedziała mi o portalu Dogomania:D

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzy nowe zdjęcia, dwa pierwsze z wybiegu w Goleniowie
Jak widać z tyłu duuuuuuuuuużo śmieci:roll:
Bursztynek zobaczył pieska:evil_lol:

I jeszcze jedno zdjęcie z wybiegu...ale w Szczecinie:)

Posted

Nie aż tak blisko. Parę kilometrów trzeba przejść:evil_lol: ale jak się zabierze piłeczkę (albo inną zabawkę) można się w czasie drogi fajnie pobawić:cool3:
No to wstawię nowe zdjęcia:

Ależ te bieganie jest męczące!

Mój (a raczej mojego pieska:evil_lol:) przyjaciel (a zarazem kuzyn) Koda wśród zieleni.

Ale gorąco! Dobrze że jest tu trochę cienia:)

Leżę na trawie:eviltong:

Co tam jest?

Dzisiaj o 19.15 wyjeżdzam na obóz do Bieszczad:eviltong: Niestety nie mogę zabrać psiula:placz:Ale może w górach spotkam jakiegoś owczarka i zrobię mu zdjęcie? W każdym bądź razie licze na to że więcej osób odwiedzi "Bursztynową galerie", i pozoztawi miłe komentarze:eviltong: Pozdrawiam, Pata

Posted

Hej :)
dzięki za odwiedzinki :loveu:
Bursztyn jest śliczny :loveu::lol: a masz może jego fotki jak był mały ? fajnie potem obserwować różnicę ;)
miłego obozu :)

Posted

Dzisiaj wróciłam z obozu i "wygrzebałam" z dysku zdjęcia Bursztyna-szczeniola:lol: Jeszcze jak miał oklapnięte uszy:) Niestety nie mogę ich dodać:-( bo coś nie działa:-( Komputery mnie nie lubią:diabloti: Wrzucałam zdjęcia przez fotosik a teraz wyskakuje biały kwadracik z krzyżykiem w środku:roll:

Posted

Dzięki za pomoc;)

Dodam tylko że ten pudelek nazywa się Fafik (pupilek mojej babci), niestety zmarł w wieku 18 lat na raka płuc:-(
A pies, który bawił się z Bursztynem (taki duży czarny, podpalany) to Kajtek i też nie żyje:-( Zmarł w wieku 13 lat:-(