Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Bianko -masz Ty los z tymi osobnikami płci ponoć żeńskiej :crazyeye:
Ale trzymaj się - jesteśmy z Tobą i żeby nawet cała Izba Lekarska tu się produkowała :evil_lol:, to i tak mamy ich w nosie :eviltong:

Posted

LOLA gdzie jesteś????

Ps. patrząc przez pryzmat Żuraw i innych jej pokroju, których jest jakieś 95% populacji... ja wciąż nie mogę zrozumieć jakim cudem ludzie stoją na najwyższym szczycie piramidy w świecie zwierząt??

Posted

Monka-stw napisał(a):
LOLA gdzie jesteś????

Ps. patrząc przez pryzmat Żuraw i innych jej pokroju, których jest jakieś 95% populacji... ja wciąż nie mogę zrozumieć jakim cudem ludzie stoją na najwyższym szczycie piramidy w świecie zwierząt??

Sami się ustawiamy bo jak Einstein powiedział: "Są dwie rzeczy nieskończone, ludzka głupota i wszechświat, ale to drugie nie jest takie pewne".
Gdzie w przykazaniu "nie zabijaj" zaznaczono - człowieka?

Posted

JoSi napisał(a):
Sami się ustawiamy bo jak Einstein powiedział: "Są dwie rzeczy nieskończone, ludzka głupota i wszechświat, ale to drugie nie jest takie pewne".
Gdzie w przykazaniu "nie zabijaj" zaznaczono - człowieka?

nie zaznaczono, bo chyba miano na mysli.. wszystko, co żywe. to my widzimy w domysle jedynie człowieka (tzn oni, a nie my :roll:)

Posted

Przebrnęłam przez cały wątek. :-o Nie mogę, nie potrafię.. w to uwierzyć! 'Ludzie' nie znają granic. :-( Najgorsze jest to, że przez takiego żurawia:angryy: ucierpiał pies.. niewinny, bezbronny pies.
Nie wiem nawet co tu napisać. :-(

Niech się upewnie, żuraw (pozostałe jej nicki też) są w czarnych kwiatkach?

Posted

Ktos napisal na watku

„Moze to miec zwiazek z tym że Lola ma baaardzo słaby wzrok, nie wiem jak ona coś widzi - nie ma źrenic!!! całe oko jak ogromna źrenica nie reaguje na światło latarki - byłyśmy na badaniu u naszej pani weternarz”.

pisaliscie, ze sunia widziala...ja niedawno uspilam mojego najukochanszego kotka....na sam koniec choroby oslepl to znaczy w przeciagu poltora do 2 dni zrenice mu sie rozszezyly na cale oczy i stracil wzrok rowniez nie reagowal na swiatlo latarki:-( oczka jego wygladaly jak 2 czarne kule:-(

mam nadzieje, ze Lola zyje...

Posted

to nie "ktos" napisał o braku źrenic u Loli, ale wlasnie żuraw osobiście

tylko że ta informacja podana przez żuraw jest tak samo jak wszystkie inne niewiarygodna :roll: