funia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Po cichu mam nadzieję ,że sunia może zyje .......:roll: Quote
Agmarek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 funia napisał(a):Po cichu mam nadzieję ,że sunia może zyje .......:roll: Funia wszyscy tu mamy taką nadzieję :roll: Quote
osho Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jak coś będzie wiadome, i będzie można napisać - dacie znać? Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 osho napisał(a):jak coś będzie wiadome, i będzie można napisać - dacie znać? Ponawiam pytanie. Dacie znać?? Quote
:: FiGa :: Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wydaje mi się, że to oczywiste... ;) Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Wydaje mi się, że to oczywiste... ;) Szkoda że dla żuraw nie było to tak oczywiste jak dla nas :-( Quote
Ewa i flatki Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Oj Bianko -masz Ty los z tymi osobnikami płci ponoć żeńskiej :crazyeye: Ale trzymaj się - jesteśmy z Tobą i żeby nawet cała Izba Lekarska tu się produkowała :evil_lol:, to i tak mamy ich w nosie :eviltong: Quote
Monka-stw Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 LOLA gdzie jesteś???? Ps. patrząc przez pryzmat Żuraw i innych jej pokroju, których jest jakieś 95% populacji... ja wciąż nie mogę zrozumieć jakim cudem ludzie stoją na najwyższym szczycie piramidy w świecie zwierząt?? Quote
JoSi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Monka-stw napisał(a):LOLA gdzie jesteś???? Ps. patrząc przez pryzmat Żuraw i innych jej pokroju, których jest jakieś 95% populacji... ja wciąż nie mogę zrozumieć jakim cudem ludzie stoją na najwyższym szczycie piramidy w świecie zwierząt?? Sami się ustawiamy bo jak Einstein powiedział: "Są dwie rzeczy nieskończone, ludzka głupota i wszechświat, ale to drugie nie jest takie pewne". Gdzie w przykazaniu "nie zabijaj" zaznaczono - człowieka? Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 JoSi napisał(a):Sami się ustawiamy bo jak Einstein powiedział: "Są dwie rzeczy nieskończone, ludzka głupota i wszechświat, ale to drugie nie jest takie pewne". Gdzie w przykazaniu "nie zabijaj" zaznaczono - człowieka? nie zaznaczono, bo chyba miano na mysli.. wszystko, co żywe. to my widzimy w domysle jedynie człowieka (tzn oni, a nie my :roll:) Quote
gosikf & dogs Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Szlag człowieka trafia. Czy dalej nie ma żadnego kontaktu z zuraw? Byłą jakaś umowa adopcyjna czy tylko słowna? Quote
Martali Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Przebrnęłam przez cały wątek. :-o Nie mogę, nie potrafię.. w to uwierzyć! 'Ludzie' nie znają granic. :-( Najgorsze jest to, że przez takiego żurawia:angryy: ucierpiał pies.. niewinny, bezbronny pies. Nie wiem nawet co tu napisać. :-( Niech się upewnie, żuraw (pozostałe jej nicki też) są w czarnych kwiatkach? Quote
gosikf & dogs Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angryy: Quote
Bamboo ® Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Monka-stw']LOLA gdzie jesteś???? [/quote] Może lepiej przenieść ten wątek na zaginione / ukradzione ... :cool1: Quote
Monka-stw Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A już myślałam, że coś drgnęło :( Nie można tej żuraw jakoś przycisnąć żeby powiedziała prawdę?? :shake: Quote
ata Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ktos napisal na watku „Moze to miec zwiazek z tym że Lola ma baaardzo słaby wzrok, nie wiem jak ona coś widzi - nie ma źrenic!!! całe oko jak ogromna źrenica nie reaguje na światło latarki - byłyśmy na badaniu u naszej pani weternarz”. pisaliscie, ze sunia widziala...ja niedawno uspilam mojego najukochanszego kotka....na sam koniec choroby oslepl to znaczy w przeciagu poltora do 2 dni zrenice mu sie rozszezyly na cale oczy i stracil wzrok rowniez nie reagowal na swiatlo latarki:-( oczka jego wygladaly jak 2 czarne kule:-( mam nadzieje, ze Lola zyje... Quote
Ajula Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 to nie "ktos" napisał o braku źrenic u Loli, ale wlasnie żuraw osobiście tylko że ta informacja podana przez żuraw jest tak samo jak wszystkie inne niewiarygodna :roll: Quote
Neigh Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tak sobie tu czasem zaglądam.........w nadziei że przeczytam jakąś nową informację. Quote
zula131 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Rzeczywiście, ta cisza jest trochę niepokojąca... Quote
gosikf & dogs Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 myślę, że w końcu się doczekamy jakichś informacji... Quote
Recommended Posts