jaanna019 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Swojego czasu zmiękło mi serce na widok bulwek w potrzebie, nie dane mi było niestety... nie rozumiem jak można w ten sposób postąpić z psem, który zaufał i być może pokochał :shake: Żuraw jesteś zakałą ludzkości:angryy: Quote
giselle4 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ...nie mieści sie w mojej biednej głowie:-( Quote
epe Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Giselle! Handel psami nie mieści się w Twojej głowie:crazyeye: Cóż,my widocznie jesteśmy ginącą częścią społeczeństwa- teraz liczy się tylko kasa i nawet ciężko doświadczone psy mogą być przedmiotem handlu- byleby do jakiejkolwiek rasy były podobne:angryy: Quote
giselle4 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ...epe,tak to wszystko co sie stało z pieskiem...psami:crazyeye::-( To co by zrobiła zuraw w przypadku michelle,ktora wzięła boksiunie ze schroniska ---------------- pies ma ADHD miała nuzyce ma alergie częste zapalenia węzłów chłonnych miała raka na listwie mlecznej liczne blizny po nożu albo innym narzędziu nie nalezy do najpiekniejszych ale dla niej to ukochana córeczka-cudo a moze powinna ja uspić???????????:-( Quote
okurasan Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 nie miesci mi sie to wszystko w glowie rowniez. serce peka, poniewaz ja rowniez staram sie o adopcje, i wiem ze oddala bym cale serce takiej loli. mamy juz jena buldozke tosiunie i nie wybrazam sobie zrobic jej jakiejkolwiek krzywdy. Quote
epe Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pozostaje nam tylko wierzyć,że skoro najprawdopodobniej została sprzedana,to jeśli ktoś wydał pieniądze na psa,to chyba się o nia troszczy i kocha! Pewnie Żuraw sprzedaje psy na zamówienie,tzn.ktoś jest gotowy zapłacić za psa danej rasy,bo taką lubi! Quote
giselle4 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ...chyba masz racje:-( mam tylko nadzieje ze ludzie kochaja te ,,jej ,,psy:crazyeye: Quote
zuzlikowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='giselle4']...chyba masz racje:-( mam tylko nadzieje ze ludzie kochaja te ,,jej ,,psy:crazyeye: Mam też taką nadzieję i...nawet bym Żuraw odpuściła,gdyby udowodniła,że tak jest!!! Choć ...szachrowania tymi małymi ogoniastymi ...nienawidzę!!!:angryy: Quote
zula131 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 epe napisał(a): jeśli ktoś wydał pieniądze na psa,to chyba się o nia troszczy i kocha! ...chyba, że jest to inwestycja w dobrze prosperujący biznes... :-( Quote
epe Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wypluj to!:evil_lol: Nie dopuszczam tej myśli- czy w Niemczech też są pseudohodowcy? Quote
zula131 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wypluwam! Trzeba wierzyć, że maleńka :loveu: żyje i ma się dobrze, i że w końcu prawda wyjdzie na jaw... Quote
demi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Przeczytałam większość i flaki mi się przewracają:mad: toż to czy nikt nie może podejść do tej kobiety i ją "grzecznie zapytać" co i jak z tą kluską kochaną...? Bianko masz namiary na tę kobietę? Czy niemogłybyśmy napisać pisma na policję? Oni pociagneli by sprawę dalej, ja bym już ich tam przypilnowała. Skoro nie ma biedulka czasu się odezwać to policja ją zmobilizuje. I to nie jest żadne straszenie, bo jeśli ktoś nie dotrzymuje umowy pisemnej czy ustnej to wiemy gdzie sie nadaje... Ale mi ciśnienie skoczyło! Jeśli Lolcia jest bezpieczna (OBY) u "nowych właścicieli" to niech to się wyjaśni. Jeśli nie potrafi szanowna żuraw sama się wypowiedzieć, to jej trzeba widocznie pomóc. O bosz:placz: skąd "to" wszystko się bierze, pojęcia nie mam:placz: Quote
epe Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Demi! To żądza pieniądza:diabloti: Tacy jak Żuraw uważają,że można psom pomagać i jednocześnie sobie dorobić! A tacy jak my,tylko dokładamy do tego interesu! My płacimy na leczenia,operacje,a oni ganz gotowego pieska sprzedają!:angryy: Quote
Ajula Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 czasami myslę, że ludzi dla których pies jest rzeczą jest więcej niż takich, którzy te stwory kochają :-( Quote
Greven Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Trafiłam tu na widok wielkich, czerwonych liter w podpisie Bianki. Będę śledzić ten wątek z nadzieją, że wyjaśni się "tajemnica" Loli. Ja wolę prawdę, choćby najcięższą do przyjęcia, od niepewności :shake: Quote
demi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 epe napisał(a):Demi! To żądza pieniądza:diabloti: Tacy jak Żuraw uważają,że można psom pomagać i jednocześnie sobie dorobić! A tacy jak my,tylko dokładamy do tego interesu! My płacimy na leczenia,operacje,a oni ganz gotowego pieska sprzedają!:angryy: ja wiem, że tak jest... ale ku*** dlaczego? Życie takie krótkie, a tak pełne nienawiści i zobojętnienie i wszystkiego co najgorsze, a i tak umrzemy i wielkie G po nas zostanie. Nigdy tego nie pojmę, nigdy:-( Quote
demi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ale co by nie było, nie można odpuszczać! Bo brak konsekwencji z naszej strony będzie powodowało dalej takie sytuacje:shake: Krew mnie zalewa normalnie:-( Quote
zula131 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Demi, dziewczyny zapewniają, że działają :p. A nie o wszystkim piszą, bo ta tfu!-żuraw podczytuje ten wątek. Chyba wszyscy tu czekamy z niepokojem, aż się sprawa wyjaśni... Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 My się tu bardzo przejmujemy losem JEDNEJ SUŃKI- i tak ma absolutnie być, a w świetle jupiterów,za milczącym przyzwoleniem...i wiedzą wielu ludzi i władz istnieje ten obóz zagłady...i niestety nie tylko ten! __________________ I tego to już zupełnie nie jestem w stanie pojąć! Quote
Agata,Sonia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Bardzo dobrze,ze dzialacie po cichutku;) Zuraw-dogomania nie zapomni i mysle,ze jak nie wyjasnisz sprawy to bedziesz miec przechla.... do konca zycia:mad::angryy::mad::angryy: Quote
demi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 zula131 napisał(a):Demi, dziewczyny zapewniają, że działają :p. A nie o wszystkim piszą, bo ta tfu!-żuraw podczytuje ten wątek. Chyba wszyscy tu czekamy z niepokojem, aż się sprawa wyjaśni... bo to się w głowie wszystko nie mieści! :shake: Dajcie coś czasem znać, błagam! Quote
Asia_Klero Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja oddalam kiedys psiaka na tymczas do dogomaniaczki met i ,,moj" pies takze zaginal w niewyjasnionych okolicznosciach..i nie tylko on:angryy: Quote
netti1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 i nie tylko twój zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach!tylko tu mało się pisze o tym,i tak naprawdę to niewiele można zrobić z takimi oszustami Quote
Ajula Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 może wlasnie trzeba pisać więcej o takich sprawach, żeby ludzie mieli oczy szeroko otwarte :roll: Quote
KUNA 85 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Czytając tą historię się pogubiłam ,natomiast ,jestem za tym żeby podać publicznie dane żurawia i tej osoby która uśmiercła bezpodstawnie tą piękną sunię , znależć całą specyfikację lekarską u weterynarza który dopuścił się eutanazji i dorwać te osoby z całymi konsekwencjami . wszystkie Państwa pogróżki są bezowocne , i się rozpływają .Trzeba działać , być może że sunia jeszcze żyje i bardzo cierpi u jakiś ludzkich zwyrodnialców . Zróbmy to też dla osób które przejęte losem LOLI wpłacały bezinteresownie pieniądze na jej leczenie odejmując sobie niejednokrotnie od ust . Ruszajmy w bój. A na przyszłość bardziej z dystansem podchodzcie Państwo do tak zwanych znajomości na forum , nazywacie się pieszczotliwie cioteczkami i myślicie że kazdy występujący na forum kocha zwierzeta tak jak wy kochacie , a jednak za takimi ludzmi mogą się kryć osoby z zaburzeniami emocjonalnymi , zwyrodnialcy , osoby handlujące zwierzętami itp. Quote
Recommended Posts