Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Swojego czasu zmiękło mi serce na widok bulwek w potrzebie, nie dane mi było niestety... nie rozumiem jak można w ten sposób postąpić z psem, który zaufał i być może pokochał :shake: Żuraw jesteś zakałą ludzkości:angryy:

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Giselle!
Handel psami nie mieści się w Twojej głowie:crazyeye: Cóż,my widocznie jesteśmy ginącą częścią społeczeństwa- teraz liczy się tylko kasa i nawet ciężko doświadczone psy mogą być przedmiotem handlu- byleby do jakiejkolwiek rasy były podobne:angryy:

Posted

...epe,tak to wszystko co sie stało z pieskiem...psami:crazyeye::-(
To co by zrobiła zuraw
w przypadku michelle,ktora wzięła boksiunie ze schroniska
----------------
pies ma ADHD
miała nuzyce
ma alergie
częste zapalenia węzłów chłonnych
miała raka na listwie mlecznej
liczne blizny po nożu albo innym narzędziu
nie nalezy do najpiekniejszych
ale dla niej to ukochana córeczka-cudo
a moze powinna ja uspić???????????:-(

Posted

nie miesci mi sie to wszystko w glowie rowniez. serce peka, poniewaz ja rowniez staram sie o adopcje, i wiem ze oddala bym cale serce takiej loli. mamy juz jena buldozke tosiunie i nie wybrazam sobie zrobic jej jakiejkolwiek krzywdy.

Posted

Pozostaje nam tylko wierzyć,że skoro najprawdopodobniej została sprzedana,to jeśli ktoś wydał pieniądze na psa,to chyba się o nia troszczy i kocha!
Pewnie Żuraw sprzedaje psy na zamówienie,tzn.ktoś jest gotowy zapłacić za psa danej rasy,bo taką lubi!

Posted

[quote name='giselle4']...chyba masz racje:-(
mam tylko nadzieje ze ludzie kochaja te ,,jej ,,psy:crazyeye:

Mam też taką nadzieję i...nawet bym Żuraw odpuściła,gdyby udowodniła,że tak jest!!! Choć ...szachrowania tymi małymi ogoniastymi ...nienawidzę!!!:angryy:

Posted

Przeczytałam większość i flaki mi się przewracają:mad:
toż to czy nikt nie może podejść do tej kobiety i ją "grzecznie zapytać" co i jak z tą kluską kochaną...?
Bianko masz namiary na tę kobietę? Czy niemogłybyśmy napisać pisma na policję? Oni pociagneli by sprawę dalej, ja bym już ich tam przypilnowała.
Skoro nie ma biedulka czasu się odezwać to policja ją zmobilizuje.
I to nie jest żadne straszenie, bo jeśli ktoś nie dotrzymuje umowy pisemnej czy ustnej to wiemy gdzie sie nadaje...

Ale mi ciśnienie skoczyło!

Jeśli Lolcia jest bezpieczna (OBY) u "nowych właścicieli" to niech to się wyjaśni. Jeśli nie potrafi szanowna żuraw sama się wypowiedzieć, to jej trzeba widocznie pomóc.

O bosz:placz: skąd "to" wszystko się bierze, pojęcia nie mam:placz:

Posted

Demi!
To żądza pieniądza:diabloti: Tacy jak Żuraw uważają,że można psom pomagać i jednocześnie sobie dorobić!
A tacy jak my,tylko dokładamy do tego interesu!
My płacimy na leczenia,operacje,a oni ganz gotowego pieska sprzedają!:angryy:

Posted

Trafiłam tu na widok wielkich, czerwonych liter w podpisie Bianki. Będę śledzić ten wątek z nadzieją, że wyjaśni się "tajemnica" Loli. Ja wolę prawdę, choćby najcięższą do przyjęcia, od niepewności :shake:

Posted

epe napisał(a):
Demi!
To żądza pieniądza:diabloti: Tacy jak Żuraw uważają,że można psom pomagać i jednocześnie sobie dorobić!
A tacy jak my,tylko dokładamy do tego interesu!
My płacimy na leczenia,operacje,a oni ganz gotowego pieska sprzedają!:angryy:

ja wiem, że tak jest... ale ku*** dlaczego?
Życie takie krótkie, a tak pełne nienawiści i zobojętnienie i wszystkiego co najgorsze, a i tak umrzemy i wielkie G po nas zostanie.
Nigdy tego nie pojmę, nigdy:-(

Posted

ale co by nie było, nie można odpuszczać!
Bo brak konsekwencji z naszej strony będzie powodowało dalej takie sytuacje:shake:
Krew mnie zalewa normalnie:-(

Posted

Demi, dziewczyny zapewniają, że działają :p. A nie o wszystkim piszą, bo ta tfu!-żuraw podczytuje ten wątek. Chyba wszyscy tu czekamy z niepokojem, aż się sprawa wyjaśni...

Posted

My się tu bardzo przejmujemy losem JEDNEJ SUŃKI- i tak ma absolutnie być, a w świetle jupiterów,za milczącym przyzwoleniem...i wiedzą wielu ludzi i władz istnieje ten obóz zagłady...i niestety nie tylko ten!

I tego to już zupełnie nie jestem w stanie pojąć!

Posted

zula131 napisał(a):
Demi, dziewczyny zapewniają, że działają :p. A nie o wszystkim piszą, bo ta tfu!-żuraw podczytuje ten wątek. Chyba wszyscy tu czekamy z niepokojem, aż się sprawa wyjaśni...

bo to się w głowie wszystko nie mieści! :shake:
Dajcie coś czasem znać, błagam!

Posted

Czytając tą historię się pogubiłam ,natomiast ,jestem za tym żeby podać publicznie dane żurawia i tej osoby która uśmiercła bezpodstawnie tą piękną sunię , znależć całą specyfikację lekarską u weterynarza który dopuścił się eutanazji i dorwać te osoby z całymi konsekwencjami . wszystkie Państwa pogróżki są bezowocne , i się rozpływają .Trzeba działać , być może że sunia
jeszcze żyje i bardzo cierpi u jakiś ludzkich zwyrodnialców . Zróbmy to też dla osób które przejęte losem LOLI wpłacały bezinteresownie pieniądze na jej leczenie odejmując sobie niejednokrotnie od ust . Ruszajmy w bój.
A na przyszłość bardziej z dystansem podchodzcie Państwo do tak zwanych znajomości na forum , nazywacie się pieszczotliwie cioteczkami
i myślicie że kazdy występujący na forum kocha zwierzeta tak jak wy kochacie , a jednak za takimi ludzmi mogą się kryć osoby z zaburzeniami emocjonalnymi , zwyrodnialcy , osoby handlujące zwierzętami itp.