hanik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No trzymajcie trzymajcie bo szanse niewielkie:roll: Ale co tam i tak go kocham:loveu: :lol: Jak patrzę na Figla to mam wrażenie, że on ma jakoś ten ogon za wielki do całej reszty. Naprawdę jak kiełbasa krakowska. Chyba nie nadążył rosnąć za ogonem:evil_lol: Trochę mu jeszcze przyciełam włosów w pachwinach bo takie fafloki mu wisiały. O właśnie przyszedł z obłoconym nosem. Nawet wolę nie zaglądać do ogródka bo dopiero kilka dni temu zakopywałam dziury i siałam trawę
hanik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Petra_ napisał(a):Figiel wyszykowany:loveu: widzę, że foksik gotowy na wystawę:multi: będę jutro kibicować i cykać fotki (biorę ze sobą aparat):lol: To super, że będziesz:loveu: :loveu: :loveu:
Roksana Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 hanik napisał(a):NJak patrzę na Figla to mam wrażenie, że on ma jakoś ten ogon za wielki do całej reszty. Naprawdę jak kiełbasa krakowska. bo powinnien być bardziej wygolony ;) (ogon nie powinien być grubszy od nogi)
hanik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 hmmm.... Chyba już nie mam jak tego zrobić, chyba że ukradnę maszynkę mojemu bratu
hanik Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ukradlam maszynkę i opitoliłam ogon:eviltong: No i jak????
Flaire Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 hanik napisał(a):Ukradlam maszynkę i opitoliłam ogon:eviltong: No i jak????Dla mnie - o niebo lepiej! Ja bym pewnie ciutkę inaczej wyprofilowała sam koniuszek, ale to naprawdę nieistotne.
Fuka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hanik, bomba :klacz: sama bym tak chciała umieć ogonić:oops: POWODZENIA JUTRO! Zróbcie dużo zdjęc!
pszym Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Hanik, brawo:multi: . Super wygląda. Naprawdę świetna robota! Jutro ( dziś ) sie widzimy w Olsztynie.
pszym Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Aha, jak cos to mamy ze sobą zestaw fryzjerski i zrobimy go na bóstwo!!!:cool1:
Roksana Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 hanik, super robota :evil_lol: naucz mnie teraz :eviltong: POWODZENIA !!!
Roksana Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 no to gratulejszon :cool3: sami się chwalcie ;) a ja wrzucam stawkę na Warszawę: psy szczeniąt Agria WATERFALL młodzieży BŁYSTEK z Piaszczystych Pól IMPETUS Czeczuga (FCI) championów BAD REPUTATION Czeczuga (FCI) COLIN Canis Venator suki młodzieży CLEOPATRA Canis Venator DALIA z Piaszczystych Pól IMPRESSION Czeczuga FCI NAYANA od Hrubego Lesa pośrednia ESKA z Kozienic otwarta SHOWDOWN Czeczuga (FCI)
hanik Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Fuka']Hanik, bomba :klacz: sama bym tak chciała umieć ogonić:oops: POWODZENIA JUTRO! Zróbcie dużo zdjęc! Dzięki wam, ale niestety dostało mi się od pani Chwalibóg, że Figiel jest brzydko obcięty. Powiedziała, że na lędżwiach jakby go kura wydziubala, nie mówila już nic o tyle bo pewnie nie :diabloti: chcała się powtarzać:evil_lol: Ja niestety i tak wszystko zrobilam co w mojwj mocy, żeby to poprawić. Fuka mam do Ciebie wielką prośbę Czy mogłabyś nam pomóc i coś z tym zrobić w Warszawie? Wyrównać jakoś te nierówności, bo to tragedia a ja nie chcę tego zepsuć????:modla: :modla: :modla: Dostało mi się też za nieladne wystawienie mojego psa i słusznie, bo chyba w niego zwątpilam i przez to było jak było:oops: . Chyba za dużo rzeczy biorę na poważnie:shake: Mimo wszystko pani Chwalibóg doceniła Figla i dała mu zwycięzce mlodzieży:multi: :multi: :multi: Nawet stanął z Rolkiem do porównania o czym mi się nie śniło. Gratuluję jeszcze raz Rolkowi wzięcia rasy:multi: . A my od dzisiaj będziemy lepiej pracować:cool3:
hanik Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Petra bardzo się cieszę, że Cię poznalam:lol: :lol: :lol: I bardzo dziękuję, że popstrykałaś fotki. Daję Ci maila na priv i czekam na nie z niecierpliwością
Flaire Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 hanik napisał(a):Chyba za dużo rzeczy biorę na poważnie:shake: No to koniecznie trzeba wyluzować!!! To powinna być zabawa. ;-) hanik napisał(a):Mimo wszystko pani Chwalibóg doceniła Figla i dała mu zwycięzce mlodzieży:multi: :multi: :multi: No to wielkie gratulacje! Pani Chwalibóg to wymagający sędzia, więc niewątpliwie się Wam to zwycięstwo należało. A Rolkowi i pszymowi gratulujemy rasy! Coś jeszcze? :cool3:
pszym Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Halo, jesteśmy. Mamy dalej przejściowe problemy z komputerem i nie jesteśmy na bieżąco... No cóż, w Olsztynie wzięliśmy z Rolkiem rasę wygrywając z rosyjskim psem. Jednak gwiazdą tej wystawy był Figiel. Bardzo ładny pies i jeżeli będzie go Hanik wystawiać to ma szansę na niezłe wyniki... Hanik - widziałaś jak go Kola ustawiał. Popracuj nad tym, żeby się tak prezentował...No i zmień fryzjera... Stawka na Warszawę jest ciekawa - teraz żałuję, że nie zgłosiłem Rolka...Szczególnie gorąco będzie w Championach - Jumper, liczę na Ciebie!!! Jeżeli będziemy w Warszawie, to na pewno przyjdziemy.
Petra_ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Witajcie! Bardzo się cieszę, że mogłam być na tej wystawie..za każdym razem sobie obiecuję,że wezmę się wreszcie za Łatulca..i jej wystawianie.. Ale,ale..Figiel :diabloti: cudowny foksik,bardzo mi się podobał i wielkie gratulacje dla niego,Hanik..mam foteczki, obiecuję jeszcze dziś podesłać.. Gratulacje również dla Rolka ;) i jego fotkę też mam, wstawię też jego konkurenta z Rosji:cool3: niebawem będzie fotorelacja..a na razie muszę pognać do pracy,a buuuuu:placz:
hanik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pszym już nic nie mów o tym wystawianiu, bo mi wstyd jak niewiem:oops: :oops: :oops: no może kiedyś dojdę do takiej wprawy jak Kola. Wczoraj na alegro oglądałam maszynki do strzyżenia psów i nożyczki do degażowania. Czuję, że chyba sama będę musiała się za to zabrać, chyba, że uda mi się znależć speca od foksów. Spiekłam się w tym Olsztynie na raczka. Ledwo szyją ruszam, wszystko piecze.Do Warszawy chyba wezmę namiocik plażowy. Zawsze coś.
hanik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Petra czekamy na Twój powrót z pracy:lol: :lol: :lol: . Fajnie by było gdyby Łatulec też z Tobą był. Może tak będzie:cool3: :cool3: :cool3:
Fuka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 hanik napisał(a): Fuka mam do Ciebie wielką prośbę Czy mogłabyś nam pomóc i coś z tym zrobić w Warszawie? Wyrównać jakoś te nierówności, bo to tragedia a ja nie chcę tego zepsuć????Pomogę na ile umiem i na ile czas nam pozwoli:roll:, ale ogonka nie tykam - bo jest super! Gratuluję bardzo sukcesów juniorskich Figlowi:drinka:, no i rasy Rolkowi!:drink1: Napiszcie proszę co tam było na grupie?
hanik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dzięki Fuka. Najbardziej chodzi o tył. Tam trzeba trochę wygolić i ładnie wycieniować by zatrzeć różnice. Na lędzwiach to myślę, że nie bo w ciągu tygodnia powinno trochę zarosnąć:p. Szyja myślę, że jest w porządku
Petra_ Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :lol: hanik zdjątka już do Ciebie poszły..dlatego Figielka nie wstawiam:)
hanik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Petra wielkie dzięki doszły zaraz coś wrzucę:lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts