Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fuka'][quote name='pszym']Już naprawdę ostatni ( na razie ).
Nasze stado...

Ale wygolonego tyłka prawie nie widać :o

Bo strzyżony był dopiero w poniedziałek, a przedtem to zarosnięty był na maxa. Zresztą co tu się dziwić, jak siedzi w dzień na dworze to futro ma jak wodołaz...

Posted

To ja w tak zwanym międzyczasie wstawie kilka zdjęć Gringa z cyklu terier - transformers :evilbat:

klasyczny już terier meblowy:

nie ma jak na kolankach :lol:

na czymś zęby trzeba ćwiczyć

Gringo i gawrony

i na koniec - to nie prawda, że teriery to łobuzy, ja na przykład jestem niewinny i mam takie ładne spojrzenie :evilbat:

Posted

[quote name='Nitencja']tanita ty nie masz teriera tylko aniolka :)

Nitencja, ja nie wierzę, żebyś nie wiedziała, że to psia ściema jest specjalnie pod nas, właścicieli :wink:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']tanita: Przeciez to wiecej niz wrodzony aniol :wink:

To transformers jest, jak te samochodziki co się w potwory zamieniają :lol:
Zapytajcie się Petry, ona już go widziała w akcji :) . Zresztą ich ulubioną zabawą jest: "A co zrobisz Gringo jak cie dzik za nogę złapie" . Muszę to na fotkach uwiecznić 8)

Posted

Jeszcze się nie widziały, czy wyobrażasz sobie ich spotkanie bez małego fotoreportażu? :lol: , więc jak się już zobaczą, to na pewno coś tu umieścimy z Petrą 8)

Posted

Łatka patrzy super!!!! Uwielbiam ja!
i gratulacje dla jej przyszłego kumpla Rolka - duży sukces dzisiaj miał i pewnie teraz państwo oblewaja :beerchug:

Posted

Halo centralo!

Jesteśmy tak zmordowani po Bydgoszczy, ze nie mieliśmy siły podnieść się z łóżka :sleeping:
Rolek też był padnięty, ale Borys nie bardzo chciał dać mu odpocząć - tak bardzo się cieszył z jego powrotu :Dog_run: . My nie byliśmy dla niego az tak atrakcyjni :wink:
W każdym bądź razie Rolek dostał w nagrodę wielkie cielęce ucho :D i był zachwycony.

Posted

Gratulacje dla Rolla i jego Państwa :drinking:

A dzisiaj doszło do spotkania Gringa i Łatki :D
Zdjęcia wkrótce, a jest na co popatrzeć 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...