Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
Moim zdaniem świetny! O wiele lepiej być bardziej dojrzałym psem w danej klasie niż mnij dojrzałym. :-)

Dzięki Flaire no to zostajemy:lol:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanik napisał(a):
Nikit teraz to już na całego jestem fanką Borysa bo Garfield to mój ulubiony kot. Widzisz mam wspólne z Borysem upodobania:D

Przekażę Boryskowi ;)

hanik napisał(a):

A co do fotek to nie ma sprawy chętnie zrobię przesyłaj ile chcesz:p

Hanik :buzi: to zrobię wieczorkeim selekcję i coś podrzucę :bigcool:

Posted

hanik napisał(a):
Dzięki Flaire no to zostajemy:lol:

Poza tym nie bedziesz miała więcej szansy na młodzieżowego zwycięzcę świata...Na inne tytuły masz resztę życia...:razz:
Najlepszy wybór.

Posted

pszym napisał(a):
Poza tym nie bedziesz miała więcej szansy na młodzieżowego zwycięzcę świata...Na inne tytuły masz resztę życia...:razz:
Najlepszy wybór.

No tak masz rację. Niech będzie jak jest.
Wiesz ja tam tak wysoko nie mierzę. Pewnie będzie tam taka konkurencja, że głowa boli. Jednak bardzo bym chciala by zwyciężył pies z polskiej hodowli.
czy to w młodzieży, czy ogólnie.

Posted

Witam nową osobę na naszym topiku-->oliś:multi:
Gratulacje dla Roolka:loveu:
Figiel przystojniacha..:loveu:
Łatka była na grzybach:eviltong: a ja znowu w pracy..i już koniec lata,ale Łatka chyba się cieszy bo ciagle biegałaby na długie spacery..w upał mniej jej sie chciało.Po wczorajszym lesie ma chyba zakwasy,bo taka zniemrawiona dziś z lekka:p

Posted

hanik napisał(a):
No tak masz rację. Niech będzie jak jest.
Wiesz ja tam tak wysoko nie mierzę. Pewnie będzie tam taka konkurencja, że głowa boli. Jednak bardzo bym chciala by zwyciężył pies z polskiej hodowli.
czy to w młodzieży, czy ogólnie.

Z takim założeniem jedziemy. A że wygra Agria, to co innego...:razz:
Żartuję - jasne, że jedziemy tam wygrać!!!:diabloti:

Posted

Dobra to jedziemy wygrywać:lol: . Znowu zaniedbałam codzienne przyzwyczajanie Figla do ringówki. Muszę się wziąć w garść bo na światówce takie numery nie przejdą. Muszę jeszcze zadzwonić do gościa od gospodarstwa agroturystycznego i skorygować swoją pomyłkę. Znalazłam takie gospodarstwo na naszej trasie 40 km przed Poznaniem. Przenocujemy tam i rano pojedziemy na wystawkę. Nocleg 30 zł będzie nas kosztował.

Posted

Oczywiście, że jedziecie po laury zwycięstwa:multi: nie inaczej..
hanik grzybki rosną jak malowane..szkoda tylko,że Łatka nie umie ich wyniuchać nochalkiem..znajdowała za to jaszczurki:diabloti:

Posted

hanik najbardziej to,co nie znajduje się w jej miseczce..bo to co w misce jest beee,czyli miesko z jarzynami,po co w ogóle kalać swoje kły takim nędznym posiłkiem...bo przecież to co dostaje kot..(hitem jest serce wołowe:diabloti: )jest najlepsiejsze i najsmaczniejsiejsze pod słońcem:p łatka lubi też pestki od śliwek i oczywiście wszystko to, co w danej chwili może dostać od kogoś z domowników..ech..jest wybredna i okropna do karmienia

Posted

he he:lol: Pożycz mi swoją Łatkę bo niedługo będę powidła robić a trzeba śliwki wydrylować:evil_lol:
Figiel całe szczęście wybredny nie jest. A jak Łatka jest przy nim to już zupełnie nie mam problemu. Miałam na początku problem bo nie chciał jeść warzyw i owoców ale teraz przy Latce wszystko znika:p
Chociaż jak był na suchej karmie to wybrzydzał. Potrafił nie jeść kilka dni. A na BARF-ie wsuwa aż mu uszyska latają. Teraz suchej karmy używam jako smakołyki no i jak gdzieś jadę.

Posted

to ja bym chciała powiedzieć,że chętnie zobaczyłabym efekt pracy hanik..
nikit1..wstaw zdjątka,podziel się tymi ślicznościami:loveu:

Posted

Nikit1 piękne..:razz: hanik to zdolniacha,prawda?:multi: hanik..powinnaś swoje dzieła opatrywać podpisikiem..:cool3: i może kiedyś jakąś galerię zdjęć nam tu przedstawisz..

Posted

A ja tu wskoczę tylko na chwilę, żeby sie pochwalić, że Biedronka przywiożla CACIB z Innsbrucka:multi:, w porównaniu o rasę stwierdziłą, że trzeba pokazać całe swoje Biedronkowe jestestwo i zaczeła latać, no i rasa poszła do psa...

Posted

Petra_ napisał(a):
Nikit1 piękne..:razz: hanik to zdolniacha,prawda?:multi: hanik..powinnaś swoje dzieła opatrywać podpisikiem..:cool3: i może kiedyś jakąś galerię zdjęć nam tu przedstawisz..

Też tak uważam! Jak patrzę na tzw. surówkę, czyli te foty nie obrobione to wygląda to zupełnie inaczej.
Czasem zdjęcia mi naprawdę wyjdą, w sensie zrobienia (uchwycenia chwili) ale ból mój jest taki, ze nie potrafie ich obrobić - a Hanik tak ;)
No i efekt jest super!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...