Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stawka z soboty ST niekompletna. Były wszystkie psy w klasie młodzieży, wszystko przez ich bałagan w papierach.
ABARIS Gang Cziki - V1, CAJC, BOB Junior.:loveu:, nominacja na Crafta.
Chavier Bohemia maestro - był, bez oceny.
W niedzielę moje dziecię zawalczyło lepiej V1, CAJC, BOB Junior, BOB.:loveu::loveu:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GANG CZIKI']Stawka z soboty ST niekompletna. Były wszystkie psy w klasie młodzieży, wszystko przez ich bałagan w papierach.
ABARIS Gang Cziki - V1, CAJC, BOB Junior.:loveu:, nominacja na Crafta.
Chavier Bohemia maestro - był, bez oceny.
W niedzielę moje dziecię zawalczyło lepiej V1, CAJC, BOB Junior, BOB.:loveu::loveu:

Gratulacje Abiemu :loveu: W ten sam weekend oboje z braciszkiem Arnim poszaleli, tylko na innych wystawach :loveu:

Posted

Prosze: Szpic wilczy dzien I

psy posrednia
Chriss Sumbarsky pramen
psy champion
Toran Krusnochorska
suki posrednia
Bessi od Tinickeho potoka
otwarta
Xandra Krusnochorska
champion
Grace Sumbarsky pramen

Posted

[quote name='PANGEA']tak, tak
Polacy zdominowali grupe 6. Moj Petit Basset Griffon Vendeen - MACHIAVELLI Pangea w sobote BOG4, w niedziele BOB ale juz na grupe nei zostawalismy.
Dodam tylko ze skonczylismy championat Czech.

A Dog Niemiecki FATUM Pangea - dwa wnioski i zaczal championat ( do tego CACIBy ale to mu jez potrzebne nie jest :eviltong: )

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH :multi:[/quote]

Gratulacje !
Miło było Cie poznac ;)

Posted

[quote name='Jogurt']No ze kudlate basseciki masz to wiem :evil_lol: i z przyjemnoscia je wymiziam :loveu: tak samo jak i dozie:loveu: (moja druga ulubiona rasa;) zaraz po bassetach :eviltong:) kudlatki ten sam sedzia sedziuje?? :cool3:

Jogurciku !!! Gdzie jestescie..............
Mam nadzieje, ze spokojnie dotarliscie do domu. Taka sniezyca byla w drodze powrotnej :shake:

Ogromne, gigantyczne podziekowania za pokazanie Tuptusia :loveu: i jeszcze wieksze, za to, ze zostalas w niedziele.

Posted

jestesmy, jesteśmy ;) tyle ze muszę wrócić do świata żywych po boskim weekendzie i dwóch tygodniach choroby, puki co muszę ogarnąć zaległości i trochę się wkońcu wyspać ;) było mi bardzo miło was poznać ;)
Nie masz mi za co dziękować, przestań już bo aż mi głupio :evil_lol: ;) to była czysta przyjemność :loveu:no poza tym ze nie musiał mi na koniec tej ręki obijac i mam dzisaj takie zakwasy w okolicach ramion że nie mogę się schylic ani plecaka podnieść :evil_lol: jeszcze parę razy i będę mieć mięśnie jak Pudzian :evil_lol:
To i my się pochwalimy, Jogus pierwszego dnia z ocena doskonała zajął lokatę druga i otrzymał r.CAC , natomiast drugiego dnia dostał CAC i swój pierwszy res. CACIB, który najprawdopodobniej na niego przechodzi :loveu:

Posted

Jogurt napisał(a):
To i my się pochwalimy, Jogus pierwszego dnia z ocena doskonała zajął lokatę druga i otrzymał r.CAC , natomiast drugiego dnia dostał CAC i swój pierwszy res. CACIB, który najprawdopodobniej na niego przechodzi :loveu:

Super nasze gratulacje:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Dziekujemy ;)

PANGEA napisał(a):
uffff
Jogurciku
A juz myslalam, ze w drodze do przedszkola bede musiala Was wypatrywac ;)

:lol::lol: jestes u nas zawsze mile widziana ;)

Posted

Przyszedł czas aby V grupa się pochwaliła :lol:
Brno zostało opanowane przez polskie siberiany
07.02.
psy

Oumiak's BAY OF PASSION
-CAC + CACIB + Kwalifikacja na Crufts :loveu:
KORTIZ Eskimoski Domek -CAC +res CACIB :loveu:
suczki
Sherry Sashka Ray of Ligh Eskimoski Domek -CAC +CACIB+BOB+ Kwalifikacja na Crufts :loveu:

08.02
.
Oumiak's BAY OF PASSION -CAC+CACIB+BOB+IV BOG :loveu::multi:
HESPEROS Sądeckie Pieszczochy -CAC+CACIB :loveu:

Malamuty też pięknie się pokazały . Myślę ,że się pochwalą :lol:

Posted

[quote name='jolka11']przyszedł czas aby v grupa się pochwaliła :lol:
Brno zostało opanowane przez polskie siberiany
07.02.
psy

oumiak's bay of passion -cac + cacib + kwalifikacja na crufts :loveu:
kortiz eskimoski domek -cac +res cacib :loveu:
Suczki
sherry sashka ray of ligh eskimoski domek -cac +cacib+bob+ kwalifikacja na crufts :loveu:

08.02.
oumiak's bay of passion -cac+cacib+bob+iv bog :loveu::multi:
hesperos sądeckie pieszczochy -cac+cacib :loveu:

Malamuty też pięknie się pokazały . Myślę ,że się pochwalą :lol:

gratulacje!

Posted

Jogurt napisał(a):
Jeah, wczoraj dostalam zgloszenie :p

Gratuluje
Ja nadal nie :evil_lol:
ale dobrze, ze wystawa byla w zeszlym tygodniu. Dzis/wczoraj, to bysmy nie dojechali :diabloti: u mnie jakie 30 cm sniegu :angryy:

• 1 month later...