PANGEA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 aleb napisał(a):Jak coś to w niedzielę mogę pomóc. Kazda pomoc bedzie mile widziana :loveu: i bede ogromnie wdzieczna Moj piesek wybredny jest co do handlerow :roll: nie moze to byc meszczyzna :evil_lol: no i wazy tak 80 kg wiec trzeba umiec obchodzic sie z takim pieseczkiem :evil_lol: ( nie mamy duzych ambicji ;), bo Intera juz mamy, chcemy sie tylko ladnie zaprezentowac :cool3: i "rozpoznac teren" bo w tym roku Europejska Klubowa Wystawa Dogow jest w Czechacch wlasnie ) Quote
panienkabubu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja byłam już chyba trzy razy w Brnie. Droga jest super - do Olomouca, potem są betonowe płyty jakby z czasów hitlera, ale da się jechać. Winietę kupujesz na granicy w Cieszynie, kosztuje 40zł - jest na tydzień. Kierujesz sie na BVV, pisze na znakach - dojazd jest całkowicie bezproblemowy Quote
aleb Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jogurt, panienkabubu dziękuję wam :) Mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów z dojazdem. PANGEA mimo, że jestem szczupła, to daję rady z molosami :evil_lol: Quote
PANGEA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='aleb'] PANGEA mimo, że jestem szczupła, to daję rady z molosami :evil_lol: Wierze, wierze. Jogurtowa mnie zna ( przynajmniej z widzenia ) wiec wie, ze Tupczynski wazy prawie 2 razy tyle co ja :evil_lol: On jest tylko wrazliwy :roll: znaczy nic nie mozna z nim na sile:cool3: tylko sposobem :cool3: jak to z Dogiem Jogurtowa Nie, nic strasznego nie robi, tylko jak Ci nie zaufa, to pofruniesz jak ogon od komety :evil_lol: :diabloti: Quote
Jogurt Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 PANGEA napisał(a):Wierze, wierze. Jogurtowa mnie zna ( przynajmniej z widzenia ) wiec wie, ze Tupczynski wazy prawie 2 razy tyle co ja :evil_lol: On jest tylko wrazliwy :roll: znaczy nic nie mozna z nim na sile:cool3: tylko sposobem :cool3: jak to z Dogiem Jogurtowa Nie, nic strasznego nie robi, tylko jak Ci nie zaufa, to pofruniesz jak ogon od komety :evil_lol: :diabloti: Znamy sie :hmmmm: calkiem mozliwe, ja mam taka pamiec do ludzi a tymbardziej do ludzikich twarzy ze moge stac obok sasiadki/kumpeli/kogos znajomego i za Chiny ludowe nie wiedziec kim jest :diabloti: Badzmy dobrej mysli...umowmy sie ze Tuptus mnie nie zje i wzystko bedzie gut :evil_lol: moj co prawda wazy jakos mniej niz jego polowa ale sobie poradze :evil_lol: Quote
PANGEA Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 hihi Znamy sie :eviltong: bo oprocz Doga Tuptusia mam szurpate basseciki Petitki :evil_lol: I w Brnie z takowym tez bede ;) Quote
Jogurt Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No ze kudlate basseciki masz to wiem :evil_lol: i z przyjemnoscia je wymiziam :loveu: tak samo jak i dozie:loveu: (moja druga ulubiona rasa;) zaraz po bassetach :eviltong:) kudlatki ten sam sedzia sedziuje?? :cool3: Quote
ryjkomanka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no to my mamy potwierdzenie w reku ;D juz nic tylko jechac :) Quote
PANGEA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jogurt napisał(a):No ze kudlate basseciki masz to wiem :evil_lol: i z przyjemnoscia je wymiziam :loveu: tak samo jak i dozie:loveu: (moja druga ulubiona rasa;) zaraz po bassetach :eviltong:) kudlatki ten sam sedzia sedziuje?? :cool3: tak kudlate sa na tym samym ringu co houndy, tylko pozniej. Hala F A dogi w hali A1 :placz: wiec kawal drogi od siebie. Bedziemy sie dwoic :shake: Quote
Talagia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Maja problemy z potwierdzeniami na niedziele :roll: Ja zglaszalam 2 psy, a potwierdzenie dostalam tylko na jednego... Po zneutralizowaniu dawki adrenaliny (bo oczywiscie potwierdzenie na tego psa, na którym mi mniej zalezy, zeby byl obecny :evil_lol:) telefonicznie dowiedzialam sie, ze jest taki "problemik" u nich... Quote
aleb Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja właśnie jadę w niedzielę i dzisiaj otrzymałam potwierdzenie. Mimo problemów ze zgłoszeniami, szybko otrzymaliśmy uff :) Quote
Tecia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Talagia']Maja problemy z potwierdzeniami na niedziele :roll: Ja zglaszalam 2 psy, a potwierdzenie dostalam tylko na jednego... Po zneutralizowaniu dawki adrenaliny (bo oczywiscie potwierdzenie na tego psa, na którym mi mniej zalezy, zeby byl obecny :evil_lol:) telefonicznie dowiedzialam sie, ze jest taki "problemik" u nich...[/quote] Widze że maja niezly burdelik:) Ja tez dostałam potwierdzenie na niedziele tylko dla jednego potwora ale na wykazie wystawcow mam dwa nr wiec ograniczylam sie do napisania maila i szczerze mowiac nei licze ne ich odpowiedz:) A tak wogole to mi psa przechrzcili mam nie Lucka tylko Luisa :angryy: Quote
kapka22 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A u nas wszystko gra z tymi potwierdzeniami :) Quote
PANGEA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Jogurt']a ja dalej nic nie dostalam :diabloti:[/quote] Ja tez, wiec moze nie lubia krakowskich adresow Quote
aleb Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Na jakiej ulicy będzie odbywać się ta wystawa, bo nie wiem co wpisać w gps? :roll: Na potwierdzeniu nie pisze... Quote
Jogurt Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja wpisalam exibition center Brno w mapach google i wyszedl dokladny adres, wspolrzedne itd ;) my staromodnie z mapa jedziemy :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='aleb']Na jakiej ulicy będzie odbywać się ta wystawa, bo nie wiem co wpisać w gps? :roll: Na potwierdzeniu nie pisze...[/quote] gps niepotrzebny :) wszystko jest na znakach......... cały czas Brno (najpierw na Olomouc).... potem na BVV Quote
Jogurt Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 grrrr....dalej nic nie mam :diabloti: jeszcze sie agresywna zrobie :evilbat: Quote
IwonaK Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Czy ktoś może mi przetłumaczyć co pisze na potwierdzeniu zgłoszenia?:oops: Ja troche kuleje z j.ang:oops: Quote
ryjkomanka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='IwonaK']Czy ktoś może mi przetłumaczyć co pisze na potwierdzeniu zgłoszenia?:oops: Ja troche kuleje z j.ang:oops:[/quote] macie potwierdzenie po ang? my dostalismy po czesku, rozumiem piate przez dziesiate, a po ang nie byloby zadnego problemu...:roll: Quote
IwonaK Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='ryjkomanka']macie potwierdzenie po ang? my dostalismy po czesku, rozumiem piate przez dziesiate, a po ang nie byloby zadnego problemu...:roll:[/quote] Ja dostałam po ang.;) Plis... niech ktoś przetłumaczy co tam pisze:placz: Quote
Recommended Posts