aleb Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='IwonaK']Ja dostałam po ang.;) Plis... niech ktoś przetłumaczy co tam pisze:placz:[/quote] Ja też dostałam po angielsku. Mniej więcej ci to przetłumaczę ;) "Proszę sprawdzić, czy wszystkie dane na temat tego zgłoszenia są poprawne. Te zgłoszenie jest potwierdzeniem biletu na 1 dzień, dla jednej osoby zapisaną na wystawę. Aby wjechać samochodem proszę używać wejścia nr 8 i 9. Wejście dla pieszych - wejście nr 1 (zobacz na mapie). Parking należy opłacić na miejscu. Wystawa psów odbędzie się w hali A1, F, G1 i V. Stoiska handlowe będą w hali A2. Sekretariat i kasa będzie w hali F. Prosimy zagranicznych wystawców, aby przyjechali na czas, w celu zapłacenia za wystawę. Psy wprowadzamy od godz. 7.30 do 9.00. Proszę odebrać numerek katalogowy. Proszę nie zapomnieć zabrać rodowodu psa, dowodu wpłaty i paszportu psa z ważnymi szczepieniami. Czekamy na Twoje pojawienie się(?)" Ufff :) Chyba dobrze przetłumaczyłam ;) Quote
Jogurt Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 palam żądzą mordu :diabloti: nie dostałam potwierdzenia :mad: Quote
PANGEA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Jogurt']palam żądzą mordu :diabloti: nie dostałam potwierdzenia :mad:[/quote] Ja tez :evil_lol: Quote
IwonaK Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='aleb']Ja też dostałam po angielsku. Mniej więcej ci to przetłumaczę ;) "Proszę sprawdzić, czy wszystkie dane na temat tego zgłoszenia są poprawne. Te zgłoszenie jest potwierdzeniem biletu na 1 dzień, dla jednej osoby zapisaną na wystawę. Aby wjechać samochodem proszę używać wejścia nr 8 i 9. Wejście dla pieszych - wejście nr 1 (zobacz na mapie). Parking należy opłacić na miejscu. Wystawa psów odbędzie się w hali A1, F, G1 i V. Stoiska handlowe będą w hali A2. Sekretariat i kasa będzie w hali F. Prosimy zagranicznych wystawców, aby przyjechali na czas, w celu zapłacenia za wystawę. Psy wprowadzamy od godz. 7.30 do 9.00. Proszę odebrać numerek katalogowy. Proszę nie zapomnieć zabrać rodowodu psa, dowodu wpłaty i paszportu psa z ważnymi szczepieniami. Czekamy na Twoje pojawienie się(?)" Ufff :) Chyba dobrze przetłumaczyłam ;)[/quote] Jesteś wielka:loveu: dziękuje ciepło za przetłumaczenie Quote
Jogurt Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 my już jedziemy, trzymam kciuki za wszystkich ;) powodzenia ;) Quote
Karka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A my wróciliśmy z całkiem fajnymi wynikami :loveu: Gerda Alwaro CAC, CACIB, Derek Aya Alwaro Res. CAC po Ch. Czech więc CAC przechodzi na Dereczka, Ettore Aya Alwaro CAC, Res.CACIB:multi: A jutro przed nami Rzeszów :lol: Trzymamy za wszystkich kciuki:thumbs: Quote
aleb Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Karka wielkie gratulacje! :) Oby więcej takich wiadomości! Trzymam kciuki za wszystkich! My wyjeżdżamy za kilkanaście godzin :) Quote
Anna Rapp Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='aleb']Karka wielkie gratulacje! :) Oby więcej takich wiadomości! Trzymam kciuki za wszystkich! My wyjeżdżamy za kilkanaście godzin :) [FONT=Book Antiqua] To i ja pochwale się sukcesami Bezy ( Aqua Canis Marinus ) Hiszpański pies wodny. Informacja od właścicieli Małgosi i Zygmunta Jakubas : CACIB , BOB , CRUFT ! Dziś Beza ukończyła Championat Chech!:multi: Brawo Beziku!!! [/FONT] Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Anna Rapp'] [FONT=Book Antiqua]To i ja pochwale się sukcesami Bezy ( Aqua Canis Marinus ) Hiszpański pies wodny.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Informacja od właścicieli Małgosi i Zygmunta Jakubas :[/FONT] [FONT=Book Antiqua]CACIB , BOB , CRUFT ![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dziś Beza ukończyła Championat Chech!:multi:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Brawo Beziku!!![/FONT] Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: Quote
RudaPaskuda Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 my też wróciliśmy i jak dla mnie z wynikiem całkiem całkiem. W pierwszy dzień stawka 17 psów bez lokaty ale ocena doskonała, drugi na 12 psów ocena doskonała, lok 4...Myśle ze jest dobrze(chociaż mogło byc lepiej). W pierwszy dzień dostałam opis po niemiecku i ni w zab nie wiem o co chodzi bo nie dość ze język zupełnie obcy to jeszcze pisane odręcznie tak ze nie można doczytać..;/ Drugi dzien już po czesku i na maszynie wiec dam rade;) Quote
Gia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 My też całkiem nieźle jak na takie zachowanie suki :) W sobotę doskonała, lokata 2 na 6 suk, w niedzielę doskonała już bez lokaty na 9 suk :) Ale na ringu miałyśmy największego wroga moje psa, więc miałam totalnie wyłączonego manekina na ringówce... Ale Brno jest fajne, mamy fajne zabawki, a wyniki nie są najważniejsze... mmm i te pyszne langosze :evil_lol: Quote
olaglowka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulacje dla wszystkich. My w sobote z pudlem toy red Znak Zodiaka CAC, CACIB ;) Quote
McDzik Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulacje wszystkim ! :multi: Czy jakaś dobra duszyczka uraczy mnie stawką Spanieli Tybetańskich? :oops: Quote
M&S Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 GRATULACJE..normalnie jesteście najlepsi :p!!!!!! i mam malutką prośbę o staweczkę szpiców wilczych ;) m. Quote
karenina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja byłam u czechow 1 raz na wystawie i bede wracac napewno. Przywiozłysmy 2xCAC a z soboty:multi: jeszcze CACIB, BOB i BOG4 :multi: Miło było patrzec jak na finałach dostojnie walczyły Polskie pieski! Najlepsza grupa hodowlana -polskie Begle, BOG gr 6 tez wygrany przez beagla z PL, a pozatym jeszcze 2 psy z PL na pudle gr 6:multi: Quote
ryjkomanka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim ! :multi: Czy jakaś dobra duszyczka uraczy mnie stawką Spanieli Tybetańskich? :oops: z soboty : PSY młodzież: Albert Ka - Anup - Re An z Brilickych hrazek Bjorn Ast An-Ki-Ro Chavier Bohemia Maestro pośrednia: BONIFAC ze Sovi zahrady Borek ze Sovi zahrady Groll Bohemia Maestro Olaf z Janovickeho zamku otwarta: Bohous z Cerovskeho vrchu Cleo Queen Daisy Follow Bohemia Maestro championy: Allister Bohemian by Birth Andy Snehurun Poklad SUKI baby: Maud Perla mahagon młodzież: Alice Zlata Ina Bess Majesty Dog Fantagiro Queen Daisy Fiona Queen Daisy pośrednia: Gloris Bohemia Maestro otwarta: Felisha Bohemia Maestro championy: Adelka Honzikova cesta Urania Perla mohagon Yotisha's Suprice weteran: Sagarmatha Modra pisnicka + na stronie sa juz pierwsze wyniki niektorych ras z soboty. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla Agnieszki z Abim za BOB! Pls stawkę owczarków szkockich długowłosych vel. collie rough :) Dzięki z góry! Quote
zmarcy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 OGROMNE GRATULACJE [SIZE=4]DLA FRANKI Z Marcyporęby ,żółtej dożycy za dwa CACIB-y i BOB-a na wystawie w Brnie składa hodowla z Marcyporęby:multi::multi::multi: Quote
Zambi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Gratuluje wszystkim zwyciezcom :multi: Jako dumny hodowca rowniez sie pochwale :p 1 dzien BETWEEN HEAVEN AND HELL Zambi - CAC, CACIB , BOB, BOG II + Nominacja na Crufts !!! :loveu: COME AS YOU ARE Zambi - CAC, CACIB + Nominacja na Crufts !!! :loveu: 2 dzien BETWEEN HEAVEN AND HELL Zambi - CAC, CACIB , BOB, BOG II !!! COME AS YOU ARE Zambi - CAC Quote
PANGEA Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='karenina']Ja byłam u czechow 1 raz na wystawie i bede wracac napewno. Przywiozłysmy 2xCAC a z soboty:multi: jeszcze CACIB, BOB i BOG4 :multi: Miło było patrzec jak na finałach dostojnie walczyły Polskie pieski! Najlepsza grupa hodowlana -polskie Begle, BOG gr 6 tez wygrany przez beagla z PL, a pozatym jeszcze 2 psy z PL na pudle gr 6:multi:[/quote] tak, tak Polacy zdominowali grupe 6. Moj Petit Basset Griffon Vendeen - MACHIAVELLI Pangea w sobote BOG4, w niedziele BOB ale juz na grupe nei zostawalismy. Dodam tylko ze skonczylismy championat Czech. A Dog Niemiecki FATUM Pangea - dwa wnioski i zaczal championat ( do tego CACIBy ale to mu jez potrzebne nie jest :eviltong: ) GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH :multi: Quote
sylrwia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 wyżeł węgierski Foryś z Tałchejów pierwszego dnia CAC, resCACIB, drugiego CAC i CACIB Są już wyniki (stawki) z soboty i część wyników z niedzieli - co jakiś czas dorzucają kolejne rasy ČeskoMoravská Kynologická Unie Quote
M&S Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Gratulacje dla następnych polskich zwycięzców!!!:multi::multi::multi: i ponawiam prośbę o stawkę szpiców wilczych:roll: Quote
GANG CZIKI Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dziękujemy. Skończyliśmy Mł. Ch. Czech.:multi::multi::multi: [quote name='Nacia_i_Fluffy']Gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla Agnieszki z Abim za BOB! Pls stawkę owczarków szkockich długowłosych vel. collie rough :) Dzięki z góry! Quote
McDzik Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']Gratulacje dla następnych polskich zwycięzców!!!:multi::multi::multi: i ponawiam prośbę o stawkę szpiców wilczych:roll:[/quote] Na tej stronce podanej powyżej są stawki z wynikami :lol: Sobota cała, niedziela sie uzupełnia, czekam aż ST dodadzą :lol: Quote
Recommended Posts