Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
Link się nie otwiera :shake:.

Coś się podziało na ich stronie:(
Działał na 100% a teraz na ich stronie też cos nie działa:(

Posted

Fajnie ze podali spis, tyle ze zamiast niego wolalabym spis wystawcow :diabloti: tak to namet nie wiem czy nas przyjeli :mad: probowalam sie przed chwila tam dodzwonic, oczywiscie nikt nie odbiera :2gunfire:

Posted

kapka22 napisał(a):

Do nachalnych swiat nalezy :evil_lol::cool1::p

Popieram, popieram :evil_lol::evil_lol: po 500 probie wkoncu sie dodzwonilam :cool3: jestesmy przyjeci :multi::multi: do zobaczenia w takim razie ;)

Posted

Genie napisał(a):
Na stronie jest już spis wystawców na oba dni

Czy można podać stronę, bo szukam tego spisu i za nic nie mogę go znaleźć :shake:

Posted

[quote name='IwonaK']ČeskoMoravská Kynologická Unie
Patrzyłam na tą stronę wcześniej i nie było tego. Teraz jest - dzięki :)

Słuchajcie!
Nie ma nas na liście wystawców! :placz: Co mam robić, zgłoszenie było wysyłane na maila i nie otrzymałam potwierdzenia... Co jest? Na tej wystawie musimy być!

Posted

Kochani!!!! mam do Was gorącą prośbę...jeśli będzieci mieć taką możliwość to baaaardzo proszę zróbcie jaieś fotki szpicom: dużym białym, dużym czarnym i wilczym :roll:
bardzo mi zależy :modla::modla::modla::modla:

Posted

Mam nietypowe pytanie, a wlasciwie problem :shake: nie ma mi kto pomoc wystawic mojego Doga NIemieckiego :placz:
One sa takie dziwne - nie wystawia ich wlasciciel
Czy ktos z dogomaniakow moglby mi pomoc :roll:

Posted

Pangea, ja z wielka checia :loveu: co prawda handler ze mnie doswiadczony nie jest, ale z przyjemnoscia sie czegos naucze ;)

Aleb, z tego co wiem to w Czechach ogolnie trzeba miec winietke...

Posted

Ile kosztuje taka winietka?
Kto był w zeszłym roku i powie mi co i jak jest z dojazdem?

IwonaK staraliśmy się jak mogliśmy, w końcu to ich pomyłka ;) Na liście nie jesteśmy, w katalogu też nie wiem czy będziemy, ale będziemy mogli się wystawiać :)

Posted

Jogurt napisał(a):
Pangea, ja z wielka checia :loveu: co prawda handler ze mnie doswiadczony nie jest, ale z przyjemnoscia sie czegos naucze ;)

Aleb, z tego co wiem to w Czechach ogolnie trzeba miec winietke...

:loveu: Tuptus wszystkiego Cie nauczy :evil_lol:

Posted

[quote name='aleb']Ile kosztuje taka winietka?
Kto był w zeszłym roku i powie mi co i jak jest z dojazdem?

IwonaK staraliśmy się jak mogliśmy, w końcu to ich pomyłka ;) Na liście nie jesteśmy, w katalogu też nie wiem czy będziemy, ale będziemy mogli się wystawiać :)

Ja w zeszlym roku nie bylam, ale zdarzylo mi sie pare razy przez Czechy jechac ;) drogi sa ok, im delej od Polskiej granicy tym lepsze :evil_lol: ale w porownaniu do naszych to niebo a ziemia, przynajmniej tam gdzie jechalismy ;) winieta na tydzien kosztuje chyba cos kolo 200 koron, wiecej napewno nie...a i trzeba nie sarzowac za bardzo coby policja nie zlapala, a upierdliwi to sa na maksa i o kazde 10 km na liczniku sie czepiaja :diabloti:

[quote name='PANGEA']:loveu: Tuptus wszystkiego Cie nauczy :evil_lol:

Tuptus mowisz :evil_lol: toc to malutki pieseczek musi byc jak samo imie wskazuje :loveu::eviltong: co Tuptus zwykl robic ze taki diabelski usmiech mi posylasz :lol: jakies rozdeptywanie nogi, moze wyrywanie raczki ze stawu? Czy cos rownie przyjemnego?? :evil_lol: