Zuza i Noddy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Może ktoś sprowadzał już yorka z innego kraju i może polecić jakąś hodowlę z osiągnięciami wystawowymi. Może ktoś coś powiedzieć o czeskiej hodowli Stribrne Prani. Quote
p.a.u.l.a Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja rowniez jestem zaintersowana kupnem pieska z czeskiej hodowli :) mam na oku 3 hodowle... Wild Fantasy, Stribrne Prani lub Nove Kasio Jesli jest ktos kto zna te hodowle to bardzo prosze o jakiekolwiek informacje. Quote
duszek01 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Stribrne Prani ma śliczne pieski,wystarczy pojedzic na wystawy ,nawet u nas w Polsce zeby zobaczyc na zywo;) Quote
g@l@xy Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a orientujecie się jak wygląda koszt zakupu yoraska z czeskiej hodowli ? Quote
Zuza i Noddy Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 g@l@xy napisał(a):a orientujecie się jak wygląda koszt zakupu yoraska z czeskiej hodowli ? Też mnie to interesuje. Quote
vikiii Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 g@l@xy napisał(a):a orientujecie się jak wygląda koszt zakupu yoraska z czeskiej hodowli ? Mnie też to interesuje:lol: A jeszcze jak by ktoś znał stronkę hodowli byłabym bardzo wdzięczna za adres;-) Quote
Just_York Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jeśli chodzi o hodowlę Stribrne Prani to myślę,że mogę pomóc,mój Arbi ma babkę (albo prababkę,już nie pamiętam) z tej hodowli,dlatego kilka dni temu wyszukałam ich stronkę --->>http://www.sweb.cz/bystrianska/zaklad.htm ;););) Quote
Recommended Posts