Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nas zasypało na ponad metr :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

I w takich oto urozmaicających życie momentach - gdy stoję z łopatą na środku "śnieżnego pola", robiąc przerwy w odśnieżaniu - zastanawiam się dlaczego do cholery nie mieszkam w bloku :cool3: :cool3: :cool3:

I dlaczego nie praktykuję w "piersiówkach" ;) ?

Choć dzisiejszy śnieg jest doprawdy piękny i fascynujący :loveu:
Po tegorocznej zimie z całą pewnością będę mogła snuć opowieści pt. "Była sobie kiedyś antena, była sobie kiedyś elewacja, było sobie kiedyś ... " :lol: :evil_lol:

Posted

Jak przyjechaliśmy do Ciebie to zaczęło sypać . Ale dzięki tej wycieczce mój mąż kupił zimowe opony i założył je dokładnie dzień wcześniej. Tak to byśmy odkładali w nieskończoność...

Posted

ruda megi napisał(a):
Jak przyjechaliśmy do Ciebie to zaczęło sypać . Ale dzięki tej wycieczce mój mąż kupił zimowe opony i założył je dokładnie dzień wcześniej. Tak to byśmy odkładali w nieskończoność...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Posted

[quote name='NESTOR.NOTABILIS'][CENTER]Dlatego wstawiam zdjęcia ślicznych kociaków Sphynksa, które dostałam z zagranicy od znajomych hodowców i w których zakochałam się bez pamięci :

Nie no koty rządzą piękne są

Posted

[FONT="Georgia"][SIZE="4"]Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność
i spełnienie wszystkich marzeń.
A gdy się one już się spełnią nich dorzuci garść nowych marzeń,
bo tylko one nadają życiu sens.
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil,
życzy
Dorka & Martin
[/FONT]

Posted

What May NN napisał(a):
i ja także życzę Wam i psiakom Wspaniałego Roku 2011 :-)

a jak Wasze bullmisie zniosły wystrzały sylwestrowe?? bo mój Poison ma luz na takie rzeczy (na szczęście) :-)

jak co roku pod stołem :D :D

Posted

[CENTER]Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku.

U nas wszelkie strzały to relaks.

Dlatego pańcia mogła spokojnie wybyć z domu a psy zostały z włączonymi w swoich pokojach telewizorami na Animal Planet :lol:.

[/CENTER]

Posted

[quote name='sziba']

Nie no koty rządzą piękne są

:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

A potem nastąpiła tradycyjna wymiana i koleżanka zrobiła sobie zdjęcia z moimi psami na rękach

:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

Moje psiaczki zniosły to bez problemów, tylko Gumiś i Muszka zastanawiali się co zrobić siać panikę czy nie. Ale widząc stoicki spokój Sabci ( tj. Yvetki) oraz Azy, która tylko poszczekała sobie stwierdzili, że noworoczne fajerwerki to nic strasznego.

Posted

Dzięki, ale już sobie poradziłam.

Z ostatniej chwili: zaczynam jutro duży ramont mojego małego mieszkanka.
Ciekawe, jak przyjmą to zwierzęta?
Najgorsze jest to,że Iwan od ok.2 tyg. zrobił się pies pilnujący- nawet zdarza się szczekać bandycie.
A przez tydzień będziemy mieć w piątkę do dyspozycji pokój z aneksem kuchennym, zapchany do granic meblami z dużego pokoju i łazienki.
Wolnej przestrzeni tak +- 5m2...

A ja głupia myślałam,że odpocznę w czasie urlopu.