Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no coż, nie liczy sie ilośc tylko jakość,jak to powiadają,
macie tu dla odmiany 3-miesiecznego borbola- głupola:/,
wiem ze nieco go spasłem, ale bedzie tu poprawa w najblizszym czasie.Chciałby zaprzyjaznic go z jakims bullmastiffem, bo uwielbiam bm, ale niestety na moich terenach jest deficyt w tej rasie...:(

Posted

mariola12144 napisał(a):
Ale ona śliczna ! Już nie wygląda na Yeti - jest zbyt dziewczęca . Gdyby nie te zamknięte ślepka nigdy bym nie powiedziała że ma 1 dzień . Niech zdrowo rośnie !

Mariolu, dziękuję.
I cieszę się, że już niedługo Ty także dołączysz do Nestorowego grona bullimków :loveu:

Posted

Piękna jest!
Marzy mi się taki maluszek bm albo bb.
Jak się w końcu zdecyduję to dzieci umrą chyba ze szczęścia, bo nasza suka za stara już na szaleństwa i kilkugodzinne wypady do lasu...
pozdrawiam

Posted

Ale ona piękna !! Ma taką błyszczącą sierść . I jak smoła czarny pyszczek i uszy .No i bez dotyku mamuśki to jak widać ani rusz .Czy już się zdecydowałaś jakie będzie miała imię ? /no bo to tymczasowe Yeti to chyba nie , gdyż do niej nie pasuje /.

Posted

NN - wielkie gratulacje!!!! Mała jest prześliczna - aż chce się tylko tulić i głaskać taką słodka mordeczkę!!! nie mogę się doczekać kiedy my będziemy mieć drugie takie maleństwo....

Posted

NESTOR.NOTABILIS napisał(a):
Ha! Mowa :)
A tak apropos, apropos - będę niebawem przelotem w Warszawie :evil_lol:. Może reflektujesz na małą kawusię z "Mła"???

Ha, pewnie!
A może Ty wpadniesz do nas,o ile oczywiście czas pozwoli? No i kiedy będzie ta wizyta?

pzr.

Posted

What May NN napisał(a):
Możesz nas "męczyć" Magda takimi zdjęciami jak najczęściej i jak najwięcej!!:)

Poczekaj, poczekaj, niech tylko troszkę podrośnie. Teraz maleńka albo je albo śpi. A jak nie śpi i nie je to w wolnej chwili przekąsza. Ale za tydzień, dwa - to będą dopiero super fotki :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha, pewnie!
A może Ty wpadniesz do nas,o ile oczywiście czas pozwoli? No i kiedy będzie ta wizyta?

pzr.

Asiaczkuś, ja raczej nie będę miała szans aby do Ciebie przyjechać :shake:. Ale chętnie spotkam się w jakimś "normalnym" miejscu jak tylko wydostanę się z Okęcia ;). Kiedy? Podam Ci dokładnie kiedy, bo na razie nie chcę zapeszać a i głowa mi puchnie z tego wszystkiego, oki?
Natomiast na kawusię z wkładką to może bliżej wakacji wdepnę :cool3:

Posted

NESTOR.NOTABILIS napisał(a):
Asiaczkuś, ja raczej nie będę miała szans aby do Ciebie przyjechać :shake:. Ale chętnie spotkam się w jakimś "normalnym" miejscu jak tylko wydostanę się z Okęcia ;). Kiedy? Podam Ci dokładnie kiedy, bo na razie nie chcę zapeszać a i głowa mi puchnie z tego wszystkiego, oki?
Natomiast na kawusię z wkładką to może bliżej wakacji wdepnę :cool3:

Ale ja wcale tak daleko Okęcia nie mieszkam...
No to czekam na datę:)

Pzdr.