Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

What May NN napisał(a):
No to się chwalimy..
dziś na Międzynarodowej Wystawie w Sopocie Poison z oceną doskonałą został Zwycięzcą Młodzieży :loveu::loveu::loveu:

Jesteśmy bardzo szczęśliwi i dumni z Małego.. spisał się na medal, złoty medal i znów dobrze się bawił, choć upał nieziemski..

Ach Ty Zbóju Kostrobaty - i nic się nie pochwaliłaś, że jedziecie :lol:. To taka wakacyjna "niespodziewanka" miała być, tak?
Ok, w tej wyjątkowej sytuacji wybaczam miłościwie :eviltong:
I ogromnie gratuluję !

A czy były jeszcze jakieś inne bullmastiffy? Jeśli tak, to jakie i jakie oceny dostały? Lub jaki kolor wstążeczki wręczał im sędzia?

Posted

Kira robi się coraz piękniejsza. Super dziewuszka. Musicie koniecznie brać ze sobą aparat, gdyż to pierwsze zdjęcie wspaniale ukazuje jej piękno i jest dokładnie takie jak lubię : bez sztucznych póz na siłę ustawianego psa lecz takie "soutee" :lol:

Poison z ową roślinnością w buźce - bajka! Widać, jaki był chłopak przejęty rolą "utylizacji" :cool3:. A jak potem odpoczywał po tym wysiłku ;) :lol:

Posted

What May NN napisał(a):
Kira jest bardzo podobna do Poisona.. nawet mogłabym się pomylić!! Pierwsze zdjęcie to prawie jak mój pies!! :loveu:

Wiecie co... ja także je ze sobą pomyliłam na tych zdjęciach w pierwszej chwili :roll: :oops:

Posted

What May NN napisał(a):
Kira jest bardzo podobna do Poisona.. nawet mogłabym się pomylić!! Pierwsze zdjęcie to prawie jak mój pies!! Choć panienka ładniej stoi niż mój Mały :loveu:

no cóż - w końcu to rodzeństwo :evil_lol:

Posted

Bluebell napisał(a):
no cóż - w końcu to rodzeństwo :evil_lol:

Hmmm.... nieeee, żartujesz .... poważnie??????? :roflt::roflt::roflt:
Blue, Ty to jakiś Sherlock Holmes jesteś normalnie , no, no, no .... :laola:
Koleżanko, nie znaliśmy Cię od tej strony :laugh2_2::klacz::klacz::klacz:;)

Posted

NESTOR.NOTABILIS napisał(a):
Bez awantur mi tu proszę, bo przełożymy przez kolano i będzie grupowe lanie w pupę :eviltong: :eviltong: :eviltong:

to moglo by byc nawet fajne. nie moglem sie nie odezwac w tak istotnej sprawie.

Posted

Chciałam podzielić się radosną nowiną, że
PUMCIA jest w ciąży

Maluszki przyjdą na świat w połowie września :
10-15 powinny być już z nami

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Trzymajcie, proszę, kciuki za pomyślne rozwiązanie

Posted

Niektórzy być może wiedzą, inni być może pamiętają moje opowieści o pewnym szlachetnej krwi Angliku, który poza tym, że urodził się w jednej z kilku najlepszych hodowli bullmastiffów na świecie, to jeszcze sam szalenie wsławił się w światową hodowlę tej rasy.

Piszę oczywiście o legendarnym psie Pitman's BRUNO, który sam zdobywając liczne tytuły jak :

CHAMPION CZECH
CHAMPION POLSKI
CHAMPION NIEMIEC
CHAMPION ROSJI
3 X ZWYCIĘZCA KLUBU MOLOSA CZECH
2 X ZWYCIĘZCA KLUBU MOLOSA NIEMIEC
ZWYCIĘZCA KLUBU MOLOSA AUSTRII
MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA ŚWIATA
MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA EUROPY
ZWYCIĘZCA EUROPY VDH (BUNDESSIEGER) :

dodatkowo udowodnił swoją klasę zostając ojcem wielu bardzo wartościowych potomków :

Championów, Multichampionów, Interchampionów, Zwycięzców Europy, V-ce Zwycięzców Świata, Młodzieżowych Zwycięzców Świata

A oto i on : legendarny i niezapomniany Pitman's BRUNO

Mam nadzieję i gorąco wierzę w to, że szczeniaczki po Pumie i Pako będą równie piękne i wartościowe jak potomkowie Bruno, gdyż to właśnie na niego zostały zinbredowane.