NESTOR.NOTABILIS Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 kropka77 napisał(a):Głupol odkrył wczoraj koniki polne.. Ubaw miałam z niego niezły. To, co wyczyniał, aby je złapać, jest nie do opisania! Na koniec, uznał, że innej metody na powstrzymanie skaczącago tatałajstwa nie ma i.. wytarzał sie w nich.. No i u nas maleńki sukces związany z wodowstrętem- Iwan wyciągnął sobie patyczka z kałuży! Fakt,że była juz prawie wyschnięta, ale zawsze coś! Cytuję słowa mojej mami : "Stanowczo prostestuję przeciw nazywaniu Iwanka Głupolem! Proszę o nim mówić GENIUSZ. Też na "G", ale lepiej brzmi":eviltong: No, Kropka.... ja Cię nie chcę straszyć ale zadarłaś z moją mami :loveu:, która jest zakochana m. in. w Iwanku. Także "waż" słowa, ahahahaha.... ;):lol: Quote
What May NN Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Poison i jego kosteczka:) tak sobie gryzł kość i gryzł, a ja dopiero po pewnym (zbyt długim) czasie zauważyłam, że zainteresował się też tym co było obok, no i teraz nie mam kawałka ściany :) Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ahahahaha..... Tak, Poisonek też ma przekazanego całusa :loveu: A moja ruda wreszcie od kilku dni sama wyjada jedzonko. Obraziła się czy co :placz::cool3:. Rozleniwię się z nadmiaru wolnego czasu teraz :evil_lol: Quote
kropka77 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 "tak sobie gryzł kość i gryzł, a ja dopiero po pewnym (zbyt długim) czasie zauważyłam, że zainteresował się też tym co było obok, no i teraz nie mam kawałka ściany :smile: " JEST NAJLEPSZY!!! Nestor- ale....on naprawdę jest Gamoń. np.- dziś za ciężko miał trzymać nogę w górze podczas siusiania, więc w połowie czynności ja opuścił. Stał na maleńkiej górce, tyłek wyżej. Efekt- mokry pysk... udało mu sie oszczedzić tylko czoło.. I jak on ma byc Geniusz?? Quote
What May NN Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 hmm.. zachowania faktycznie gamoniowate:) ale to zdjęcie!! Mina mówi sama za siebie.. "jestem GENIUSZEM" :loveu: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='kropka77']"tak sobie gryzł kość i gryzł, a ja dopiero po pewnym (zbyt długim) czasie zauważyłam, że zainteresował się też tym co było obok, no i teraz nie mam kawałka ściany :smile: " JEST NAJLEPSZY!!! Nestor- ale....on naprawdę jest Gamoń. np.- dziś za ciężko miał trzymać nogę w górze podczas siusiania, więc w połowie czynności ja opuścił. Stał na maleńkiej górce, tyłek wyżej. Efekt- mokry pysk... udało mu sie oszczedzić tylko czoło.. I jak on ma byc Geniusz?? Zdecydowanie TAK - on jest genialny!!!! Powiem Wam w tajemnicy ;), że moje jak nie chce im się siku a jednak muszą :evil_lol: to stają tam, gdzie mają kamień, na którym na luzie mogą sobie postawić łapę. Muffassa kiedyś - w drodze wyjątku - oparł łapę na drzewie :p. Także nie są Głupolami lecz Wielkimi Geniuszami. Głupol nie znalazłby przecież kamienia :lol::cool3:. No i tylko Geniusz może wpaść na pomysł, że stado koników polnych można "wziąć masą" zamiast rozgniatać je pojedyńczo tracąc przy tym energię. I tylko Geniusz może dojść do słusznego wniosku, że kość szybciej mu się skończy niż ściana, więc trzeba kość oszczędzać :evil_lol::loveu:. Oj, dziewczyny.... najwyraźniej nie znacie się na rasie :cool3:;):evil_lol: W bullmastiffach piękne jest także i to, że nigdy do końca nie wiadomo jaka "gwiazdorska" myśl zrodzi się w ich głowach. Pewne natomiast jest to, że w swoich pomysłach zawsze nas zaskakują, doprowadzając do pozytywnej bezsilności. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='kropka77']Zresztą, czy tak wygląda geniusz? http://img199.imageshack.us/img199/4844/dsc00236pnl.jpg Ale z niego "cygan" :iloveyou: A tam w tle to jego najlepsiejszy patyczek??? :lol: Nowa zabawka do domu? :evil_lol: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Dziewczyny, podeślijcie mi zdjęcia Waszych "dzidziów", bo zagranica "nieśmiało" stuka w moją skrzynkę mailową z prośbą o aktualności :evil_lol::lol: Quote
kropka77 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dobra, dobra, niech będzie " Geniusz inaczej". Patyczek jak widać nieźle napoczęty, na szczęście pod koniec zabawy znudził mu się i nie musiałam tachać go do domu... Iwan też opiera sobie nogę przy siusianiu. Najfajniej jest jak usiłuje robiś to o kępę trawy. Jego mina w tym momencie jest genialna! Ale do tej pory myślałam, że to lenistwo, nie przejaw geniuszu. Głupia baba. Quote
Bluebell Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 kropka ---- ten twój psiak jest na prawdę super :loveu: masz przynajmniej wesoło w domu - wielkie głaskanko od nas dla Geniusza Quote
Bluebell Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 nestor -- obiecuje przesłać nowe zdjęcia jak tylko pogoda się poprawi Quote
Full House Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Co do ogonow to widzialam wiele w tym ojca Mufasy zalamany pod katem prostym ale u Cofeego zeby sie dopatrywac :crazyeye: smieszne poprostu, akurat ten pies ma idealny ogon :eviltong: :p wogole ta lilnia nie ma takich tendencji Quote
Bluebell Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 wszędzie dobrze ale w łóżku najlepiej - oczywiście jak nikt nie patrzy :diabloti: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Bluebell napisał(a):nestor -- obiecuje przesłać nowe zdjęcia jak tylko pogoda się poprawi Czekam z niecierpliwością. U nas też pada niemalże non stop :placz:. Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='kropka77']Dobra, dobra, niech będzie " Geniusz inaczej". Patyczek jak widać nieźle napoczęty, na szczęście pod koniec zabawy znudził mu się i nie musiałam tachać go do domu... Iwan też opiera sobie nogę przy siusianiu. Najfajniej jest jak usiłuje robiś to o kępę trawy. Jego mina w tym momencie jest genialna! Ale do tej pory myślałam, że to lenistwo, nie przejaw geniuszu. Głupia baba. Geniuszu, geniuszu moja droga :cool3::cool3::cool3: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Słodko, bardzo słodko :loveu:, bo cała ona jest słodka :lol: Quote
BBeta Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Chciałam przypomnieć, że: - Publikowanie danych osobowych i teleadresowych, a także prywatnych wiadomości innych osób jest zabronione - Zabrania się pisania postów o treści obraźliwej I przy okazji: - Nie cytujemy zdjęć - W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć Kłótnie i przepychanki słowne prosze przenieść w inne miejsce - najlepiej na PW Posty nie mające związku z tematem będą usuwane Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Bardzo dziękuję Adminowi za zajęcie stanowiska i usunięcie obraźliwej treści kierowanej po raz milionowy do śmiesznośći i znudzenia pod moim adresem. Bardzo także proszę o absolutne nie usuwanie postu 416, gdyż ma on bardzo ważne znaczenie. Szkoda jedynie, że dalsza jego część musiała zostać usunięta, gdyż ukazywała wiele faktów z tzw. ostatniej chwili. Nie mniej jednak jego przesłanie jest wystarczająco czytelne a wnioski łatwe do wyciągnięcia dla każdego kto ma chwilę czasu by zerknąć to tu to tam .... Bardzo dziękujemy za interwencję, gdyż miło nam się dyskutowało o wspaniałej rasie bez pojawiających się co jakiś czas trolli interenetowych a czas spędzany na tym forum uważamy za udany :Rose: Żywię nadzieję, że nasza dyskusja i wymiana informacji o rasie nadal będą mogły przebiegać na wysokim poziomie kultury osobistej, z pełnym zrozumieniem języka polskiego oraz w miłej atmosferze a osoby zaśmiecające ten temat więcej się tu nie pojawią, gdyż nie są tu mile widziane i nikt z nas nie będzie z nimi rozmawiał. Dziękuję też dziewczynom za to, że będąc mimowolnymi uczestnikami konkurencyjnych zagrywek mimo wszystko milczały, choć wiem, że miały ochotę zająć stanowisko. Z wyrazami szacunku Magdalena Wołoczko Quote
Bluebell Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja również dziękuję moderatorowi za usunięcie zaśmiecających postów . a to wczoraj Kirunia pilnowała miski żeby przypadkiem jedzonko zbytnio nie wystygło : z nową zabawką która jeszcze żyje :evil_lol: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 O mamo.... Boska dziewczynka. Mała zakilnaczka misek z jedzonkiem :cool3::loveu: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Kropka, jak już się zapiszecie z Iwankiem na Agillity to koniecznie foć chłopca na każdych zajęciach. Będziemy płakać ze śmiechu na jego nowe pomysły :loveu: A poważnie : niechżesz on nie skacze i nie robi zbytnich wygibasów na agillity, gdyż jednak jest to molos, którego masa i sylwetka nie pretenduje do skoków, gwałtownych skrętów, etc. Uważajcie, żeby się chłopak kontuzji nie nabawił. Iwan jeszcze rośnie i forsowanie go nie jest wskazane :eviltong: Będziemy mieli na forum małego "agillitystę-cyrkowca" :lol: Trzymam kciuki, bo chłopak ma tyle werwy, że na pewno będzie wiódł prym wśród dużych psów. A w połączeniu z jego pomysłami i poczuciem humoru cała grupa będzie miała ubaw po pachy :lol: Quote
BBeta Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Temat zostaje zamknięty (czasowo), niestety nie widzę innego sposobu zakończenia tej kłótni Pozdrawiam, moderator Quote
aniafil Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bardzo dziękuję moderatorowi za odblokowanie tematu :))) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyny wracajcie bo brakuje mi Was!!!:eviltong: Quote
Recommended Posts