phase Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 I wzajemnie, wesołych, radosnych, ciepłych Świąt oraz jeszcze szczęśliwszego Nowego Roku! :) Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Stare łóżko w nowej kuchennej aranżacji Od lewej do prawej : Jankes, Suzy, Sztorm, Bajeczka, i Pako I Afrodyta nieśmiało obok Sztorma ;) Quote
Bluebell Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Maluszki sa urocze!!- takie w sam raz do schrupania male slodziaczki :) Quote
phase Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Co za widok. http://img28.imageshack.us/img28/9367/psykuchnia21122012.jpg :loveu: Quote
79beata Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Przepraszam że tu ale "w potrzebie" też już umieściłam. [h=1]SUKA ZNALEZIONA 28-12-2012[/h] ZNALEZIONA W LESIE GDAŃSK-STOGI MIKROCHIP: BRAK (nadany w schronisku: 941000013856693) www.schroniskopromyk.pl Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 79beata napisał(a):Przepraszam że tu ale "w potrzebie" też już umieściłam. SUKA ZNALEZIONA 28-12-2012 ZNALEZIONA W LESIE GDAŃSK-STOGI MIKROCHIP: BRAK (nadany w schronisku: 941000013856693) www.schroniskopromyk.pl Bardzo dobrze zrobiłaś!!! Wygląda dość charakterystycznie ale mógł zostać sprzedany bez rodowodu. Czy ma tatuaż? W pachwinie albo w uchu? Jest to pies czy suka? Dzięki tatuażowi namierzyło by się hodowcę a przez to można by dotrzeć do właściciela jeżeli była spisana umowa albo jeżeli hodowca wie komu sprzedał psa. Jest więcej jakichś informacji? Przybliżony wiek, wielkość, nie wiem co jeszcze :shake: W jakich okolicznościach psiak został znaleziony? Może uciekł, zgubił się? Zaczynają się strzały przed sylwestrowe więc może się spłoszył i ktoś go szuka :placz: Boziu, taka pogoda straszna a zima dopiero się zaczyna na dobre. Straszne, brak mi słów.... Czas działa na niekorzyść tego biedaka !!! :( W razie czego dzwoń śmiało do mnie 691 754 866. Może wspólnie uda się coś namierzyć, gdzies dotrzeć i pomóc psiakowi. Quote
phase Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 http://schroniskopromyk.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC_2528-197x300.jpg przepiękny pies! :crazyeye: Mam nadzieję, że tylko się zgubiła i właściciel ją odbierze, albo szybko znajdzie nowy domek! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Rok 2013 jest rokiem Węża Wodnego[/FONT] [FONT=comic sans ms]Wąż Wielki szczęściarz, dzięki czemu niskim nakładem sił osiąga sukces. Czasami nawet nie zamierza zdobywać, a zdobycz sama mu wpada w ręce. Posiada ogromną intuicję i talent, który nie zawsze potrafi w sobie odkryć. Tymczasem w jego przypadku jest to łatwiejsze niż w przypadku innych znaków. Wystarczy wyeliminować te sfery na których zupełnie się nie zna, a pozostanie ta jedna jedyna, którą należy pielęgnować. Jeśli wyselekcjonuje swój talent ma szanse na wielką sławę i bogactwo. Jest wielkim estetą, kocha piękno, a brzydota wyprowadza go z równowagi. Zawsze jest elegancki, ma wyczucie smaku. Ubiera się tak, że wyróżnia się z tłumu, ale nikt nie ogląda się za nim i nie komentuje jego ekstrawagancji. Pracować potrafi jedynie w spokoju, inaczej nie potrafi skupić się na konkretnym działaniu. Sfera finansowa nigdy nie stanowi dla niego problemu. [/FONT] [FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=Century Gothic]Oby Rok Węża nigdy nam nie przeminął [/FONT] [FONT=comic sans ms]BRYGADA NN[/FONT] Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [CENTER]Cóż... Przeżyliśmy koniec świata, nadszedł nowy rok. Czas brać się do roboty ;)[/CENTER] Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [FONT=Comic Sans MS]Miło mi poinformować, że Nowy Rok zaczęliśmy od powitania na świecie 5 fantastycznych maluszków : 2 dziewczynek i 3 chłopców.[/FONT] * * * [FONT=Comic Sans MS]CHŁOPCY [/FONT] * * * [FONT=Comic Sans MS]DZIEWCZYNKI [/FONT] * * * [FONT=Comic Sans MS] Serdecznie zapraszam do składania rezerwacji[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KONTAKT[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]691 754 866[/FONT] Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [CENTER]:loveu: Aktualne zdjęcia dziecięcej brygady NN :loveu:[/CENTER] Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Dzidzie ze skojarzenia Ferdhu TYPHOON x Youphoria SWEET AS HONEY Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 I dzieciaki ze skojarzenia Ferdhu TYPHOON x YOU AND ME FOREVER BULKENITE AT Nestor Notabilis Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) * * * UWAGA * * * W chwili obecnej dostępne są 4 doskonale zapowiadające się szczeniaczki ze skojarzeń : Ferdhu TYPHOON x YOU AND ME FOREVER BULKENITE AT Nestor n 1 sunia w umaszczeniu PRĘGOWANY APRICOT http//imageshack.us/photo/my-images/585/f10012013zielona.jpg/"] oraz YANKEE BOY FERDHU AT Nestor n x Ferdhu DARK SECRET 2 suczki o umaszczeniu CZERWONYM http//imageshack.us/photo/my-images/24/lisa2013bluecollargirl1.jpg/"] MAHONIOWYM PRĘGOWANYM http//imageshack.us/photo/my-images/854/lisa2013orangecollargir.jpg/"] i 1 piesek o umaszczeniu MAHONIOWYM http//imageshack.us/photo/my-images/600/lisa2013aquamarinecolla.jpg/"] * * * Wszystkie pręgowane szczeniaczki mają doskonałą jakość pręgowania : pręgi są wyraźne i mocno zarysowane, czyste w kolorystyce a tło pręgowania jest wyraźnie kontrastujące z pręgami. Wszystkie pręguski będą miały czarne maski oraz uszy. * Ponadto wszystkie szczeniaczki urodzone z aktualnie dostępnych skojarzeń, poza perfekcyjnym wybarwieniem, zapowiadają się na przepięknych przedstawicieli swojej rasy. * SERDECZNIE ZAPRASZAM DO SKŁADANIA REZERWACJI 691 754 866 Edited January 11, 2013 by NESTOR.NOTABILIS Quote
phase Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Pulpecik. http://img594.imageshack.us/img594/1541/f10012013zolty.jpg :loveu: Quote
What May NN Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 http//imageshack.us/photo/my-images/585/f10012013zielona.jpg/"] cudo :loveu: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='What May NN']http//imageshack.us/photo/my-images/585/f10012013zielona.jpg/"] cudo :loveu: A słodziacha z niej taka, że z rąk cieżko wypuścić :loveu:. Miodzio dziewczynka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Boys, boys, boys :loveu: Od lewej : Jankes, Sztorm i Pako Quote
Bluebell Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 witamy witamy dzis w anglii spadl snieg i Pyska byla w siodmym niebie :D udalo mi sie zrobic kilka zdjec w ogrodku . pozniej wybierzemy sie do parku wiec mam nadzieje ze bede mogla wstawic jeszcze kilka zdjec. pozdrowienia dla was i bullmisiow :D Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Och, jak Kirunia zmężniała i wypiękniała!!!! Mogłabym ją oglądać non stop :multi:. Ucałuj ją mocno, wymiziaj i wyściskaj od babci :loveu: Heh, śnieg u Was to faktycznie nie lada gratka i jakaś w końcu odskocznia od ciągłych wiaterków :cool3: Zimno jest bardzo? Mimo śniegu nadal wieje? Jaka jest u Was temperatura? Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 6-o tygodniowe marcheweczki czyli szczeniaczki ze skojarzenia Ferdhu TYPHOON x Youphoria SWEET AS HONEY by Ferdhu * * * DZIEWCZYNKI ELEKTRA Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów USA * ELUSIVE AS WIND Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów POLSKA * EUPHORIA Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów HISZPANIA * EXTRAVAGANZA Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów FINLANDIA * ENGLISH ICE QUEEN Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów POLSKA zdjęcie jutro * * * CHŁOPCY EXECUTOR Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów HISZPANIA * EXCALIBUR Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów USA * EYE OF TORNADO Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów POLSKA Quote
Bluebell Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='NESTOR.NOTABILIS']Och, jak Kirunia zmężniała i wypiękniała!!!! Mogłabym ją oglądać non stop :multi:. Ucałuj ją mocno, wymiziaj i wyściskaj od babci :loveu: Heh, śnieg u Was to faktycznie nie lada gratka i jakaś w końcu odskocznia od ciągłych wiaterków :cool3: Zimno jest bardzo? Mimo śniegu nadal wieje? Jaka jest u Was temperatura?[/QUOTE] Kirunia wysciskana - nie wiem czy byla zadowolona z nadmiaru miziania :eviltong: a ten snieg to po prostu rewelacja !!! tego mi tu brakuje i dzieciakom tez (choc przez niego paraliz w miescie , auta slimacza sie niemilosiernie , meza dzis z pracy do domu wygonili , szkoly pozamykane..) Tymek z Kirunia dzis troszke poszaleli w ogrodku . teraz bylam z nia w parku i malo sniegu nie 'wcianalam' tak mnie przegonila z radosci - szalala i szalala :loveu: (dzis juz nie bralam aparatu ale jutro chcemy rano isc wszyscy razem wiec postaram sie kilka zdjec pstryknac ) a zimno nie jest , w tej chwili jest okolo -1stopnia . na szczescie nie wieje i nie pada ten ch...ny deszcz :eviltong: Quote
Recommended Posts