Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

79beata napisał(a):
Przepraszam że tu ale "w potrzebie" też już umieściłam.
SUKA ZNALEZIONA 28-12-2012

ZNALEZIONA W LESIE GDAŃSK-STOGI MIKROCHIP: BRAK (nadany w schronisku: 941000013856693) www.schroniskopromyk.pl

Bardzo dobrze zrobiłaś!!!

Wygląda dość charakterystycznie ale mógł zostać sprzedany bez rodowodu. Czy ma tatuaż? W pachwinie albo w uchu? Jest to pies czy suka?
Dzięki tatuażowi namierzyło by się hodowcę a przez to można by dotrzeć do właściciela jeżeli była spisana umowa albo jeżeli hodowca wie komu sprzedał psa.
Jest więcej jakichś informacji? Przybliżony wiek, wielkość, nie wiem co jeszcze :shake:
W jakich okolicznościach psiak został znaleziony? Może uciekł, zgubił się? Zaczynają się strzały przed sylwestrowe więc może się spłoszył i ktoś go szuka :placz:
Boziu, taka pogoda straszna a zima dopiero się zaczyna na dobre. Straszne, brak mi słów....
Czas działa na niekorzyść tego biedaka !!! :(

W razie czego dzwoń śmiało do mnie 691 754 866. Może wspólnie uda się coś namierzyć, gdzies dotrzeć i pomóc psiakowi.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Rok 2013 jest rokiem Węża Wodnego[/FONT]

[FONT=comic sans ms]Wąż
Wielki szczęściarz, dzięki czemu niskim nakładem sił osiąga sukces. Czasami nawet nie zamierza zdobywać, a zdobycz sama mu wpada w ręce. Posiada ogromną intuicję i talent, który nie zawsze potrafi w sobie odkryć. Tymczasem w jego przypadku jest to łatwiejsze niż w przypadku innych znaków. Wystarczy wyeliminować te sfery na których zupełnie się nie zna, a pozostanie ta jedna jedyna, którą należy pielęgnować. Jeśli wyselekcjonuje swój talent ma szanse na wielką sławę i bogactwo. Jest wielkim estetą, kocha piękno, a brzydota wyprowadza go z równowagi. Zawsze jest elegancki, ma wyczucie smaku. Ubiera się tak, że wyróżnia się z tłumu, ale nikt nie ogląda się za nim i nie komentuje jego ekstrawagancji. Pracować potrafi jedynie w spokoju, inaczej nie potrafi skupić się na konkretnym działaniu. Sfera finansowa nigdy nie stanowi dla niego problemu. [/FONT]

[FONT=comic sans ms]
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Oby Rok Węża nigdy nam nie przeminął [/FONT]

[FONT=comic sans ms]BRYGADA NN[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Miło mi poinformować, że Nowy Rok zaczęliśmy od powitania na świecie 5 fantastycznych maluszków :
2 dziewczynek i 3 chłopców.
[/FONT]

* * *

[FONT=Comic Sans MS]CHŁOPCY

[/FONT]

* * *

[FONT=Comic Sans MS]DZIEWCZYNKI

[/FONT]

* * * [FONT=Comic Sans MS]

Serdecznie zapraszam do składania rezerwacji[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KONTAKT[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]691 754 866[/FONT]

Posted (edited)

* * * UWAGA * * *

W chwili obecnej dostępne są 4 doskonale zapowiadające się szczeniaczki ze skojarzeń :

Ferdhu TYPHOON x YOU AND ME FOREVER BULKENITE AT Nestor n

1 sunia w umaszczeniu

PRĘGOWANY APRICOT

http//imageshack.us/photo/my-images/585/f10012013zielona.jpg/"]

oraz

YANKEE BOY FERDHU AT Nestor n x Ferdhu DARK SECRET

2 suczki o umaszczeniu

CZERWONYM

http//imageshack.us/photo/my-images/24/lisa2013bluecollargirl1.jpg/"]

MAHONIOWYM PRĘGOWANYM

http//imageshack.us/photo/my-images/854/lisa2013orangecollargir.jpg/"]

i 1 piesek o umaszczeniu

MAHONIOWYM

http//imageshack.us/photo/my-images/600/lisa2013aquamarinecolla.jpg/"]

* * *
Wszystkie pręgowane szczeniaczki mają doskonałą jakość pręgowania : pręgi są wyraźne i mocno zarysowane, czyste w kolorystyce a tło pręgowania jest wyraźnie kontrastujące z pręgami.

Wszystkie pręguski będą miały czarne maski oraz uszy.

*
Ponadto wszystkie szczeniaczki urodzone z aktualnie dostępnych skojarzeń, poza perfekcyjnym wybarwieniem, zapowiadają się na przepięknych przedstawicieli swojej rasy.

*

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO SKŁADANIA REZERWACJI

691 754 866

Edited by NESTOR.NOTABILIS
Posted

witamy witamy

dzis w anglii spadl snieg i Pyska byla w siodmym niebie :D
udalo mi sie zrobic kilka zdjec w ogrodku . pozniej wybierzemy sie do parku wiec mam nadzieje ze bede mogla wstawic jeszcze kilka zdjec.
pozdrowienia dla was i bullmisiow :D

Posted

Och, jak Kirunia zmężniała i wypiękniała!!!! Mogłabym ją oglądać non stop :multi:. Ucałuj ją mocno, wymiziaj i wyściskaj od babci :loveu:

Heh, śnieg u Was to faktycznie nie lada gratka i jakaś w końcu odskocznia od ciągłych wiaterków :cool3:
Zimno jest bardzo? Mimo śniegu nadal wieje? Jaka jest u Was temperatura?

Posted

6-o tygodniowe marcheweczki
czyli szczeniaczki ze skojarzenia

Ferdhu TYPHOON x Youphoria SWEET AS HONEY by Ferdhu

* * *

DZIEWCZYNKI

ELEKTRA Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów USA

*

ELUSIVE AS WIND Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów POLSKA

*

EUPHORIA Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów HISZPANIA

*

EXTRAVAGANZA Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów FINLANDIA

*
ENGLISH ICE QUEEN Nestor n - wł. hodowla
bullmastiffów POLSKA

zdjęcie jutro

* * *

CHŁOPCY

EXECUTOR Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów HISZPANIA

*

EXCALIBUR Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów USA

*

EYE OF TORNADO Nestor n - wł. hodowla bullmastiffów POLSKA

Posted

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']Och, jak Kirunia zmężniała i wypiękniała!!!! Mogłabym ją oglądać non stop :multi:. Ucałuj ją mocno, wymiziaj i wyściskaj od babci :loveu:

Heh, śnieg u Was to faktycznie nie lada gratka i jakaś w końcu odskocznia od ciągłych wiaterków :cool3:
Zimno jest bardzo? Mimo śniegu nadal wieje? Jaka jest u Was temperatura?[/QUOTE]

Kirunia wysciskana - nie wiem czy byla zadowolona z nadmiaru miziania :eviltong:

a ten snieg to po prostu rewelacja !!! tego mi tu brakuje i dzieciakom tez (choc przez niego paraliz w miescie , auta slimacza sie niemilosiernie , meza dzis z pracy do domu wygonili , szkoly pozamykane..)
Tymek z Kirunia dzis troszke poszaleli w ogrodku . teraz bylam z nia w parku i malo sniegu nie 'wcianalam' tak mnie przegonila z radosci - szalala i szalala :loveu: (dzis juz nie bralam aparatu ale jutro chcemy rano isc wszyscy razem wiec postaram sie kilka zdjec pstryknac )

a zimno nie jest , w tej chwili jest okolo -1stopnia . na szczescie nie wieje i nie pada ten ch...ny deszcz :eviltong: