Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bluebell']halo halo
Kirunia przesyła gorące pozdrowienia z kraju swoich przodków - Anglii!!![/QUOTE]

To ja myślałam, że "ten sekret" to to, że w ciąży jesteś a Ty taki numer nam wycięłaś i do Anglii od nas uciekłaś??? Niegrzeczna dziewczynka :) Opowiadaj, opowiadaj. Na stałe? Od kiedy jesteście w Anglii? Gdzie?

Posted (edited)

CHAMPION of CHAMPIONS 2012 - Polska

Sędzia LIGITA ZAKE - Łotwa

KYLIE MINOQUE Nestor Notabilis

Champion of Champions 2012 & Najlepsza Suka w Rasie
& Zwycięzca Rasy

*

Korona DEMON

[SIZE=3]Champion of Champions 2012 & Najlepszy Pies w Rasie

* * *

* * *

KYLIE MINOQUE Nestor Notabilis

do swojej kolekcji 21 championatów & Inter Championatu dodała tytuł
Champion of Champions 2012 + BOS + BOB zdobyty w wieku 8 lat !!!

Edited by NESTOR.NOTABILIS
Posted

Jutro postaram się wstawić spóźnione zdjęcia 4. tygodniowych brzdąców.

Na chwilę obecną do sprzedania są tylko dwaj chłopcy po rodzicach

Korona DEMON x Ferdhu DARK SECRET

A tymczasem zdjęcia 6. miesięcznego Sztorma
/Typhoon x Kylie Minoque/

Posted (edited)

Magda- serdeczne gratulacje !
Za to Pakusiowa wnuczka spuszcza głowę i wyciąga ją do przodu zamiast do góry,przy bieganiu na ringówce i konsekwentnie daje uszy do tyłu.Nie ma mowy o dumnym kroczeniu w pozycji wystawowej. Uparte to ja osioł. Ja się chyba załamię! Tak się boję jutra....
Zresztą ona zawsze kładzie uszy podczas biegania nawet z Gumisiem po podwórku. Nie wiem jak małpę nauczyć.

Edited by ruda megi
Posted

Magda - Gratuluję!!! Zasłużone!!!
Jak tam maluchy? Na pewno już bardzo urosły. Myślę, że w końcu się doczekamy na kilka zdjęć psiaków :lol: Lubisz trzymać ludzi w niepewności :razz: Chcielibyśmy widzieć jak dorasta nasza psinka :eviltong: Pozdrawiam gorąco i ciągle czekam...!!!;)

Posted

[quote name='krupa_przemek']Magda - Jak tam maluchy? Na pewno już bardzo urosły. Myślę, że w końcu się doczekamy na kilka zdjęć psiaków :lol: Lubisz trzymać ludzi w niepewności :razz: Chcielibyśmy widzieć jak dorasta nasza psinka :eviltong: Pozdrawiam gorąco i ciągle czekam...!!!;)

No właśnie ganiam po salonie starając się złapać Waszą małą i jak tylko ją spętam to zaraz nacykam fotek :cool3: :cool3: :cool3:

Ale spokojnie, teraz nadrobię zaległości.

Na Cruft'sa ostatecznie uznałam, że jednak nie jadę więc będę cykać i pstrykać do bólu :evil_lol:

Posted

Hehe...:p To powodzenia przy łapaniu! Z góry dziękuję!!! Muszę już iść do pracy ale żona będzie klikać jak syn pójdzie spać... (Jakoś mi się dzisiaj nie chce zjeżdżać na dół...:-() Pozdrawiam i życzę dobrej nocy!!!

Posted

[FONT=Arial]Kaznodzieja wygłasza niedzielne kazanie na temat przebaczenia. Po[/FONT]
[FONT=Arial]płomiennej przemowie pyta zgromadzonych:[/FONT]
[FONT=Arial]- Ilu z was, bracia, przebaczy swoim wrogom?[/FONT]
[FONT=Arial]Połowa wiernych podnosi ręce do góry. Niezadowolony kaznodzieja[/FONT]
[FONT=Arial]kontynuuje kazanie. Mija 20 minut I znowu pyta:[/FONT]
[FONT=Arial]Tym razem zgłasza się jakieś 80%. Kaznodzieja jeszcze zawiedziony[/FONT]
[FONT=Arial]wraca do kazania. Mija kolejne 30 minut. Kaznodzieja znowu pyta:[/FONT]
[FONT=Arial]Ponieważ wszyscy już myślą o obiedzie, wszyscy podnoszą ręce do góry.[/FONT]
[FONT=Arial]Wszyscy z wyjątkiem staruszki z drugiego rzędu. Kaznodzieja pyta:[/FONT]
[FONT=Arial]- Dlaczego pani nie chce przebaczyć wrogom?[/FONT]
[FONT=Arial]- Nie mam żadnych.[/FONT]
[FONT=Arial]- Jakie to niezwykłe! Ile pani ma lat?[/FONT]
[FONT=Arial]- 94[/FONT]
[FONT=Arial]- Niech pani wyjdzie na środek I powie wszystkim jak to możliwe, żeby[/FONT]
[FONT=Arial]w takim sędziwym wieku nie mieć żadnych wrogów.[/FONT]
[FONT=Arial]Staruszka nieśmiało wychodzi na środek, bierze mikrofon i mówi:[/FONT]
[FONT=Arial]- Przeżyłam wszystkich SKU.........ÓW...[/FONT]

[FONT=Arial]Miłego weekendu !!! :hand:[/FONT]

Posted

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']To ja myślałam, że "ten sekret" to to, że w ciąży jesteś a Ty taki numer nam wycięłaś i do Anglii od nas uciekłaś??? Niegrzeczna dziewczynka :) Opowiadaj, opowiadaj. Na stałe? Od kiedy jesteście w Anglii? Gdzie?[/QUOTE]

haha ciąża :) chciałabym :evil_lol:

a więc moja dziewczynka jest w Anglii od poniedziałku wieczora . zostajemy tu już raczej na stałe. a jesteśmy dokładnie w tym samym mieście co wcześniej , czyli w Bristolu. jak tylko NN bedziesz miala chęć i bedziesz w UK to zapraszamy :loveu:

Posted

[quote name='Bluebell']haha ciąża :) chciałabym :evil_lol:

a więc moja dziewczynka jest w Anglii od poniedziałku wieczora . zostajemy tu już raczej na stałe. a jesteśmy dokładnie w tym samym mieście co wcześniej , czyli w Bristolu. jak tylko NN bedziesz miala chęć i bedziesz w UK to zapraszamy :loveu:[/QUOTE]

Ok, zajrzę na kawusię ;)

Posted

Bąble skończyły już 5 tygodni - czas na nową porcję fotek :)
Jako, że wiosna zmierza do nas sporymi krokami i od paru dni jest dość ciepło i pięknie to maluchy dzisiaj były po raz pierwszy w ogrodzie :)

CARDINAL RICHELIEU - wł SKANDYNAWIA

*

CHEYENNE - wł. POLSKA

*