NESTOR.NOTABILIS Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dzięki dziewczyny :) Jest mi bardzo miło :) I jeszcze małe "marcheweczki" w kilka godzin po urodzeniu : Quote
kropka77 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Magda- oczywiście GRATULACJE!! Przepraszam,że najpierw pyskuję o zdjęcia a dopiero potem gratuluję- zakręcona ostatnio jestem jak chiński termos.. Jak Ty rozpoznajesz przyszłe kolory u tych klusek? Dla mnie one wszystkie podobne- no, niektóre troszkę odcieniem się różnią. Jak mamusia się czuje? Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Dziękuję Aniu :) Jeśli się wie co, jak, z czym i kiedy - rozróżnianie kolorów nie stanowi problemu :))) Obydwie dziewczyny czują się bardzo dobrze :) Edited February 4, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Maluszki mają już 1 tydzień * * * Oto "szczęśliwa dwunastka" w pełnej krasie : Dziewczynka - apricot kolor * Dziewczynka - rzadko pręgowany orange kolor * Chłopiec - red orange kolor * Dziewczynka - apricot kolor * Chłopiec - apricot kolor * Dziewczynka - apricot kolor Edited February 4, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Chłopiec - red orange kolor * Dziewczynka - apricot kolor * Chłopiec - kolor pręgowany mahoń * Chłopiec - kolor rzadko pręgowany mahoń * Dziewczynka - kolor pręgowany mahoń * Chłopiec - mahoniowy kolor * * * Na chwilę obecną spośród obydwu miotów łącznie mamy wolnych do rezerwacji 6 maluszków. W tym tylko jedno zamówienie z Polski. SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! Edited March 15, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
Bluebell Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 NN - gratulujemy Tobie i mamusiom ślicznych maluszków !! są urocze!! Quote
kropka77 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Magda, ty weź głąbowi wytłumacz ( obrazkowo najlepiej) czym różnić będzie sie red orange od mahoniu? A apricot to ?? Wiem,że nie masz pewnie teraz za bardzo czasu, ale w wolnej chwili skrobnij coś.. Quote
ruda megi Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Yyy a to może chodzi o określenie maści w rodowodach eksportowych ? Też próbuję dojść. Apricot to chyba taki żółciutki. Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) Dzieciaki jutro kończą 2 tygodnie. Zaczynają chodzić - jest wesoło :loveu: * * * Multi CH, Multi Grand CH Korona DEMON x Multi CH Korona PUMA Dziewczynka: COCO HEARTH Nestor Notabilis - dostępna !!! * Dziewczynka : CHEYENNE Nestor Notabilis - wł. POLSKA * Chłopiec : CARDINAL RICHELIEU Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów SKANDYNAWIA * * * Multi CH, Multi Grand CH Korona DEMON x Multi CH Ferdhu DARK SECRET * * * Pręgowana dziewczynka : DEMONIQUE Nestor Notabilis - wł. POLSKA * Chłopiec : D'ARTANIAN Nestor Notabilis - dostępny !!! * Dziewczynka : D.... Nestor Notabilis - wł. POLSKA * Chłopiec : DESPERADO Nestor Notabilis - dostępny !!! Edited February 21, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) Dziewczynka : DANCE OF THE SNOW QUEEN Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów SKANDYNAWIA * Pręgowany chłopiec : DEMON JR Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów HOLANDIA * Pręgowany chłopiec : DIRTY HARRY Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów SKANDYNAWIA * Pręgowana dziewczynka : DANCING WITH THE WIND Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów USA * Chłopiec : D.... Nestor Notabilis - wł. POLSKA * * * Spośród całej 12-tki brzdąców 4 maluszki czekają na rezerwację SERDECZNIE ZAPRASZAM !!! 691 754 866 Edited February 21, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 A na koniec akcent rozweselający :lol: Pomocnik fotografa - niestrudzone kilo pięćdziesiąt na posterunku :cool3: Do następnej fotosesji :eviltong: Quote
What May NN Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 moja ulubienica :-) zakochałam sie! Quote
ruda megi Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) Moja faworytka to córeczka Pumy i Paka z łososiową ( ? ) wstążeczką. A z chłopaków to tygrysek z niebieską. Edited February 13, 2012 by ruda megi Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 What May NN napisał(a): moja ulubienica :-) zakochałam sie! Ta słodziaszka najprawdopodobniej zostaje w Polsce :) Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ruda megi napisał(a):Moja faworytka to córeczka Pumy i Paka z łososiową ( ? ) wstążeczką. A z chłopaków to tygrysek z niebieską. Córcia Pumy bardzo fajnie się zapowiada. Póki co myślę i myślę ;) A tygrysek będzie mieszkał w jednym z państw skandynawskich :) Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 (edited) Maluchy kończą dzisiaj 3 tygodnie - czas na sesję :icciem: Chłopcy : * * * DON JUAN Nestor Notabilis - wł. POLSKA * DESPERADO Nestor Notabilis - dostępny !!! * D..... Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów ? ? ? * D'ARTANIAN Nestor Notabilis - dostępny !!! * D...... Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów ??? * CARDINAL RICHELIEU Nestor Notabilis - wł. hodowla bullmastiffów SKANDYNAWIA * * * Edited February 22, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
krupa_przemek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Piękne pieski Pani Magdo!!! Już nie mogę się doczekać kiedy będziemy mieć naszą kochaną dziewczynkę w domu! Proszę o zdjęcia dziewczynek :-) Pozdrawiam! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Panie Przemku, jeszcze miesiąc cierpliwości i Wasza księżniczka będzie już z Wami. Zdjęcia dziewczynek tym razem się opóźniły. Złośnice były tak niecierpliwe i tak się wierciły, że nie chciałam ich zmuszać i na siłę robić zdjęć. Poza tym dzisiaj mieliśmy rodzinne party z okazji 50. rocznicy ślubu moich rodziców i siłą rzeczy zdjęcia zeszły na plan dalszy. Tzn nie mieliśmy tylko mamy, bo prywatka się rozkręca i pewnie będzie trwała do białego rana ale ja musiałam wracać do psiaków i maluchów, buuuu :( Generalnie w ostatnich dniach brak mi czasu : maluchy uczą się jeść samodzielnie po czym jest mnóstwo sprzątania i mycia całej 12. i tak kilka razy dziennie. A jutro przejdą już z mojej sypialni do salonu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego doba jest taka krótka. Może jutro uda mi się "pstryknąć" dziewczyny :) Quote
krupa_przemek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Rozumiem... Ja też chciałbym żeby dzień był dłuższy :-) Wszystkiego Najlepszego dla rodziców!!! Quote
kropka77 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Przemek- czy druga część Twojego nicku to nazwisko? Moja mama jest z domu Krupa.. Magda- czekam z niecierpliwością- szczególnie na foty wszystkich pręgusów- tak pań jak i panów. Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) A niech tam, Kropka i Przemko :) Miałam wstawić tą małą razem z resztą dziewczynek, żeby "nie czuła się osamotniona" ;) Ale w zasadzie mogę ją wstawić i teraz DANCING WITH THE WIND Nestor Notabilis - własność hodowla bullmastiffów / USA : Ale reszta na prawdę nie dała się sfotografować :lol: Edited February 19, 2012 by NESTOR.NOTABILIS Quote
krupa_przemek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kropka77 - Witam! Tak... Nazywam się Przemek Krupa! Miło mi :-) Piesek wspaniały........ Pozdrawiam!!! Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Heh :) Ciekawe czy jesteście jakąś rodziną ? Quote
Bluebell Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Panie Przemku , mamy nadzieje ze bedzie Pan do nas na forum czesto zagladal i chwalil sie swoja niunią :) Quote
Recommended Posts