Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu dzieisjeszy Jankesik - Pańcia ;) tak się spieszyła, żeby uchwycić Jankesika po raz pierwszy w akcji, że aż z wrażenia gdzieś mu łapki zagubiła :evil_lol:

Rzec by można JAŚKO dzisiaj stał się mężczyzną :cool3: - po raz pierwszy przyłączył się do akcji razem z dziewczynami.

:multi: :multi: :multi:

Posted

Kira wyrosła na "kawał chłopa" :cool3:
Panna pięknotka :loveu:

Poisonisko w rzeczywistości wygląda duuuużoooo piękniej. Z Kirunią zapewne jest tak samo.

Jeszcze raz dziękuję Anetko za przemiłe towarzystwo i za gościnę :Rose:. Było cudownie i super było pogadać o tym i owym ;).

Małgosiu - no, no, no.... proszę mi tu "nie ucinać Jankesowych klejnotków" i nie robić z niego Sabci :eviltong:. Ucałuj za to siostrzyczkę i moją córcię bez obcinania czegokolowiek :cool3:.
Jankesik mężnieje z prędkością małego tornado co bardzo mnie cieszy, bo były momenty, gdy miałam obawy że zostanie z niego taka "ciotka". Cóż.... jakby nie było ma teraz młodszego brata, któremu musi wszystko objaśnić i pokazać jak się pilnuje i broni swojej paneczki Madziuni :roflt: A paneczka jak to paneczka - "w niebo wzięta" :lol:.

Posted

Wakacyjne zdjęcia są piękne choć nie tak piękne jak Poison wygląda w rzeczywistości.

Jednak sztuką jest zrobić zdjęcie zmieniające psa na lepszego niż w realu bez modyfikacji w Photo Shopie , hahahaha

Tzn ja osobiście wolę jak ktoś widząc mojego psa mówi, że w realu jest lepszy niż jak miałabym usyszeć, że to jakby nieco inna rasa :hmmmm: :grins:. Sądząc po zdjęciach Wy zdecydowanie też i bardzo mnie to cieszy :kciuki:

[quote name='What May NN']

Uploaded with ImageShack.us

Na tym zdjęciu łeb Poisona to taka "waliza" że hej. Mam nieodparte wrażenie, że jakby tak capnął to zrobiłby dwa "blabladorki" :eviltong: SUPER

Posted

Miło mi poinformować, że moja hodowla

planuje poczęcie szczeniąt z bardzo interesujących i wartościowych skojarzeń.

Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie hodowli w dziale dotyczącym planowanych skojarzeń oraz w galerii przodków planowanych szczeniąt

Na dzień dzisiejszy na ringach wystawowych uznanie wybitnych sędziów zdobywa trzecie już pokolenie z przydomkiem NN !

* * *

[SIZE=3]! ! ! UWAGA ! ! !

W najbliższym czasie planujemy również niepowtarzalne w Polsce i Europie krycia z psami pochodzącymi z linii, na które mamy wyłączność w naszej części Europy.

Będzie to całkowicie świeża krew i szalenie wartościowa pula genetyczna!

Będą to prawdziwe "białe kruki" w rasie bullmastiff nie tylko w naszym kraju!

* * *

PRZODKOWIE PLANOWANYCH SZCZENIĄT NIE SĄ OBCIĄŻENI GENEM DŁUGIEGO WŁOSA

* * *

MINIMUM 4 POKOLENIA ZE STRONY OBYDWOJGA RODZICÓW SĄ WOLNE OD DYSPLAZJI STAWÓW BIODROWYCH Z UDOKUMENTOWANYM WYNIKIEM HD-A LUB HD-B

* * *

WYNIKI BADAŃ RODZICÓW :

HD - A

ED - 0/0

Hearth - clear & empty

Patellas - 0/0

PRA/CERF - clear

KCS/CERF - normal

PLL/CERF - negative

Limphoma cancer/CERF - clear

* * *

KONTAKT :