Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

a co tu za cisza!!!!meldować się szybciutko :mad::mad:

u nas dzisiaj zawitała zima - sypie od rana cały czas :shake: Kira nie chce wyjść na dwór :diabloti:

Posted

u nas na szczęście ani śniegu, ani deszczu (choć Poison pewnie by się ucieszył) ;-)
ale za to cholernie zimno się zrobiło!!
swoją drogą ciekawe dlaczego Poison taki odmieniec i uwielbia deszcz, śnieg, błoto, chłód...

Posted

[quote name='What May NN']a cóż to oznacza?? co jakiś czas piszesz - ach ten Poisonek - mam nadzieje, że to pozytywne ;-)[/QUOTE]

"Ach ten Poisonek", ponieważ wyobrażam go sobie w sytuacjach, które opisujesz i najchętniej wytarmoliłabym go za fafluny. Ale żeby się nie rozwodzić skracam właśnie do "ach, ten Poisonek" :)))

Posted

Magda ! Magda!.............
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!! DUŻO , DUŻO ZDROWIA , SZCZĘŚCIA I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI ........
ŻYCZĘ TOBIE Z CAŁEGO SERCA TYLKO TEGO CO DLA CIEBIE JEST NAJWAŻNIEJSZE......

Posted

Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za życzenia i za pamięć o mnie tu, na naszym forum :loveu:
Również życzę Wam wszystkiego najlepszego :iloveyou:

A ta mała diablica ;) to jeden z najpiękniejszych prezentów urodzinowych, jakie kiedykolwiek w życiu dostałam

KOCHAM WAS !!!

:laola:

Posted

Magdo, spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO czego sobie tylko życzysz !!!!:new-bday::tort:

Nie mogę Ci wysłać życzeń na priva bo mi poczta nie działa.

Posted

[quote name='ruda megi']Magdo, spóźnione ale szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO czego sobie tylko życzysz !!!!:new-bday::tort: [/QUOTE]

Małgosiu - bardzo dziękuję Kochana i dla Was również wszystkiego najlepsiejszego!

[quote name='ruda megi']Nie mogę Ci wysłać życzeń na priva bo mi poczta nie działa.[/QUOTE]

Jest całkiem prawdopodobne, że moja skrzynka jest już tak zapchana od nadmiaru korespondencji z wczoraj, że nowe nie dochodzą :niewiem:.
Dzisiaj powinnam się już uporać z odpowiedziami na wszystkie maile i coś do Ciebie "skrobnę" :siara:

Posted

To z moją pocztą od jakiegoś czasu jest coś nie tak. Nie działa i już nie mogę nic wysłać ani odebrać. Czekam grzecznie aż mąż ją naprawi bo ja się nie znam. Tak samo czekam aż mi wrzuci zdjęcia Sabci z majowego spacerku.
A taki szczeniaczek - słodziaczek to faktycznie super prezent :loveu:.

Posted

[quote name='NESTOR.NOTABILIS']A groź, a tup, a krzycz i bij !!!!
KONIECZNIE ![/QUOTE]

i będę na pewno , bo inaczej nie chcecie się odzywać a forum umiera :(

Posted

Na razie wstawiam tylko jedno zdjęcie, bo wychodzimy na spacer.
Reszta zdjęć będzie wieczorkiem.

Te moje "bestie" to takie jakieś znudzone :-D, że muszę je wyciągnąć na małe "polowanie" poza domem :eviltong::roflt:

A na zdjęciu Matrix i jego pra-wnuczęta :

oraz Szejk i pupcia Glorii :cool3:

Posted

I "biała Dama" czyli Suzanne :

i jeszcze raz Suzy - czyli Youphoria SWEET AS HONEY by Ferdhu - kilka godzin w Polsce :

oraz jej oszałamiająca matka Ferdhu MISS INFORM :

oraz równie piękny ojciec, 11-o miesięczny na zdjęciu, Green Dragon FIGARO by Ferdhu :