Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ruda megi napisał(a):
Tak, bardzo sprytne to moje psisko. Potem znienacka wyskakuje zza krzaków i straszy.
Bardzo mnie zastanawia jak taki powolny leń potrafi być naraz w kilku miejscach i bezszelestnie pojawiać się za plecami? Bo to jest dziwne jak tupie to się nieraz chałupa trzęsie ale bywa, że ledwo ją zawołam wiedząc , że jest na górze a tu nagle koło nogi ona wyrasta niepostrzeżenie, nawet nie wiem kiedy się zjawiła na dole.:razz:

To znaczy że jest szczęśliwa i całkowicie już wrośnięta w Rodzinę.

Posted

Moja teraz do domu nie chce wracać a jeśli już wracamy ze spaceru to tak do 5 tej woli pobawić się na podwórku niż wchodzić do mieszkania- chyba , że na picie albo jedzenie.

Posted

wczoraj było takie piękne słonko jak byliśmy na spacerku ale oczywiście bez aparatu . a dziś jak poszliśmy to słonko dopiero wyszło jak już wróciliśmy :mad:

Posted

[quote name='Bluebell']wczoraj było takie piękne słonko jak byliśmy na spacerku ale oczywiście bez aparatu . a dziś jak poszliśmy to słonko dopiero wyszło jak już wróciliśmy :mad:

Ale fajne !
Jednego możemy być pewni . Wcale im się nie nudzi . Dobrze się bawią !

Posted

What May NN napisał(a):
Kira jak zawsze piękna..
Blue - czy Ona łapie frisbee w powietrzu niczym border??

zanim dobiegnie,to frisbee leży już na ziemi :eviltong: ale najważniejsze że lubi za nim biegać a Tymek ma radochę kiedy jej zabierze i sam rzuci :loveu:

Posted

Kira najlepiej z tej zabawy lubi uciekać jak już złapie . Mąż ją wtedy goni a ona z merdającym ogonkiem co chwila się odwraca i sprawdza czy aby na pewno jest goniona . postaram się wstawić jakiś filmik na youtube to wtedy zobaczycie.

Posted

kropka77 napisał(a):
Fajny filmik.
Niuna nic sie nie zmieniła, ale dziecię to Wam urosło,ze ho, ho.
Normalnie niedługo dorosły chłop będzie!

a no Młody rośnie jak na drożdżach...wczoraj go zmierzyłam i ma już 96cm:crazyeye: -goni tatusia wzrostem:eviltong: