Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
moj znajmoy jest zainterwsowany kupnem Bulmastiffa , chcial kupic gdzies na gieldzie:mad:ale naszvczescie mu odradzilam:multi:
niestety kolega nie ma dostepu do intern. na tyle aby mogl szukac psiaka
ja zaoferowalam pomoc bo cholerka wiem ze kupilby gdzies na gieldzie i wtedy bylabym zla ze na to pozwolilam

tak wiec szukamy bulmastiffa szczeniaczka do kochania z hodowli

jesli posiada ktos info na ten temat prosze o kontakt na gg lub pw

pozdrawiam

Posted

Agata z www.fullhouse.pl będzie mieć szczeniaczki na przełomie luty marzec 2007 to wiem na pewno co do reszty hodowców to w Nestor Notabilis miały być szczeniaczki w tym roku bo było kilka skojarzeń a telefon i mail do Nestki podany w poście wyżej, co u molosów spod baszty i reszty sie nie orientuję
pozdro

Posted

majaaa napisał(a):
Witam!
Mam takie pytanie czy orientuje sie moze ktos ile mniej wiecej kosztuje bullmastiff z rodowodem a ile bez??

na rodowodowe szczenię trzeba liczyc od 2500 zł wzwyż w Polsce, jesli będziesz sprowadzac szczenię z zagranicy to koszt będzie dwa razy większy i z górką

w bez rodowodowych sie nie orientuję bo jestem przeciwna rozmnażaniu psów w typie

Posted

[quote name='mumin_26']Agata z www.fullhouse.pl będzie mieć szczeniaczki na przełomie luty marzec 2007 to wiem na pewno co do reszty hodowców to w Nestor Notabilis miały być szczeniaczki w tym roku bo było kilka skojarzeń a telefon i mail do Nestki podany w poście wyżej, co u molosów spod baszty i reszty sie nie orientuję
pozdro

Dziekuje bardzo wszystkim za informacje

poizdrawiam

• 4 years later...
Posted

mumin_26 napisał(a):
na rodowodowe szczenię trzeba liczyc od 2500 zł wzwyż w Polsce, jesli będziesz sprowadzac szczenię z zagranicy to koszt będzie dwa razy większy i z górką

w bez rodowodowych sie nie orientuję bo jestem przeciwna rozmnażaniu psów w typie

wow to tak szczeniaki podrożały? Moja siostra ma psa z czeskiej hodowli, ale nie dała za niego więcej niż 2500zł w sensie konsekwencji sprowadzania psa..

Posted

Artanis napisał(a):
wow to tak szczeniaki podrożały? Moja siostra ma psa z czeskiej hodowli, ale nie dała za niego więcej niż 2500zł w sensie konsekwencji sprowadzania psa..

podrożały?? nic nie wiem na ten temat... wszystko zależy od tego czego sie szuka i ile jest się w stanie za to zapłacić ;)