majaaa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Witam! Mam takie pytanie czy orientuje sie moze ktos ile mniej wiecej kosztuje bullmastiff z rodowodem a ile bez?? Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 witam moj znajmoy jest zainterwsowany kupnem Bulmastiffa , chcial kupic gdzies na gieldzie:mad:ale naszvczescie mu odradzilam:multi: niestety kolega nie ma dostepu do intern. na tyle aby mogl szukac psiaka ja zaoferowalam pomoc bo cholerka wiem ze kupilby gdzies na gieldzie i wtedy bylabym zla ze na to pozwolilam tak wiec szukamy bulmastiffa szczeniaczka do kochania z hodowli jesli posiada ktos info na ten temat prosze o kontakt na gg lub pw pozdrawiam Quote
mumin_26 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Agata z www.fullhouse.pl będzie mieć szczeniaczki na przełomie luty marzec 2007 to wiem na pewno co do reszty hodowców to w Nestor Notabilis miały być szczeniaczki w tym roku bo było kilka skojarzeń a telefon i mail do Nestki podany w poście wyżej, co u molosów spod baszty i reszty sie nie orientuję pozdro Quote
mumin_26 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 majaaa napisał(a):Witam! Mam takie pytanie czy orientuje sie moze ktos ile mniej wiecej kosztuje bullmastiff z rodowodem a ile bez?? na rodowodowe szczenię trzeba liczyc od 2500 zł wzwyż w Polsce, jesli będziesz sprowadzac szczenię z zagranicy to koszt będzie dwa razy większy i z górką w bez rodowodowych sie nie orientuję bo jestem przeciwna rozmnażaniu psów w typie Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='mumin_26']Agata z www.fullhouse.pl będzie mieć szczeniaczki na przełomie luty marzec 2007 to wiem na pewno co do reszty hodowców to w Nestor Notabilis miały być szczeniaczki w tym roku bo było kilka skojarzeń a telefon i mail do Nestki podany w poście wyżej, co u molosów spod baszty i reszty sie nie orientuję pozdro Dziekuje bardzo wszystkim za informacje poizdrawiam Quote
Artanis Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mumin_26 napisał(a):na rodowodowe szczenię trzeba liczyc od 2500 zł wzwyż w Polsce, jesli będziesz sprowadzac szczenię z zagranicy to koszt będzie dwa razy większy i z górką w bez rodowodowych sie nie orientuję bo jestem przeciwna rozmnażaniu psów w typie wow to tak szczeniaki podrożały? Moja siostra ma psa z czeskiej hodowli, ale nie dała za niego więcej niż 2500zł w sensie konsekwencji sprowadzania psa.. Quote
mumin_26 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Artanis napisał(a):wow to tak szczeniaki podrożały? Moja siostra ma psa z czeskiej hodowli, ale nie dała za niego więcej niż 2500zł w sensie konsekwencji sprowadzania psa.. podrożały?? nic nie wiem na ten temat... wszystko zależy od tego czego sie szuka i ile jest się w stanie za to zapłacić ;) Quote
Recommended Posts