Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Filmik obrazujący stosunki "międzypsiowe" Najpierw Nesca próbuje urwać Texowi ucho, później chce mu odgryźć nogę, a gdy Tex się wkurzy (bo nawet cierpliwość tego anioła kiedyś się kończy) to jest jazgot w postaci "pańciu on mnie gryzie"!!! :diabloti:

YouTube - spaniele dwa

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tradycja w narodzie nie ginie ...nieważne jakie ...ważne że jajka :p

Teraz to spokojnie jak chłopak zadomowiony , zdrowy , można ciachać ;)

:roll:że też bojówki dogo się nie dopatrzyły , że wydałyśmy Texa z jajkami :diabloti::evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
ja też nie :niewiem: :evil_lol:

Nie wydaje Ci się że należałoby coś z tym zrobić, no nie wiem, egzorcyzmy jakieś... :diabloti::mad:

Wiecie że Texas jest u nas prawie 8 miesięcy? :razz:
To nie ten sam pies co w lipcu 2008. Ma ładną, błyszczącą sierść. Idealną budowę i boskie muskuły. Zasad panujących w domu przestrzega pięknie (no może poza zakazem kradzieży artykułów do konsumpcji, ale Nesca również uważa że ten zakaz to jakaś pomyłka). Czasem również "pożycza" Czarusiowe przytulanki :evil_lol:
Ładnie i chętnie się uczy, nawet za karmę, niestety nie wszystkich komend :diabloti:
Chodzenie przy nodze to wciąż dla niego straszny obciach, woli zabierać pańcię na bardziej dynamiczne spacerki ;)

Ze względu na nadmierny poziom testosteronu, który mocno zaczyna mu przeszkadzać, jak i Nesce, na którą Tex ma od czasu do czasu ochotę (nie przeszkadza mu to, że Nesca nie ma wyposażenia) i staje się powodem konfliktów "międzytexasonescowych" jak i "międzyobcopsiowych", jako znani już dręczyciele spanieli, postanowiliśmy uciąć psu jajka :vamp:
Jesteśmy tradycjonalistami i jak mowa o jajkach to pomyśleliśmy o terminie wycięcia około Wielkanocnym (zobaczymy jeszcze jak będzie z urlopem).

Znacie najwygodniejsze miejsce do spania?
To Texasowy tyłek :eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tradycja w narodzie nie ginie ...nieważne jakie ...ważne że jajka :p

Teraz to spokojnie jak chłopak zadomowiony , zdrowy , można ciachać ;)

:roll:że też bojówki dogo się nie dopatrzyły , że wydałyśmy Texa z jajkami :diabloti::evil_lol:

I to do domu z suką spanielką! :-o :shake:

Toż to szok! :shock:

Posted

[quote name='Nikita.']Nie wydaje Ci się że należałoby coś z tym zrobić, no nie wiem, egzorcyzmy jakieś... :diabloti::mad: eeee tam :diabloti:

Jesteśmy tradycjonalistami i jak mowa o jajkach to pomyśleliśmy o terminie wycięcia około Wielkanocnym (zobaczymy jeszcze jak będzie z urlopem).
:roflt::roflt::roflt:

[quote name='Asia & Ginger']I to do domu z suką spanielką! :-o :shake:

Toż to szok! :shock:Jak tak można?:-o Zaraz doniosę komu trzeba :mad:
:lol::evil_lol:

Posted

Nikita. napisał(a):

No ja tam nie słyszałam o takiej tradycji! Na wielkanoc to się jajka maluje, ewentualnie skrobie, a nie wycina :diabloti:

Posted

[quote name='Hogat']No ja tam nie słyszałam o takiej tradycji! Na wielkanoc to się jajka maluje, ewentualnie skrobie, a nie wycina :diabloti:

ażurowe zrobią :grins:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:że też bojówki dogo się nie dopatrzyły , że wydałyśmy Texa z jajkami :diabloti::evil_lol:
Ciii, jak już będzie po kastracji poproszę weta o zaświadczenie ze wsteczną datą :eviltong:

[quote name='werbena520']
Hm...tej rasy nie znam:hmmmm:
To jest "siedziacz nadrzewny przemądrzały" rasa dość popularna, choć może sprawiać pewne trudności w hodowli :diabloti:

[quote name='Hogat']No ja tam nie słyszałam o takiej tradycji! Na wielkanoc to się jajka maluje, ewentualnie skrobie, a nie wycina :diabloti:
Hogat - człowiek uczy się całe życie :evil_lol:

My też wytniemy, tylko wzorek będzie nieco inny :diabloti: to taka nasza specjalna tradycja podwarszawska ;)

Posted

Nikita. napisał(a):
To jest "siedziacz nadrzewny przemądrzały" rasa dość popularna, choć może sprawiać pewne trudności w hodowli :diabloti:

A mi się bardzo podoba nazwa rasy. :turn-l: :lol: :evil_lol:
Tylko ciekawam z jakiej hodowli toto. :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Tylko ciekawam z jakiej hodowli toto. :cool3:

To chów własny, hodowla - "Z lasu na zadupiu" :diabloti:
Powyższy egzemplarz to konkretnie Cezary Z LASU NA ZADUPIU.