Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :multi: No nareszcie fotki świeżynki ...... wspólne spanko ...marzenie :loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/1175/img3325np9.jpg Jak to brakuje miejsca? Zobacz jak Texas się wyciągnął. :cool3: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Dobrze, że kupiłaś takie duże legowisko, to się oba psiaki mieszczą. :cool3: :p http://img201.imageshack.us/img201/3416/img3341tq1.jpg Nesca cwana bestia korzysta z okazji. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nikita. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Filmik obrazujący stosunki "międzypsiowe" Najpierw Nesca próbuje urwać Texowi ucho, później chce mu odgryźć nogę, a gdy Tex się wkurzy (bo nawet cierpliwość tego anioła kiedyś się kończy) to jest jazgot w postaci "pańciu on mnie gryzie"!!! :diabloti: YouTube - spaniele dwa Quote
Alicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:szalone Kłopouchy .... Quote
Estera Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A pewnie poskarżyć się trzeba i robić z siebie ofiare :evil_lol: Szu też tak się bawi :cool3: Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:i pewnie TEX miał ubłocone uszka :multi::multi:[/FONT] Quote
Nikita. Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wczorajszy spacerek czyli Texas w swoim żywiole :cool3: Quote
Estera Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Fajna biała kulka :loveu: http://img131.imageshack.us/img131/3999/img3439gd9.jpg a gdyby tak go popchnąć? :niewiem: :evil_lol: Quote
Nikita. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Estera napisał(a):a gdyby tak go popchnąć? :niewiem: :evil_lol: :crazyeye: No wiesz... :mad: Nie mam pojęcia co za demony w Tobie drzemią Estero! Quote
Estera Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nikita. napisał(a)::crazyeye: No wiesz... :mad: Nie mam pojęcia co za demony w Tobie drzemią Estero!ja też nie :niewiem: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tradycja w narodzie nie ginie ...nieważne jakie ...ważne że jajka :p Teraz to spokojnie jak chłopak zadomowiony , zdrowy , można ciachać ;) :roll:że też bojówki dogo się nie dopatrzyły , że wydałyśmy Texa z jajkami :diabloti::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/1174/img3576w.jpg No na takich muskułach na pewno jest mięciutko i wygodnie. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Tex, Pańciostwo chce mu zrobić wydmuszki na święta. :placz: :evil_lol: Quote
Nikita. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Estera napisał(a):ja też nie :niewiem: :evil_lol: Nie wydaje Ci się że należałoby coś z tym zrobić, no nie wiem, egzorcyzmy jakieś... :diabloti::mad: Wiecie że Texas jest u nas prawie 8 miesięcy? :razz: To nie ten sam pies co w lipcu 2008. Ma ładną, błyszczącą sierść. Idealną budowę i boskie muskuły. Zasad panujących w domu przestrzega pięknie (no może poza zakazem kradzieży artykułów do konsumpcji, ale Nesca również uważa że ten zakaz to jakaś pomyłka). Czasem również "pożycza" Czarusiowe przytulanki :evil_lol: Ładnie i chętnie się uczy, nawet za karmę, niestety nie wszystkich komend :diabloti: Chodzenie przy nodze to wciąż dla niego straszny obciach, woli zabierać pańcię na bardziej dynamiczne spacerki ;) Ze względu na nadmierny poziom testosteronu, który mocno zaczyna mu przeszkadzać, jak i Nesce, na którą Tex ma od czasu do czasu ochotę (nie przeszkadza mu to, że Nesca nie ma wyposażenia) i staje się powodem konfliktów "międzytexasonescowych" jak i "międzyobcopsiowych", jako znani już dręczyciele spanieli, postanowiliśmy uciąć psu jajka :vamp: Jesteśmy tradycjonalistami i jak mowa o jajkach to pomyśleliśmy o terminie wycięcia około Wielkanocnym (zobaczymy jeszcze jak będzie z urlopem). Znacie najwygodniejsze miejsce do spania? To Texasowy tyłek :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tradycja w narodzie nie ginie ...nieważne jakie ...ważne że jajka :p Teraz to spokojnie jak chłopak zadomowiony , zdrowy , można ciachać ;) :roll:że też bojówki dogo się nie dopatrzyły , że wydałyśmy Texa z jajkami :diabloti::evil_lol: I to do domu z suką spanielką! :-o :shake: Toż to szok! :shock: Quote
Alicja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asia & Ginger napisał(a):I to do domu z suką spanielką! :-o :shake: Toż to szok! :shock: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
werbena520 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nikita. napisał(a):Wczorajszy spacerek czyli Texas w swoim żywiole :cool3: Hm...tej rasy nie znam:hmmmm: Quote
Estera Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Nikita.']Nie wydaje Ci się że należałoby coś z tym zrobić, no nie wiem, egzorcyzmy jakieś... :diabloti::mad: eeee tam :diabloti: Jesteśmy tradycjonalistami i jak mowa o jajkach to pomyśleliśmy o terminie wycięcia około Wielkanocnym (zobaczymy jeszcze jak będzie z urlopem). :roflt::roflt::roflt: [quote name='Asia & Ginger']I to do domu z suką spanielką! :-o :shake: Toż to szok! :shock:Jak tak można?:-o Zaraz doniosę komu trzeba :mad: :lol::evil_lol: Quote
Hogat Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nikita. napisał(a): Jesteśmy tradycjonalistami i jak mowa o jajkach to pomyśleliśmy o terminie wycięcia około Wielkanocnym (zobaczymy jeszcze jak będzie z urlopem). No ja tam nie słyszałam o takiej tradycji! Na wielkanoc to się jajka maluje, ewentualnie skrobie, a nie wycina :diabloti: Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Hogat']No ja tam nie słyszałam o takiej tradycji! Na wielkanoc to się jajka maluje, ewentualnie skrobie, a nie wycina :diabloti: ażurowe zrobią :grins: Quote
Nikita. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Alicja']:roll:że też bojówki dogo się nie dopatrzyły , że wydałyśmy Texa z jajkami :diabloti::evil_lol: Ciii, jak już będzie po kastracji poproszę weta o zaświadczenie ze wsteczną datą :eviltong: [quote name='werbena520'] Hm...tej rasy nie znam:hmmmm: To jest "siedziacz nadrzewny przemądrzały" rasa dość popularna, choć może sprawiać pewne trudności w hodowli :diabloti: [quote name='Hogat']No ja tam nie słyszałam o takiej tradycji! Na wielkanoc to się jajka maluje, ewentualnie skrobie, a nie wycina :diabloti: Hogat - człowiek uczy się całe życie :evil_lol: My też wytniemy, tylko wzorek będzie nieco inny :diabloti: to taka nasza specjalna tradycja podwarszawska ;) Quote
Hogat Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No dobra niech Ci będzie :diabloti: A to jajko przepiękne :) Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nikita. napisał(a):To jest "siedziacz nadrzewny przemądrzały" rasa dość popularna, choć może sprawiać pewne trudności w hodowli :diabloti: A mi się bardzo podoba nazwa rasy. :turn-l: :lol: :evil_lol: Tylko ciekawam z jakiej hodowli toto. :cool3: Quote
Nikita. Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Tylko ciekawam z jakiej hodowli toto. :cool3: To chów własny, hodowla - "Z lasu na zadupiu" :diabloti: Powyższy egzemplarz to konkretnie Cezary Z LASU NA ZADUPIU. Quote
Recommended Posts