Nikita. Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Estera napisał(a):na manicure (czy jak to się pisze :oops: ) ? :diabloti: Nie, no, a ta znowu swoje :mad: Masz szczęście że Texik śpi i tych bzdur nie czyta. Jednak jak tak dalej będzie to mu to pokażę i jeszcze wykupię bilecik do Bydzi, albo go sama zawiozę, bo mam tam pewną zaległą spanielkę do odebrania :diabloti: Uważaj komu drzwi otwierasz bo jak Ci się Texas wpije męskimi zębami w tyłek, to... :vamp: Biedny chłopak po przejściach a Wy mu tak... ech nie ładnie :shake: Miał być filmik, ale w tym wypadku... :niewiem::grab: Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dziewczyny, proszę nie żartować z Teksasika! :mad: To pełnowartościowy mężczyzna. :cool3: :loveu: ...jeszcze. :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :roll:...buuuu to nie będzie filmiku .......:placz: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nikita. napisał(a):Nie, no, a ta znowu swoje :mad: Masz szczęście że Texik śpi i tych bzdur nie czyta. Jednak jak tak dalej będzie to mu to pokażę i jeszcze wykupię bilecik do Bydzi, albo go sama zawiozę, bo mam tam pewną zaległą spanielkę do odebrania :diabloti: Uważaj komu drzwi otwierasz bo jak Ci się Texas wpije męskimi zębami w tyłek, to... :vamp: Biedny chłopak po przejściach a Wy mu tak... ech nie ładnie :shake: Miał być filmik, ale w tym wypadku... :niewiem::grab:Zapraszamy do Bydzi na ciacho :loveu: O kurcze, ale ja głupia byłam, że Duśkę ciachnełam... Zobacz jaką byśmy mogły fajną z prawdziwego zdarzenia PSEŁDOhodowlę założyć :loveu: Ale były by fajne szczeniusie po tej parce :loveu: No jak się wpije mi ząbkami w tyłek, to....będę miała dwie dziurki więcej :eviltong: :placz: Daj filmik, daj :placz: Przecież wiesz, że ja do Texa to tak z miłości :loveu: Quote
Nikita. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Na ciacho chętnie zajadę w wolnej chwili (najbliższą przewiduję około lutego :shake: ) Filmik Nescowo - Texasowy -> YouTube - Nesca i Texas Może wkrótce zorganizuję jeszcze jeden filmik, więc Est - :mad: :p Quote
Asia & Ginger Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Super filmik! :multi: Psiaki cudne. :loveu: :loveu: :loveu: Gingerka na widok aparatu zwiewa, a Twoje maluchy pięknie pozują. :cool3: Quote
Estera Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nikita. napisał(a):Na ciacho chętnie zajadę w wolnej chwili (najbliższą przewiduję około lutego :shake: ) Może wkrótce zorganizuję jeszcze jeden filmik, więc Est - :mad: :pA zapraszam i w lutym :cool3: :loveu: Ale obowiązkowo z panienkami...yyyy...z panienką i chłopaczkiem :loveu: Tak, tak wiem.... :placz: Nie bij Ula :placz: Filmik super! W całej okazałości widać jakie masz śliczne, cudowne wariaty :loveu: Czekam na następny filmik :razz: Quote
Nikita. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Cieszę się, że filmik się podoba :razz: Zdjęcia zafałszowuję wygląd psa, a ja go chciałam pokazac takiego jaki jest - wiecznie merdający, baaardzo ruchliwy i wielki przytulak :p Kolejny filmik YouTube - Nesca-kluska Quote
Estera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 widziałam, widziałam :multi: Cudowne :loveu: Quote
Nikita. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Miło nam że filmiki się podobały :p Chciałam Wam powiedzieć że dziś byliśmy u weterynarza. Była kontrola, zakup karmy i akcesoriów i wyciskanie zatok. Psy były na tyle uprzejme że zatoki zatkały im się synchronicznie i obydwu prawa zatoka :roll: Nesca, jak to ona, sama wskakiwała na stół żeby "się wycisnąć" a potem pomaszerować po ciasteczka, które zawsze dostaje. Texasa ledwo na stół wsadziliśmy, osioł to przy nim pestka Później było ważenie, Nesca 10,5 - trzyma linię, a Texas - 15,3!!!! :razz: w końcu wygląda porządnie, przytył ponad 5 kg i tym samym ogłaszam zakończenie dotuczania Tex chyba nie jest z tego powodu zadowolony Tex łaskawie zjadł ciasteczka od cioci wet (ostatnio nawet nie chciał ich powąchać), ale i tak wizyta u weta to dla niego koszmar. Biedak z tego wszystkiego w drodze powrotnej zwymiotował, a po dojechaniu do domu dostał biegunki - taaaaaki z niego cykor :shake: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No to po takim miłym i mniej miłym (biegunka, żyganko) akcencie, jakieś foteczki by się przydały :loveu: Quote
Alicja Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :razz::razz: no tak ....typowy facet panikarz :evil_lol::evil_lol:...to fajny z niego pulpecik :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Estera napisał(a):No to po takim miłym i mniej miłym (biegunka, żyganko) akcencie, jakieś foteczki by się przydały :loveu: Popieram, popieram. :cool3: :multi: Quote
Nikita. Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: no tak ....typowy facet panikarz :evil_lol::evil_lol: Święta prawda :diabloti: Estero - fotek brak. Wyszperałam jednak trzy nieco starsze ;) Mam też troszkę filmików (mniej statycznych :eviltong: ), obrazujących stosunki Nescowo-Texasowe i głupie zabawy z Pańciem. Tylko czasu brakuje żeby je obrobić :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://img165.imageshack.us/img165/6459/img2976th0.jpg Ale sobie Texasik znalazł kryjówkę. :cool3: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Bo Neseczka to leży rozwalona na środku jak dywanik. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Estera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dlaczego tak mało :cry: Ale masz świetną kanapę i jaką czystą podłogę :shock: Quote
Nikita. Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Estera']Dlaczego tak mało :cry: Więcej nie było :diabloti: Psy dostały od Mikołaja po biszkopcie i legowisku: Tu Nesca akurat w poprzek kanapy, ale wzdłuż może się wyciągnąć i Tex i co się stało...piesy zjadły po biszkopcie, Nesca swojego szybciej, poleciała na legowisko Texa wyżerać okruszki, wywaliła go i już tam została :oops: a Tex zgłupiał i poszedł gnieździć się do Neski i ledwo się zmieścił :shake: ach te baby :diabloti: "Najśmieszniejsze" jest to, że Texas wydawał się z tej zamiany zadowolony, (pomimo tego że musiało być mu niezbyt wygodnie), chyba dlatego że legowisko Neski jest bliżej naszego łóżka. Teraz, w zgodzie zamieniają się posłaniami :p Quote
Alicja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :loveu::loveu::loveu: na drugi raz kup 2 takie same ...Nesca będzie miała cięzki orzeszek do zgryzienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nikita. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Spór o posłanie został zakończony :loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jednak to od Texia lepsiejsze ;) Quote
Nikita. Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A to inna pozycja z tej samej serii :razz: Przykryłam psiaki bo strasznie zimno u nas było. Rozpaliłam, dom zaczął się ogrzewać i Tex najwyraźniej stwierdził że mu ciut za gorąco i zaczął sobie chłodzić pysk :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 http://img88.imageshack.us/img88/557/img3157dk3.jpg Ale psiaki zgodne. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Super legowiska. :cool3: :p Quote
Estera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://img88.imageshack.us/img88/557/img3157dk3.jpg :loveu: :loveu : :loveu: Quote
Nikita. Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Tex zimowy Piesy stwierdziły że wspólne spanie jest całkiem przyjemne i śpią razem coraz częściej, tylko czasem jest troszkę ciasno i brakuje miejsca żeby się wyciągnąć :diabloti: Znowu tu przylazłaś Tex naznosił sobie na posłanie zabawki, on ma straszną potrzebę posiadania ;) Jak tylko odszedł na chwilkę, Nesca postanowiła się tam zdrzemnąć :evil: Żebyście widzieli tę jego rozżaloną minę :placz::lol: Tu zabawy z Cezarem :) Quote
Recommended Posts