Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
na manicure (czy jak to się pisze :oops: ) ? :diabloti:

Nie, no, a ta znowu swoje :mad:
Masz szczęście że Texik śpi i tych bzdur nie czyta. Jednak jak tak dalej będzie to mu to pokażę i jeszcze wykupię bilecik do Bydzi, albo go sama zawiozę, bo mam tam pewną zaległą spanielkę do odebrania :diabloti: Uważaj komu drzwi otwierasz bo jak Ci się Texas wpije męskimi zębami w tyłek, to... :vamp:

Biedny chłopak po przejściach a Wy mu tak... ech nie ładnie :shake:

Miał być filmik, ale w tym wypadku... :niewiem::grab:

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikita. napisał(a):
Nie, no, a ta znowu swoje :mad:
Masz szczęście że Texik śpi i tych bzdur nie czyta. Jednak jak tak dalej będzie to mu to pokażę i jeszcze wykupię bilecik do Bydzi, albo go sama zawiozę, bo mam tam pewną zaległą spanielkę do odebrania :diabloti: Uważaj komu drzwi otwierasz bo jak Ci się Texas wpije męskimi zębami w tyłek, to... :vamp:

Biedny chłopak po przejściach a Wy mu tak... ech nie ładnie :shake:

Miał być filmik, ale w tym wypadku... :niewiem::grab:
Zapraszamy do Bydzi na ciacho :loveu: O kurcze, ale ja głupia byłam, że Duśkę ciachnełam... Zobacz jaką byśmy mogły fajną z prawdziwego zdarzenia PSEŁDOhodowlę założyć :loveu: Ale były by fajne szczeniusie po tej parce :loveu:
No jak się wpije mi ząbkami w tyłek, to....będę miała dwie dziurki więcej :eviltong:
:placz: Daj filmik, daj :placz: Przecież wiesz, że ja do Texa to tak z miłości :loveu:

Posted

Nikita. napisał(a):
Na ciacho chętnie zajadę w wolnej chwili (najbliższą przewiduję około lutego :shake: )

Może wkrótce zorganizuję jeszcze jeden filmik, więc Est - :mad:

:p
A zapraszam i w lutym :cool3: :loveu: Ale obowiązkowo z panienkami...yyyy...z panienką i chłopaczkiem :loveu:
Tak, tak wiem.... :placz: Nie bij Ula :placz:

Filmik super! W całej okazałości widać jakie masz śliczne, cudowne wariaty :loveu:
Czekam na następny filmik :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Miło nam że filmiki się podobały :p

Chciałam Wam powiedzieć że dziś byliśmy u weterynarza. Była kontrola, zakup karmy i akcesoriów i wyciskanie zatok. Psy były na tyle uprzejme że zatoki zatkały im się synchronicznie i obydwu prawa zatoka :roll: Nesca, jak to ona, sama wskakiwała na stół żeby "się wycisnąć" a potem pomaszerować po ciasteczka, które zawsze dostaje. Texasa ledwo na stół wsadziliśmy, osioł to przy nim pestka Później było ważenie, Nesca 10,5 - trzyma linię, a Texas - 15,3!!!! :razz: w końcu wygląda porządnie, przytył ponad 5 kg i tym samym ogłaszam zakończenie dotuczania Tex chyba nie jest z tego powodu zadowolony Tex łaskawie zjadł ciasteczka od cioci wet (ostatnio nawet nie chciał ich powąchać), ale i tak wizyta u weta to dla niego koszmar. Biedak z tego wszystkiego w drodze powrotnej zwymiotował, a po dojechaniu do domu dostał biegunki - taaaaaki z niego cykor :shake:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: no tak ....typowy facet panikarz :evil_lol::evil_lol:
Święta prawda :diabloti:

Estero - fotek brak. Wyszperałam jednak trzy nieco starsze ;)

Mam też troszkę filmików (mniej statycznych :eviltong: ), obrazujących stosunki Nescowo-Texasowe i głupie zabawy z Pańciem. Tylko czasu brakuje żeby je obrobić :cool1:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Estera']Dlaczego tak mało :cry:
Więcej nie było :diabloti:

Psy dostały od Mikołaja po biszkopcie i legowisku:

Tu Nesca akurat w poprzek kanapy, ale wzdłuż może się wyciągnąć

i Tex

i co się stało...piesy zjadły po biszkopcie, Nesca swojego szybciej, poleciała na legowisko Texa wyżerać okruszki, wywaliła go i już tam została :oops:

a Tex zgłupiał i poszedł gnieździć się do Neski i ledwo się zmieścił :shake: ach te baby :diabloti:

"Najśmieszniejsze" jest to, że Texas wydawał się z tej zamiany zadowolony, (pomimo tego że musiało być mu niezbyt wygodnie), chyba dlatego że legowisko Neski jest bliżej naszego łóżka. Teraz, w zgodzie zamieniają się posłaniami :p

Posted

A to inna pozycja z tej samej serii :razz: Przykryłam psiaki bo strasznie zimno u nas było. Rozpaliłam, dom zaczął się ogrzewać i Tex najwyraźniej stwierdził że mu ciut za gorąco i zaczął sobie chłodzić pysk :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Tex zimowy

Piesy stwierdziły że wspólne spanie jest całkiem przyjemne i śpią razem coraz częściej, tylko czasem jest troszkę ciasno i brakuje miejsca żeby się wyciągnąć :diabloti:

Znowu tu przylazłaś

Tex naznosił sobie na posłanie zabawki, on ma straszną potrzebę posiadania ;)

Jak tylko odszedł na chwilkę, Nesca postanowiła się tam zdrzemnąć :evil:

Żebyście widzieli tę jego rozżaloną minę :placz::lol:

Tu zabawy z Cezarem

:)