Nikita. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ulubione solarium spanieli już otwarte, ani kawałek słońca nie może się zmarnować :) Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://img212.imageshack.us/img212/7204/img3759.jpg Taksasik wtopił się w tło. :evil_lol: http://img386.imageshack.us/img386/399/img3803.jpg http://img8.imageshack.us/img8/3920/img3815l.jpg Psio-ludzka miłość. :loveu: :loveu: :loveu: http://img401.imageshack.us/img401/6107/img3823.jpg Synchrony. :cool3: :evil_lol: Quote
Nikita. Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Psio-ludzka miłość. :loveu: :loveu: :loveu: Ooo tak. Pańcio kocha swoje spanielki, (czasem mam wrażenie że bardziej niż mnie) tylko się do tego publicznie nie przyznaje :p Gdy zmieniliśmy plany i postanowiliśmy nie wyjeżdżać na weekend majowy, sąsiedzi czym prędzej zaopatrzyli nas w swoje psy. Tym sposobem, oprócz dwóch spanieli, pod naszą opieką pojawił się jeszcze onek i sznaucerek. Upragniony cień Spaniele wszystko robią odwrotnie ;) Mizianki Trenujemy spanielowe spojrzenie Quote
Alicja Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :loveu::loveu::loveu:jaka ja jestem szczęśliwa :multi::loveu:, że to WY przyjechaliście po Texika do Jastrzębia , że udało się nam go sprytnie zwinąć kierownictwu sprzed nosa :diabloti: Quote
Estera Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Fajnego masz tego reproduktora w chottoffli, tylko czemu on taki wyleniały? :cool3: :lol: Swietne fotki spanielowe i miłościowe :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 http://img148.imageshack.us/img148/5492/img3845.jpg Dobrze, że samochód był na podwórku, bo biedne psiaki nie miałyby się gdzie schronić. :evil_lol: http://img4.imageshack.us/img4/6161/img3876m.jpg Rozkoszniak. :loveu: :loveu: :loveu: Nikita. napisał(a):Trenujemy spanielowe spojrzenie http://img12.imageshack.us/img12/2618/img3882y.jpg I doskonale jej to wychodzi, doszła już do perfekcji. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nikita. Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Estera napisał(a):Fajnego masz tego reproduktora w chottoffli, tylko czemu on taki wyleniały? :cool3: :lol: Jesssu Est! Ciii :mad: Facetom po trzydziestce pewnych rzeczy się nie mówi. To baaaardzoooo wrażliwe (żeby nie powiedzieć przewrażliwione) bestie :evil_lol: Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:jaka ja jestem szczęśliwa :multi::loveu:, że to WY przyjechaliście po Texika do Jastrzębia , że udało się nam go sprytnie zwinąć kierownictwu sprzed nosa :diabloti: Dziękujemy za miłe słowa :razz: To my jesteśmy szczęśliwi :loveu: Tex wniósł do naszego domu dużo uśmiechu :evil_lol: Pozostałe fotki Drapanko Uśmiech Quote
Nikita. Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Dobrze, że samochód był na podwórku, bo biedne psiaki nie miałyby się gdzie schronić. Była jeszcze plama cienia rzucanego przez dom, ale padała na czystą, zieloniutką trawkę!!! Cień na trawce spaniele uznały za gorszy i stanowczo wybrały miejsce na brudnym, czarnym piachu :mad: Quote
Asia & Ginger Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Same szczęśliwe pychole. :loveu: :loveu: :loveu: Nikita. napisał(a):Była jeszcze plama cienia rzucanego przez dom, ale padała na czystą, zieloniutką trawkę!!! Cień na trawce spaniele uznały za gorszy i stanowczo wybrały miejsce na brudnym, czarnym piachu :mad: Po prostu uznały, że Pańcia ma za dużo wolnego czasu i mogłaby go poświęcić chociażby na trzepanie zakurzonych futer. :cool3: :evil_lol: Quote
Nikita. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tak sobie postanowiliśmy przypomnieć, że żyjemy i mamy się dobrze :p Raz na jakiś czas nachodzi mnie refleksja pt jak to było bez Texa... i wiem że było NUDNO :evil_lol: Nesca jest suką, która ciągle dostarcza nam atrakcji, a Tex bierze z niej przykład, czasem mam wrażenie że wręcz osiąga to formę rywalizacji, coś na zasadzie zawodów "kto zrobi większe zamieszanie" :diabloti: Całkiem niedawno Tex ukradł i zeżarł cały pojemnik żeberek, już przygotowanych i dobrze przyprawionych! Po mięsie, sosie ani kościach nie było śladu, pojemnik był czyściutki, ten straszliwy czyn zdradziła jedynie tłustawa podłoga i żeberkowy zapaszek unoszący się w mieszkaniu jak i z pyśków spanieli. Nesce chyba nie dostała się duża działka żeberek bo krótko chorowała, ale Tex wymiotował i miał rozwolnienie przez tydzień pomimo dużych dawek nospy, smecty i węgla :crazyeye: Całkiem niedawno, bo kilka dni temu, Tex postanowił uciec :mad: wymknął się gdy brama była otwarta i choć cały czas ma problemy z przychodzeniem na zawołanie, ale po zrobionej rundce zawsze sam wracał, to tym razem postanowił się zgubić, to znaczy ja tak myślałam. Znalazłam go po 30 minutach, gdzie? U sąsiada w ogrodzie, a ja go po lesie szukałam! Tex wyniuchał że jego koleżanka ONka ma cieczkę (przypominam że Tex jest po wielkanocnym ucięciu jajek). Wykopał wieeelki dół pod bramą i dostał się na posesję :mad: żebyście widzieli tą jego dumną minę jak go znalazłam i tą minę sąsiada :roll: Migiem jechałam do sklepu po ziemię pod trawnik, trawę do regeneracji trawników i czteropak piwa na przeprosiny. Quote
clockwork Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [FONT=Arial]reklamacji nie przyjmujemy :grins: buuhahha... sorry :roll::oops: :megagrin::megagrin: to Ci Tex :errrr::errrr: moooja szkoła ;) tysz czasem uciekam.....może nie za cieczką ale ... hahhah [/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Arial]......spoko do nas mozesz wpaść z żeberkami i piwem :p....ziemi nie przywoź ...ale psa zostaw w domu żeby znów sie nie objadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no Texio :loveu::loveu: dzielny psiaczek ..radzisz se jak mozesz :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]reklamacji nie przyjmujemy :grins: buuhahha... sorry :roll::oops: :megagrin::megagrin: to Ci Tex :errrr::errrr: moooja szkoła ;) tysz czasem uciekam.....może nie za cieczką ale ... hahhah [/FONT] [FONT=Arial]:razz: a potem jak ziemia rozsypana to legwan ...taaaa:roll: co do żeberek to też widzę podobieństwo [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ale Wam psiaki rozrywki dostarczają. :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
Estera Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ale u Was wesoło :evil_lol: Przynajmniej się nie nudzicie :loveu: :evil_lol: Quote
Nikita. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Alicja napisał(a):......spoko do nas mozesz wpaść z żeberkami i piwem :p....ziemi nie przywoź Będę pamiętać :p Dzisiaj, a właściwie wczoraj, bo to już po północy, minął dokładnie rok odkąd Texas jest z nami :) Żeby nie czuł się poszkodowany z powodu braku urodzin, ten właśnie dzień - 13.07. uznaliśmy za dzień jego urodzin. W schronie oceniono go na 2 może 3 lata, nie chcieliśmy chłopaka postarzać i uroczyście wpisaliśmy mu do książeczki datę urodzin - 13.07.2006. Dzisiaj więc Texas obchodził swoje 3 urodzinki, w większości na moich kolanach :evil_lol: Sto lat mój przystojniaczku! :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Niby 13., a jaki szczęśliwy. :cool3: 100 lat Texiu!!! :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 13 lipca 2008.... Texiu narodził sie poraz kolejny.... dostał szanse na nowe SUPER życie!!!!! :multi::multi::loveu: DZIĘKUJĘ WAM i całuje nochala Texia :loveu: Quote
Alicja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nikita. napisał(a):Będę pamiętać :p Dzisiaj, a właściwie wczoraj, bo to już po północy, minął dokładnie rok odkąd Texas jest z nami :) Żeby nie czuł się poszkodowany z powodu braku urodzin, ten właśnie dzień - 13.07. uznaliśmy za dzień jego urodzin. W schronie oceniono go na 2 może 3 lata, nie chcieliśmy chłopaka postarzać i uroczyście wpisaliśmy mu do książeczki datę urodzin - 13.07.2006. Dzisiaj więc Texas obchodził swoje 3 urodzinki, w większości na moich kolanach :evil_lol: Sto lat mój przystojniaczku! :loveu::loveu::loveu: STO LAT TEXiku :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Nikita. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ciepły i przytulny klimat plaży sprzyja drzemkom :) Quote
Alicja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :loveu:jaka sielanka http://img42.imageshack.us/img42/1660/img4303.jpg Quote
Nikita. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tak, prawdziwa sielanka, było bosko :cool3: cd relacji, kopiuję ze spanieli: Spaniele na plaży jak już się dobrze wyśpią i wygrzeją to gryzą patyczki i/lub piłeczki Obserwują samoloty Na ostatniej fotce - Nesca w nowej, wakacyjnej fryzurce :evil: Właściwie nie planowałam jej obcinać, choć już ostatnio była prawdziwym zaroślakiem, ale przymusiła mnie do decyzji, brudząc się w żywicy <nerwus> musiałam uciapać frędzle na przedniej łapie i skrócić jedno ucho, po czym stwierdziłam że głupio wygląda i uciapałam drugą łapę, drugie ucho, tylne łapy i firankę. Choć niezbyt mi się spodobała taka wygolona, to Nesca zaczęła się zachowywać jakby zrzuciła nie tylko futro, ale i ze dwa latka - wariowała jak szczeniak :577: Teraz na zimę, jednak znów zapuszczamy długie futro. Quote
Alicja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 widac spodobał sie Nesce nowy image :evil_lol: ale ta jest bowska fota :loveu: http://img521.imageshack.us/img521/4481/img4225t.jpg Quote
Recommended Posts