Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]liczyłam że się zgubił, bo ładny zadbany, czysty ..... ale nikt nie szuka, nikt nie ogłasza :shake:
znaleziony przy ruchliwej drodze więc pewnie w drodze na wczasy ktoś pozbył sie balastu :roll:

młody 2-3 lata samiec- cocker spanielek :loveu:
JESZCZE ufa człowiekowi, radośnie merdając kikutkiem.

Kiedy jest sam wyważa kraty w kojcu. Obija się o nie całą siłą.... zrobi sobie krzywde...

nauczony czystości, nie potrafi załatwiać sie w kojcu :shake: kiedy mu sie zdaży- cały drży i przeprasza mówiąc oczyma " nie chciałem, przepraszam" :-(

czy ktoś może dać dom spanielkowi????

[/FONT]

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kolia']Nie ma gdzieś tatuażu? Wygląda jak rasowy cocker... Niech go ktoś wyciągnie ze schronu, taki cudny, że znajdzie dom w mig!

[FONT=Arial]mówisz???

patrz niedawno radziłam chalimali z adopcji spanieli żeby zajrzała w ucho Malamutowi którego znalazła, a samej wypadło mi to ze łba

jutro wyciągne go poszukam .... i zrobie fotki na wolności ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Kinguska']Boże! Wygląda jak rodowodowiec! Piękny.
W jakim wieku?
[FONT=Arial]
jesooo no nie mówcie...

że mi gupiej babie nie wpadło do łeby sprawdzic tatuaż :splat::splat:
jutro to uczynię ;)

wieku nikt dokładnie nie określił, na moje oko ma ze 3 latka góra ...
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Kurcze a miałam mu zajrzeć w uchi na psacerku ale on tak biegał że nie chciałam go zatrzymywać ....biegał i sikał na zapas :shake:[/FONT]

Posted

Prześliczny! Na pewno szybko znajdzie nowy dom..:loveu::loveu: Z całego serca mu tego życzę..:loveu::loveu:
uważam że to zguba! I mam nadzieję, że ktoś sie po niego zgłosi. Taki zadbany.. chociaż teraz ludziom różne rzeczy do głów przychodzą.. :(

Posted

[quote name='Torzysława']Prześliczny! Na pewno szybko znajdzie nowy dom..:loveu::loveu: Z całego serca mu tego życzę..:loveu::loveu:
uważam że to zguba! I mam nadzieję, że ktoś sie po niego zgłosi. Taki zadbany.. chociaż teraz ludziom różne rzeczy do głów przychodzą.. :(

[FONT=Arial]ale nikt o niego nie pyta , nie ma ogłoszeń że ktoś zgubił ....obawiam się ze mógł zostać zgubiony z samochodu np...[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale nikt o niego nie pyta , nie ma ogłoszeń że ktoś zgubił ....obawiam się ze mógł zostać zgubiony z samochodu np...[/FONT]
raczej wyrzucony....:angryy::shake::-(:-(
A taki śliczny! Gdybym miała możliwości i przychylność współlokatorów to może bym coś tu pomyślała, chociaż na dt, ale niestety niedługo wyjeżdżam na tydzień za granice,poza tym.. tak jak mówię stoją wyżsi nade mną..:shake::roll:

Posted

[FONT=Arial]dziś wezme na spacerek chłopaka to pogrzebie w uszach i koło jajec :roll:;) za tatuażykiem... OBY :kciuki:

dom znajdzie szybko ale czy dobry... ze schronu pierwszy lepszy...

na razie ma kwarantanne ale zaraz bedzie na zewnątrz do wglądu :-(
[/FONT]

Guest monia3a
Posted

No tak, wakacje się zaczęły i psy zaczynają przeszkadzać :placz:

Guest monia3a
Posted

Może ktoś da mu DT
Z tego co czytam on nie umie żyć w klatce ...

Posted

czy można prosić tel. aby podpytać o pięknego psiaka?:) przygarnęłam już jednego psiaka na tym portalu z jednej z hodowli. Bokserek - był chory. Mam możliwość wziąć do siebie jeszcze jednego wesołego psiaka.:) proszę o dokładniejsze info. tego łobuziaka na maila:) będę bardzo wdzięczna.:) chciałabym zadzwonić i dokładnie o wszystko podpytać i ustalić szczegóły:loveu: :) PS. piesek przecudowny :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='hyanda']czy można prosić tel. aby podpytać o pięknego psiaka?:) przygarnęłam już jednego psiaka na tym portalu z jednej z hodowli. Bokserek - był chory. Mam możliwość wziąć do siebie jeszcze jednego wesołego psiaka.:) proszę o dokładniejsze info. tego łobuziaka na maila:) będę bardzo wdzięczna.:) chciałabym zadzwonić i dokładnie o wszystko podpytać i ustalić szczegóły:loveu: :) PS. piesek przecudowny :loveu::loveu::loveu:
[FONT=Arial]

tel . w sprawie adopcji. 604 626 239

a boxia kiedy przygarnęłaś , bo boxerka też mamy ....[ masz moze link do temaciku swojego ]
[/FONT]

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']W ktorym on jest schronisku?W jastrzebiu ale ktorym???
[FONT=Arial]w Jastrzębiu - Szeroka z tego co wiem istnieje tylko jedno schronisko ...chyba że o czymś nie wiemy [/FONT]

[quote name='Kinguska']A mozliwy był by dowóz psa do Tomaszowa MAz?
[FONT=Arial]my nie mamy szans na dowóz psiaka[/FONT]

Posted

Witam:)

Boksia przygarbnełam jakos z rok temu:D:D z hodowli Tofibox z Wrocławia. Pomagała mi wówczas stała dogomaniaczka z Katowic.:) Ja już wcześniej byłam zarejestrowana na portalu później małe problemy z hasłem:P no i jestem znów. :)

Posted

Nie moge się na niego napatrzeć jest przecudowny!!:loveu::loveu:
A jeżeli tatuażu nie będzie miał, ani nikt się po niego nie zgłosi ((jeszcze może jest taka szansa) to idzie na kastracje?

Posted

[quote name='hyanda']Witam:)

Boksia przygarbnełam jakos z rok temu:D:D z hodowli Tofibox z Wrocławia. Pomagała mi wówczas stała dogomaniaczka z Katowic.:) Ja już wcześniej byłam zarejestrowana na portalu później małe problemy z hasłem:P no i jestem znów. :)

[FONT=Arial]jeśli naprawdę myślisz poważnie o psiaczku do adopcji zadzwoń , w schronisku jest Magda [ Clockwork]

[/FONT]
[quote name='Torzysława']Nie moge się na niego napatrzeć jest przecudowny!!:loveu::loveu:
A jeżeli tatuażu nie będzie miał, ani nikt się po niego nie zgłosi ((jeszcze może jest taka szansa) to idzie na kastracje?

[FONT=Arial]u nas nie ma możliwości kastracji :shake:... nie wyobrażam sobie dobę po zabiegu wrzucać go w ten syf :-(... raczej tattoo nie ma ...bo myślęże dostałabym już SMSa z informacją ...ale zaraz przedzwonię [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]u nas nie ma możliwości kastracji :shake:... nie wyobrażam sobie dobę po zabiegu wrzucać go w ten syf :-(... raczej tattoo nie ma ...bo myślęże dostałabym już SMSa z informacją ...ale zaraz przedzwonię [/FONT]
Aha, to z jednej strony dobrze z drugiej nie! Choć ja jestem przeciwko kastracji, chyba, że pies jest agresywny lub taki ze wsi co chodzi tam gdzie popadnie, ale jezeli pies domowy i masz na niego oko to czemu go pozbawiać męskości .. :cool3::cool3:
Ale są też tacy ludzie co ze schroniska nie wezmą stuprocentowego psa. Ale na szczęście chyba hyandzie to nie przeszkadza!!:multi::loveu: