clockwork Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]liczyłam że się zgubił, bo ładny zadbany, czysty ..... ale nikt nie szuka, nikt nie ogłasza :shake: znaleziony przy ruchliwej drodze więc pewnie w drodze na wczasy ktoś pozbył sie balastu :roll: młody 2-3 lata samiec- cocker spanielek :loveu: JESZCZE ufa człowiekowi, radośnie merdając kikutkiem. Kiedy jest sam wyważa kraty w kojcu. Obija się o nie całą siłą.... zrobi sobie krzywde... nauczony czystości, nie potrafi załatwiać sie w kojcu :shake: kiedy mu sie zdaży- cały drży i przeprasza mówiąc oczyma " nie chciałem, przepraszam" :-( czy ktoś może dać dom spanielkowi???? [/FONT] Quote
Kolia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nie ma gdzieś tatuażu? Wygląda jak rasowy cocker... Niech go ktoś wyciągnie ze schronu, taki cudny, że znajdzie dom w mig! Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Kolia']Nie ma gdzieś tatuażu? Wygląda jak rasowy cocker... Niech go ktoś wyciągnie ze schronu, taki cudny, że znajdzie dom w mig! [FONT=Arial]mówisz??? patrz niedawno radziłam chalimali z adopcji spanieli żeby zajrzała w ucho Malamutowi którego znalazła, a samej wypadło mi to ze łba jutro wyciągne go poszukam .... i zrobie fotki na wolności ;)[/FONT] Quote
Pestka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Boże! Wygląda jak rodowodowiec! Piękny. W jakim wieku? Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Kinguska']Boże! Wygląda jak rodowodowiec! Piękny. W jakim wieku? [FONT=Arial] jesooo no nie mówcie... że mi gupiej babie nie wpadło do łeby sprawdzic tatuaż :splat::splat: jutro to uczynię ;) wieku nikt dokładnie nie określił, na moje oko ma ze 3 latka góra ...[/FONT] Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]Kurcze a miałam mu zajrzeć w uchi na psacerku ale on tak biegał że nie chciałam go zatrzymywać ....biegał i sikał na zapas :shake:[/FONT] Quote
Torzysława Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Prześliczny! Na pewno szybko znajdzie nowy dom..:loveu::loveu: Z całego serca mu tego życzę..:loveu::loveu: uważam że to zguba! I mam nadzieję, że ktoś sie po niego zgłosi. Taki zadbany.. chociaż teraz ludziom różne rzeczy do głów przychodzą.. :( Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Torzysława']Prześliczny! Na pewno szybko znajdzie nowy dom..:loveu::loveu: Z całego serca mu tego życzę..:loveu::loveu: uważam że to zguba! I mam nadzieję, że ktoś sie po niego zgłosi. Taki zadbany.. chociaż teraz ludziom różne rzeczy do głów przychodzą.. :( [FONT=Arial]ale nikt o niego nie pyta , nie ma ogłoszeń że ktoś zgubił ....obawiam się ze mógł zostać zgubiony z samochodu np...[/FONT] Quote
Torzysława Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale nikt o niego nie pyta , nie ma ogłoszeń że ktoś zgubił ....obawiam się ze mógł zostać zgubiony z samochodu np...[/FONT] raczej wyrzucony....:angryy::shake::-(:-( A taki śliczny! Gdybym miała możliwości i przychylność współlokatorów to może bym coś tu pomyślała, chociaż na dt, ale niestety niedługo wyjeżdżam na tydzień za granice,poza tym.. tak jak mówię stoją wyżsi nade mną..:shake::roll: Quote
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]dziś wezme na spacerek chłopaka to pogrzebie w uszach i koło jajec :roll:;) za tatuażykiem... OBY :kciuki: dom znajdzie szybko ale czy dobry... ze schronu pierwszy lepszy... na razie ma kwarantanne ale zaraz bedzie na zewnątrz do wglądu :-( [/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Wrzuciłam go na grupę do spanielków może się ktoś zainteresuje [/FONT] Quote
Guest monia3a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No tak, wakacje się zaczęły i psy zaczynają przeszkadzać :placz: Quote
Cockermaniaczka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wrzucilam go na forum spanielowe. Taki fajny psiak w schronisku:placz: Biedny psia,to musi byc dla niego szok:placz: Quote
Guest monia3a Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Może ktoś da mu DT Z tego co czytam on nie umie żyć w klatce ... Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]Jest taka mozliwość tylko musi się znaleść chetny ....my mamy obie w domu psy ...gdyby to były suczki to nie ma problemu z DT ... [/FONT] Quote
Cockermaniaczka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 W ktorym on jest schronisku?W jastrzebiu ale ktorym??? Quote
werbena520 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='clockwork'] Piękny ten piesiek:lol:Siliczności:multi: Quote
hyanda Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 czy można prosić tel. aby podpytać o pięknego psiaka?:) przygarnęłam już jednego psiaka na tym portalu z jednej z hodowli. Bokserek - był chory. Mam możliwość wziąć do siebie jeszcze jednego wesołego psiaka.:) proszę o dokładniejsze info. tego łobuziaka na maila:) będę bardzo wdzięczna.:) chciałabym zadzwonić i dokładnie o wszystko podpytać i ustalić szczegóły:loveu: :) PS. piesek przecudowny :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='hyanda']czy można prosić tel. aby podpytać o pięknego psiaka?:) przygarnęłam już jednego psiaka na tym portalu z jednej z hodowli. Bokserek - był chory. Mam możliwość wziąć do siebie jeszcze jednego wesołego psiaka.:) proszę o dokładniejsze info. tego łobuziaka na maila:) będę bardzo wdzięczna.:) chciałabym zadzwonić i dokładnie o wszystko podpytać i ustalić szczegóły:loveu: :) PS. piesek przecudowny :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] tel . w sprawie adopcji. 604 626 239 a boxia kiedy przygarnęłaś , bo boxerka też mamy ....[ masz moze link do temaciku swojego ] [/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']W ktorym on jest schronisku?W jastrzebiu ale ktorym??? [FONT=Arial]w Jastrzębiu - Szeroka z tego co wiem istnieje tylko jedno schronisko ...chyba że o czymś nie wiemy [/FONT] [quote name='Kinguska']A mozliwy był by dowóz psa do Tomaszowa MAz? [FONT=Arial]my nie mamy szans na dowóz psiaka[/FONT] Quote
hyanda Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witam:) Boksia przygarbnełam jakos z rok temu:D:D z hodowli Tofibox z Wrocławia. Pomagała mi wówczas stała dogomaniaczka z Katowic.:) Ja już wcześniej byłam zarejestrowana na portalu później małe problemy z hasłem:P no i jestem znów. :) Quote
Torzysława Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nie moge się na niego napatrzeć jest przecudowny!!:loveu::loveu: A jeżeli tatuażu nie będzie miał, ani nikt się po niego nie zgłosi ((jeszcze może jest taka szansa) to idzie na kastracje? Quote
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='hyanda']Witam:) Boksia przygarbnełam jakos z rok temu:D:D z hodowli Tofibox z Wrocławia. Pomagała mi wówczas stała dogomaniaczka z Katowic.:) Ja już wcześniej byłam zarejestrowana na portalu później małe problemy z hasłem:P no i jestem znów. :) [FONT=Arial]jeśli naprawdę myślisz poważnie o psiaczku do adopcji zadzwoń , w schronisku jest Magda [ Clockwork] [/FONT] [quote name='Torzysława']Nie moge się na niego napatrzeć jest przecudowny!!:loveu::loveu: A jeżeli tatuażu nie będzie miał, ani nikt się po niego nie zgłosi ((jeszcze może jest taka szansa) to idzie na kastracje? [FONT=Arial]u nas nie ma możliwości kastracji :shake:... nie wyobrażam sobie dobę po zabiegu wrzucać go w ten syf :-(... raczej tattoo nie ma ...bo myślęże dostałabym już SMSa z informacją ...ale zaraz przedzwonię [/FONT] Quote
Torzysława Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]u nas nie ma możliwości kastracji :shake:... nie wyobrażam sobie dobę po zabiegu wrzucać go w ten syf :-(... raczej tattoo nie ma ...bo myślęże dostałabym już SMSa z informacją ...ale zaraz przedzwonię [/FONT] Aha, to z jednej strony dobrze z drugiej nie! Choć ja jestem przeciwko kastracji, chyba, że pies jest agresywny lub taki ze wsi co chodzi tam gdzie popadnie, ale jezeli pies domowy i masz na niego oko to czemu go pozbawiać męskości .. :cool3::cool3: Ale są też tacy ludzie co ze schroniska nie wezmą stuprocentowego psa. Ale na szczęście chyba hyandzie to nie przeszkadza!!:multi::loveu: Quote
Recommended Posts