Krysiam Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przejrzałam watek i ja tez pochwale sie moimi Krzyczkowymi suniami; Pierwsze, Koga, tak wyglądała wkrótce po zabraniu ze schronu: i Koga teraz - kocha wszystkie stworzenia duże i małe a najbardziej kocha jeść Quote
Krysiam Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Drooopi jest dropiata, sierść ma w kazdym kolorze, do wyboru: czarna, w centki, i brazową. Była w tym samym kojcu co Koga. Tak było w Krzyczkach: a tak teraz: Quote
Neigh Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A DLACZEGO NIKT TU NIE WKLEIŁ TYGRYSA??????????????????:mad: Wiecie przeca, że ja nie umiem wklejać fotek. A mam i sunię Widmo obecnie Lily.... I Vicenta mam....... I Zara by się pewnie znalazła AAA i rozklapciana gęba czyli Igor....... Jesssu jak dobrze, ze jest ten wątek.....jak dobrze.... Quote
agamika Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Neigh']Wiecie przeca, że ja nie umiem wklejać fotek. dasz na meila, to wstawię :eviltong: Tu są zdjęcia Odiego z Krzyczek i sprzed adopcji http://www.dogomania.pl/forum/10484944-post9.html Odiś jak juz większość dawno wie , ma dom :loveu: wiec domowe zdjęcia tez sie pojawiają tu początki z kotem _______ a tu grubasek :multi: w koncu Quote
gusia0106 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 To w takim razie poprawiania humoru ciąg dalszy :diabloti: To Sunia Widmo jakimś cudem uchwycona w Krzyczkach : A tu już w nowym domku: Quote
Neigh Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Widmo - bo nie dało radę jej zrobić zdjęcia, ukrywała się. I tak po prawdzie znalazła ją Kanzaj, tylko dlatego ze wlazła do budy. Tak też się ja stamtąd wyciągało, na rękach wychodząc tyłem z budy. Aktualnie nazywa się Lily. Usiłuję sobie przypomnieć która to suka ukrywała się w jamie wykopanej pod budą...Ukrywała się tam nadal nawet po wywiezieniu psów z jej boksu, cudem odnaleziona......Po tym zajściu rozbierałyśmy budy i zostawiałyśmy otwarte drzwi kojca. To odpowiedz na pytanie czemu większość bud nie miała dachów....Dopiero wtedy można było mieć pewność ze nikogo tam nie ma. To był kosmos.....one się normalnie ukrywały w kojcach....jak ludzie w obozach zagłady. Chyba żadna z nas nie chcę znać do końca odpowiedzi na pytanie "dlaczego" Quote
Charly Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 dlatego. Dlatego...można tak promieniować szczęściem....:lol: http://img4.imageshack.us/img4/1559/vidmodom2.jpg Quote
gusia0106 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No to teraz pora na Vinceta :razz: To taki jeden jegomość bez ucha, w którym Neigh zakochała się bez pamięci :cool3: Gryziony był przez inne psy, aż w końcu odgryzły mu ucho..... Tu jeszcze w Krzyczkach: A tu już zdjęcia z nowego domku. Adoptowała go siostra Karoliny, u której był na tymczasie: Quote
Charly Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 z tym odgryzionym ucholem wygląda trochę jak...CAO:errrr::evilbat: http://img8.imageshack.us/img8/6893/vincentd.jpg Quote
gusia0106 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pokazałabym jeszcze Igora ale nie mogę go zlokalizować na zjęciach Krzyczkowych. Neigh - pomóż :cool3: Quote
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zaraz go poszukam. Z Igorem to było tak: zabrała go Kaśka....bardzo fajna dziewczyna zresztą. Noo i zaczął się cyrk....Burak osobisty seter Kasi za nic nie chciał się zgodzić na innego faceta w domu. Akcje były różne......od wizyt behawiorysty po ciachnięcie klejnotów i takie tam. Winny był Burak - Igor zachowywał się przyzwoicie. Noo i kiedy sytuacja w miarę się stabilizowała.........bo był moment ze Igorowi groziła eksmisja.....ale co trzeba przyznać Kaśka walczyła jak lwica.... Nooo i kiedy chłopaki podpisali coś na kształt rozejmu, podczas spaceru Kaska została napadnięta przez jakiś dresiarzy. Była z psami. Burak ponoć latał wokoł i szczekał.........Igor bez chwili namysłu rzucił się na pomoc. Właściwie to on przepędził tych kolesi. Spokojny i opanowany psina ponoć wyglądał jakby dostał furii. Kaśka go z trudem ścignęła z jednego.... No i kiedy zestresowana i nieco posiniaczona bała się wychodzić z domu na pomoc przyszedł Tata Kasi. Przyjezdzał wyprowadzał chłopaków ....noooo i wielbił Igora ponad wszelką miarę. Znosił mu smakołyki, wyraźnie dawał do zrozumienia, ze Igor jest gość. W końcu obrońca ukochanej jedynaczki. W całej Rodzinie Igor zyskał status półboga... I w końcu został uprowadzony:-). Uprowadził go Tata Kasi. Panowie się po prostu w sobie zakochali bez pamięci. Igor 20 min przed przyjściem ojca skomlał ze szczęścia pod drzwiami....Słyszał, czuł, ze idzie?? No cholera wie. Tak czy siak....panowie mieszkają razem, Burak jest znowu królem. A Igor ma dożywotnią miłość i uwielbienie....... Quote
Charly Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 niesamowita historia:-o. Igor to faktycznie gość:loveu: Trafil na wspaniałych ludzi:lol: Moj Filipek byl dzis w cyrku...Przyjechał cyrk ze zwierzątkami:shake: Zajechali na naszą łąkę. Zwierzaki jeszcze w autach, tylko klapy pootwierane. nie widzialam ich. patrzę Filipek się czołga...:evil_lol: Nie kumam o co chodzi...zakumalam, kiedy nagle zaryczal tygrys jakies 5 metrów ode mnie. Wystraszylam się badzo, Filutek mniej..no bo on juz byl w pozycji bojowej:cool1: Potem zobaczyl wielblądy i byl stracony. Sluchajcie modlil się do tych wielblądów. lezal przed nimi wpatrzony jak w bóstwo. W koncu odwazyl się podejsc po schodkach w górę ciężarówki....Podszedl na miękkich lapkach. Patrzy on, patrzy wielbląd. Wielbląd tupnąl w koncu i Filip zwiewal az się kurzylo..:evil_lol::loveu:. Teraz siedzi pod drzwiami i placze...tak bardzo chce iść znów do cyrku Quote
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Z moich zapisków wynika, ze Igor miał numer 55 - nie ma go jednak w archiwum na stronie Paros.Hmmm możliwe ze ja gdzieś mam jego krzyczkowe zdjęcia......Ale głowy nie dam sobie uciąć. Nie ważne wklejaj Gusia już z domu, jak znajdę się doklei:-) Quote
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='charly']boziu te oczka.....igor w krzyczkach to jest vincent!:-) Quote
Charly Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 hehehehe. ups. wyglada jak Igorek. To ile tam bezusznych psów bylo...? a sa jego zdjecia z nowego domu? Quote
gusia0106 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 To tak na poprawę humoru :cool3: Tora - zabrana z Krzyczek w lutym 2008 : W dniu zabrania u fryzjera od razu: I teraz w swoim domku u Gosi :loveu: : Quote
zabka87 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A mojemu krzyczkowemu stukneło ( dokładnie za miesiąc), dwa lata u nas w domku:)):cool3: Tylko przypomnijcie mi jak sie wkleja zdięcia na forum to pokarze naszego cudownego zaczepno obronnego psiaka Quote
Recommended Posts