INU Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 W taki razie... [quote name='Agappe']zbieram wyniki..Będzin, 27.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia Katarzyna Boryczko (PL) PSY kl.młodzieży BISHO-SURO Tajgeta - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży, NJwR kl.pośrednia BENI Tajgeta - oc.doskonala, lokata I, ??, NDPwR, ?? TORII Puchate Kreple - nieobecny kl. otwarta HAKAN z Krobskiego Hajmatu - oc.doskonala, lokata I SUKI kl.młodzieży KATSUMI Akita pod Łyską kl.otwarta Akita u Izis (FCI) BIKI cos sie porozjezdzalo :/ poprawie jak wroce do polski.. Quote
Taishi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 BISHO-SURO Tajgeta - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży, NJwR - Inu to dedukcja czy znasz oficjalne wyniki? Quote
INU Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Taishi']BISHO-SURO Tajgeta - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży, NJwR - Inu to dedukcja czy znasz oficjalne wyniki? Nie znam, ale jeżeli biegał na BISach, to... Quote
Agappe Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Taishi']BISHO-SURO Tajgeta - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży, NJwR - Inu to dedukcja czy znasz oficjalne wyniki? Marta cos z Twoim czytaniem miedzy wierszami nie w porzadku ;) skoro pies byl na porownaniu BIS Junior to musial dostac Zw.Ml. i jesli zostal przyznany tytul NJwR to tez mu przypadl.. jak wroce do pl postaram sie czegos dowiedziec.. chwilowo z @ nie bardzo mam kontaktn (nie pamietam hasel :evil_lol:) Quote
Asiunia02 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ale się z niego misiek robi :) Jak ja go ostatni raz widziałam w Łodzi to jeszcze taki nie był. Quote
Tomonari Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Będzin, 27.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia Katarzyna Boryczko (PL) PSY kl.młodzieży BISHO-SURO Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR kl.pośrednia BENI Tajgeta - oc.doskonala, lokata I, CWC, NDPwR, Zw.Rasy TORII Puchate Kreple - nieobecny kl. otwarta HAKAN z Krobskiego Hajmatu - oc.doskonala, lokata I SUKI kl.młodzieży KATSUMI Akita pod Łyską - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. kl.otwarta Akita u Izis (FCI) BIKI - oc.bardzo dobra, lokata I, Quote
Recommended Posts