Akitakiss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='cropka']No są postrachem, choć Miyamoto jest łagodny jak baranek(kto go zna, ten wie :loveu:), co poradzę skoro są ludzie, którzy uważają, że moje słonko wygląda jak bandyta :diabloti:. Pan był pierwszy raz na wystawie i ogólnie był w szoku, dlatego nawet nie pomyslał, że ktoś chciałby obfocić psa, a nie tylko czubek jego głowy ;). Za to mój synek bawił się znakomicie leżąc w namiocie dla psa i od czasu do czasu kibicując swojej ukochanej rasie-jamnikom :p.[/quote] Pan pewnie był zazdrosny ,że Misiu jest w zainteresowaniu anie on:evil_lol: Quote
INU Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Akegata - przede wszystkim ja również gratuluję! Po drugie, RYUU ma teraz cztery latka, o ile dobrze pamiętam. ;) Quote
Izis Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dobrze pamiętasz INU. RYUU ma cztery lata :-) Właśnie dostałam nowe zdjęcia jego ostatnich maluszków. Zapraszam na stronkę :-) Quote
INU Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Izis napisał(a):Dobrze pamiętasz INU. RYUU ma cztery lata :-) Właśnie dostałam nowe zdjęcia jego maluszków. Zapraszam na stronkę :-) Maluszki wisziałam! Śliczne! :loveu: Z resztą, to chyba nie ważne, ile jaki pies ma lat. ;) Quote
Izis Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mam nadzieję, że dołączysz do nas w Sopocie i pokibicujesz "staruszkowi" ;-) Quote
Akegata Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Po pierwsze nie napisalam ze piecioletniemu a "prawie ze piecia letniemu". Liczyc to ja jeszcze potrafie:mad: Ryuu urodzil sie 3.12. 2003 wiec rocznikowo pieciolatek jak w morde strzeli;) Inu jak wdrazysz sie w wystawy i twoj Fukashi jako mlodziez wygra rase z takim utytulowanym championem to wiek konkurencji napewno nie bedzie ci obojetny. Czego ci z calego serca zycze. Quote
INU Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Izis napisał(a):Mam nadzieję, że dołączysz do nas w Sopocie i pokibicujesz "staruszkowi" ;-) Ja? To chyba oczywiste! I mam nadzieję, że i Ty będziesz kibicować Fukashiemu! ;) Akegata napisał(a):Po pierwsze nie napisalam ze piecioletniemu a "prawie ze piecia letniemu". Liczyc to ja jeszcze potrafie:mad: Ryuu urodzil sie 3.12. 2003 wiec rocznikowo pieciolatek jak w morde strzeli;) Inu jak wdrazysz sie w wystawy i twoj Fukashi jako mlodziez wygra rase z takim utytulowanym championem to wiek konkurencji napewno nie bedzie ci obojetny. Czego ci z calego serca zycze. Raczej nie ma takiej możliwości, bo w tym roku są tylko trzy wystawy, w których Fukashi może startować w młodzieży. W tym jedna o Mł. Zw. Pl./Zw. Pl. ;) Nie sądzie, żeby rodzice zechcieli tam pojechać. ;) Dwie pozostałe wystawy są na drugim końcu Polski prawie. ;) Quote
Agappe Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Gratuluje Wszystkim!!!! Agnieszka wspaniala fotorelacje jak zawsze!!!!! Patrycja powiedz jeszcze prosze czy dobrze wyczytalam miedzy wierszami: MARMUR - oc.doskonala, lokata II AKEGATA - oc.doskonala, lokata I, NDSwR (bez CWC)? Quote
Balaska Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Revii widzę, że mój bambus też załapał się do galeryii :razz: Izisku jak wrzucę foty na kompa to podeślę ci te z wystawy Inu, a ciebie to bym chciała przeprosić, bo tak głupowato wyszło wszystko na wystawie. Normalnie aż mi wstyd :oops:. Poza tym twojego sms dostałam dopiero jak wróciłam do Nysy (ten co pisałaś w mamy komórki). Quote
INU Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Balaska'] Inu, a ciebie to bym chciała przeprosić, bo tak głupowato wyszło wszystko na wystawie. Normalnie aż mi wstyd :oops:. Poza tym twojego sms dostałam dopiero jak wróciłam do Nysy (ten co pisałaś w mamy komórki). Fakt, jakoś tak mało pogadałyśmy, ale kiedyś to nadrobimy. :evil_lol: Się nie obraziłam. :eviltong: Quote
Balaska Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 INU napisał(a):Fakt, jakoś tak mało pogadałyśmy, ale kiedyś to nadrobimy. :evil_lol: Się nie obraziłam. :eviltong: Się nie obraziłaś, a mnie normalnie jest łyso ze wstydu :oops: A nadrobimy w przyszłym roku, Fudo da wygrać Fukashiemu :lol: Quote
Recommended Posts