Agappe Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jak już porządki, to po całości.. [SIZE="1"]w następnym tygodniu najprawdopodobniej wyjade i jak wszystko dobrze pójdzie nie będzie mnie 3 tyg, więc musze ten dział przygotować na moją nieobecność :evil_lol: Miasto, Data [SIZE="4"]Gdynia, 20.07.2008 [SIZE="3"]Krajowa Wystawa (CAC) Miejsce Gdyński Ośrodek Sportu i Rekreacji - Gdynia-Redłowo, ul.Olimpijska 5 Termin przyjmowania zgłoszeń 9.07.2008 - termin ostateczny ! Zgłoszenia wyłącznie przez formularz internetowy ! Sędziowie: FCI 5 Katarzyna Fiszdon (PL) więcej informacji: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_gdynia Quote
INU Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gdynia - 20.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia Katarzyna Fiszdon (PL) PSY kl.młodzieży AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi kl.pośrednia Kiss Me and Love Me (FCI) ASIM THAI kl. championów RYUU - GO Shun'You Kensha MARMUR Puchate Kreple SUKI kl.otwarta AKEGATA Halne Wzgórze Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 INU Gdynia, a nie Sopot.. popraw to prosze:cool3: swoją drogą jakaś taka marna ta staweczka.. w gdyni zazwyczaj wiecej akitków sie pojawia Quote
INU Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agappe napisał(a):INU Gdynia, a nie Sopot.. popraw to prosze:cool3: swoją drogą jakaś taka marna ta staweczka.. w gdyni zazwyczaj wiecej akitków sie pojawia Już poprawione... Bo ja ciągle tylko o Sopocie teraz myślę ;) Quote
INU Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mam do Was pytanie... Czy ktoś wie, czy na tą wystawę da się wejść z psem niezgłoszonym? Czy nas wpuszczą? Bo chciałabym przezwyczić małego do wystaw, ale jak nas nie wpuszczą? :-( Szkoda by było... Zna ktoś jakiś sposób na tych, no... no tych co pilnują? ;) Quote
cropka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ja nie znam sposobu, bo misiek był tylko na wystawach, na które był zgłoszony, jeśli jednak przyjedziesz, a nie wpuszczą Was, to serdecznie zapraszamy na wspólny spacerek po wystawie i ćwiczenie wystawiania. Miyamoto chętnie pobawi się z takim fajnym chłopakiem,a ja zobaczę znów małego Banderasika :loveu:. Quote
INU Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 cropka napisał(a):Ja nie znam sposobu, bo misiek był tylko na wystawach, na które był zgłoszony, jeśli jednak przyjedziesz, a nie wpuszczą Was, to serdecznie zapraszamy na wspólny spacerek po wystawie i ćwiczenie wystawiania. Miyamoto chętnie pobawi się z takim fajnym chłopakiem,a ja zobaczę znów małego Banderasika :loveu:. Niestety, będę bez psa. :-( Nie mam serca targać go autobusem. :roll: Ale na spacerek chętnie się wybiorę, wcześniej umówiłam się na niego z Balaską i babcia Izyda też powinna dołączyć! :multi: Będzie nas spore spacerowe grono. A małego Bandrasika na pewno zobaczysz w Sopocie! :cool3: A że nie będę miała jakiego psiaka na smyczy prowadzić, to pewnie uradnę jednego Izydzie. ;) Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Gdynia - 20.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia Katarzyna Fiszdon (PL) PSY kl.młodzieży AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży, NJwR, Zw. Rasy kl.pośrednia Kiss Me and Love Me (FCI) ASIM THAI - oc. bardzo dobra kl. championów RYUU - GO Shun'You Kensha - oc. doskonała, lokata I, CWC, NDPwR MARMUR Puchate Kreple - oc. ???, lokata II SUKI kl.otwarta AKEGATA Halne Wzgórze - oc. doskonała (?), lokata I, (CWC?), NDSwR Zaraz będą zdjęcia! :lol: Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Psy, klasa championów (na wcześniejsze niestety się spóźniłam :-(). Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 cropka napisał(a):INU Miyamoto(Asim Thai) ocena b.dobra... Powiedzmy, że niektóre decyzje sędziny pozostawiam bez komentarza. :roll: Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wybór BOB (nie mam dobrych zdjęć Akegaty, więc ich tu nie wkleję). Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 I zapomniałam dodać, że na tej samej wystawie Akita u Izis FCI AYAME AKASHIMA - po raz kolejny Zwycięzca Młodzieży, NJwR i Zwycięzca Rasy! :multi: Quote
Akitakiss Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja też nie wypowiadam się na temat :roll: tych wyników:shake:, choc mnie tam nie było:shake: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 INU napisał(a):Gdynia - 20.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia Katarzyna Fiszdon (PL) PSY kl.młodzieży AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - oc. doskonała, lokata I, Zw. Młodzieży, NJwR, Zw. Rasy kl.pośrednia Kiss Me and Love Me (FCI) ASIM THAI - oc. bardzo dobra kl. championów RYUU - GO Shun'You Kensha - oc. doskonała, lokata I, CWC, NDPwR MARMUR Puchate Kreple - oc. ???, lokata II SUKI kl.otwarta AKEGATA Halne Wzgórze - oc. doskonała (?), lokata I, (CWC?), NDSwR Zaraz będą zdjęcia! :lol: GRATULACJE dla AKOGARENO!:multi::multi::multi: Pati, czy Akegatka dostała CWC? pytam, bo nie wiem, czy już gratulować ukończenia ... :cool3: Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Akitakiss napisał(a):Ja też nie wypowiadam się na temat :roll: tych wyników:shake:, choc mnie tam nie było:shake: Sędziowanie było, hmmm... nieciekawe. :shake: Tutaj, to ja nie napiszę, bo pewnie niektórzy się ze mną nie zgodzą, ale mogę napisać moje wrażenia z tego sędziowania na Prywatną Wiadomość. :razz: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 INU, masz jeszcze inne fotki AKOGARENO? jeśli masz to proszę wstaw je tutaj. Nie wiem kiedy zobaczę go na żywo, więc będę wdzięczna za każdą fotkę tego przystojniaczka :cool3: Z góry dziękuję :lol: Quote
Akitakiss Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 INU napisał(a):Sędziowanie było, hmmm... nieciekawe. :shake: Tutaj, to ja nie napiszę, bo pewnie niektórzy się ze mną nie zgodzą, ale mogę napisać moje wrażenia z tego sędziowania na Prywatną Wiadomość. :razz: ok rozumiem Quote
cropka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja mam tylko zdjęcia swojego misia, Ryuu i Marmura, obiecałam fotorelację z ringu labkówi trzeba się było wywiązać :roll:. Misio :loveu: : Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Pies bez wyrazu. :evil_lol: Akitakiss - jednak opiszę to tutaj, ale... bez szczegółów. Quote
cropka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja nic nie mówię, nieobiektywna jestem :diabloti: a z misia i tak jestem dumna :p Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Zaraz napiszę, ale najpierw foty. Albo nie, jednak nie skomentuje. bo łagodnie mi to nie wyjdzie... Taishi - z tego co pamiętam, to sędzina napisała, że Miyamoto jest bez wyrazu! :crazyeye: Quote
INU Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 cropka - Miyamoto jest śliczny! Ty wiesz, dlaczego przegrał. :shake: No comment. :shake: Quote
Recommended Posts