Thaliaa Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Nie do końca chodzi mi o szkolenia, ale o asortyment dla psów. :oops: W zeszłym roku byłam na szkoleniu z psem (szkolenie związkowe). W weekendy na lotnisku "rozbijał" się facet ze smyczmi, łańcuszkami, szelkami dla psów. Pamiętam, że większość rzeczy robił sam lub na zamówienie i, że dawał mi na siebie namiary, ale ja oczywiście zgubiłam :( Jeśli ktoś wie o czym ja mówię :wink: i może wie gdzie ten facet ma sklep czy hurtownię to proszę o namiary. Byłam dziś, ale oczywiście nie ma szkoleń. Wakacje. Pewnie człowiek zacznie sie pojawiać jak znów będą szkolenia więc moje drugie pytanie brzmi: kiedy rozpoczynają się szkolnia. Chodzi mi o weekendowe szkolenia. Z góry dziękuję za pomoc. Quote
madzior_ka Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 ja neistety niewiem nic o tym panu co móisz ale prznajmniej w krakowie szkolenia sa cały rok w wakacje równiez (mówie o weekendowych tez) bo w wakacje duzo osób tez chodzi bo maja duzo czasu... Quote
Thaliaa Posted July 11, 2004 Author Posted July 11, 2004 Mi chodzi dokładnie o szkolenia które odbywają się na lotnisku na Bemowie w Warszawie (szkolenia ZK). Tam co weekend były sprzedawane akcesoria dla psów... Dziś byłam na lotnisku i szkoleń nie było, dlatego takie moje stwierdzenie o wakacjach... Quote
Flaire Posted July 11, 2004 Posted July 11, 2004 Thaliaa, tam było dwóch panów (choć zdaje się podczas ostatnich zajęć, jeden z nich był tylko na początku). Jeden ma pracownię rymarską połączoną ze sklepem dla zwierząt na Emilii Plater 4. Ma świetny asortyment, moim zdaniem (a o co dokładnie Ci chodzi?) A drugi, ten który przyjeżdżał do końca, ma sklep gdzieś przy Grójeckiej, w okolicach kina Ochota, o ile pamiętam. Mam gdzieś na niego namiary i jak chcesz, to mogę poszukać. Ale naprawdę polecam tego na Emilii Plater. Quote
Thaliaa Posted July 11, 2004 Author Posted July 11, 2004 Dzięki Flaire. Tak po cichutku liczyłam na to, że się odezwiesz, bo szkolenia kojarzą mi sie właśnie z Tobą :lol: Chodzi mi o szelki i smycze i skórzane i materiałowe (parciane). Powiem Ci szczerze, że nie wiem o którego mi chodzi :oops: Jeśli byś mogła poszukać także tego drugiego namiaru będę wdzięczna. Na oczątek jednak, zgodnie z sugestią, udam się na Emili Plater. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję :lol: Quote
Thaliaa Posted July 14, 2004 Author Posted July 14, 2004 Najprawdopodobniej jutro będę się wybierała na Ochotę i chciałabym zajrzeć przy okazji do tego sklepu. Flaire czy znalazłaś adres tego sklepu? Jeśli tak, to ułatwiłoby mi to poszukiwania :wink: A może ktoś mieszka w tamtym rejonie? Jeśli ten sklep jest koło kina Ochota i nie jest w jakiejś bocznej uliczce to znajdę, ale jeśli nie... :-? Quote
Flaire Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Flaire czy znalazłaś adres tego sklepu? Jeśli tak, to ułatwiłoby mi to poszukiwania :wink: Pracownia Rymarska Wincenty Borzyń, W-wa, ul. Częstochowska 1a, tel 822-15-32. Godziny otwarcia 11-19. Na Częstochowskiej na przeciwko Kina Ochota. Quote
Kachna Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Ja znam sklep na częstochowskiej i osobiście odradzam, facet drogo sobie liczy, znam wiele tańsze sklepy i takie same wyroby. Quote
Flaire Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Ja znam sklep na częstochowskiej i osobiście odradzam, facet drogo sobie liczy, znam wiele tańsze sklepy i takie same wyroby.Chyba byłoby bardziej pomocne, gdybyś podała namiary na te lepsze sklepy, które znasz, a nie tylko zjechała ten...Ja w sklepie na Częstochowskiej osobiście nigdy nie byłam; Thaliaa pytała o konkretne sklepy (a nie o polecenie innych, tańszych), to podałam namiary obydu i poleciłam ten (na Emilii Plater), który znam. Quote
kuncewmr Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Ja polecam hurtownie DINGO. Maja bardzo duzy asortyment szkoleniowy ( z kostiumami wlacznie), a ceny maja konkurencyjne. http:/www.dingo.com.pl/ dingo@dingo.com.pl tel 52 372 26 07 52 349 61 98 52 322 97 94 Sa w Bydgoszczy M+L Quote
Recommended Posts