revii Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kolejne spotkanie rodzinne: (B'Mitsukuni z córką Reną - nie wiem czy to jej rodowodowe imię) Rena: Quote
INU Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A czy AKOGARENO nie ukończył na tej wystawie Młodzieżowego Championatu? :razz: Quote
Agappe Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 hmm w sumie jest tu chyba całkiem możliwe!!! Patrycja przywołujemy Cie do odpowiedzi!!!:lol: Quote
Akegata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 "duch" przywolany.... tak ukonczyl Ml.Ch. :B-fly:ze tez przed Wami nic sie nie da ukryc;). W tym roku juz limit na wystawy wyczerpalismy, moze...... pod koniec roku gdzies sie pokazemy. Narazie to ja mam kongo w domu z psami. Albo gary albo spacery (bo ogrod niewystarcza wiec chodze 4 razy po dwa psy) i tak w kolo... Ale tak przy okazji... widzialam pierwszy raz Emiko na zywo i chcialam Wam powiedziec ze zaprezentowala sie przepieknie, ja osobiscie jestem pod wrazeniem ( jak jej kazali tak stala) szkoda, ze zdjecia tego nie oddaja....gratuluje! Quote
wani Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Alez dziekujemy... bardzo nam milo :) i oczywiscie rowniez gratulacje dla pieknego Akogareno :loveu: Quote
Akegata Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dziekuje Wani, jak wy bedziecie z taka perfekcja sie zawsze pokazywac to ja juz wspolczuje innym suczka w Emiko klasie;) bo my z Akusia albo malym Momusiem to na ringu bardziej przypominamy "tornado" .........cieszko sie zatrzymac a co dopiero stac w miejscu......... Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 My również gratulujemy ślicznemu Akogareno! :-) I Akegacie ukończenia Chapionatu również. :p Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Akegata napisał(a):Dziekuje Wani, jak wy bedziecie z taka perfekcja sie zawsze pokazywac to ja juz wspolczuje innym suczka w Emiko klasie;) bo my z Akusia albo malym Momusiem to na ringu bardziej przypominamy "tornado" .........cieszko sie zatrzymac a co dopiero stac w miejscu......... Co racja to racja - Emiśka jest wystawiana ślicznie. :klacz: A jakby jeszcze dołożyć do tego to, że sama w sobie jest śliczna, to... pozostaje czekać na kolejnego Championa. :lol: Ale mój i Fukashiego debiut po względem wystawiana wyszedł FATALNIE. :mdleje: Quote
wani Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Inu - mowilam Ci jak Emiko zachowywala sie na swojej pierwszej wystawie w Lublinie? Szczerze powiem, ze gorzej niz Fukashi :) Z wystawy na wystawe bedzie tylko lepiej. A jesli dolaczycie do tego ciwczenia w domu to juz w ogole rewelacja :) Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wani napisał(a):Inu - mowilam Ci jak Emiko zachowywala sie na swojej pierwszej wystawie w Lublinie? Szczerze powiem, ze gorzej niz Fukashi :) Z wystawy na wystawe bedzie tylko lepiej. A jesli dolaczycie do tego ciwczenia w domu to juz w ogole rewelacja :) Mówiłaś. :p A w domu ćwiczymy i ćwiczyliśmy. Tylko, że w domu było wszystko OK. ;) Mam nadzieję, że w Warszawie będzie lepiej. :lol: Teraz ćwiczymy wystawianie na handlera - mojej mamie się to spodobało (i mi też). :evil_lol: Oj, będzie ciężko... Quote
Agappe Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 INU może w młodego prezentera sie pobawisz.. zawsze to więcej praktyki :) Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Właściwie to ma sens! :p Dzięki, Agappe! :lol: Ale chyba zacznę w przyszłym roku. W Warszawie jeszcze się pomęczę z moją niewiedzą. :evil_lol: Wani - mam nadzieję, że będziesz nam kibicować nie tylko na MP? :cool1: Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wani napisał(a):Pewnie, ze nie tylko! :p W takim razie cieszymy się i też będziemy za Was trzymać kciuki (zawsze trzymamy, ale to szczegół :evil_lol:). :lol: Quote
wani Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Marek bedzie sie gimnasatykowal z Emiko na ringu, a ja bede cykac fotki - mnostwo fotek :cool3: Quote
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wani napisał(a):Marek bedzie sie gimnasatykowal z Emiko na ringu, a ja bede cykac fotki - mnostwo fotek :cool3: A my postaramy się być tym razem lepszymi modelami. :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='INU']Właściwie to ma sens! :p Dzięki, Agappe! :lol: Ale chyba zacznę w przyszłym roku. W Warszawie jeszcze się pomęczę z moją niewiedzą. :evil_lol: Wani - mam nadzieję, że będziesz nam kibicować nie tylko na MP? :cool1: hehe ja też się tak zbierałam i zbierałam do tego Młodego Prezentera i co wystawe mówiłam, ze na następnej spróbuje :cool3: w końcu skończyło się chyba na 5 startach a potem zrobiłam się za stara ;) Ty masz na szczęście troche więcej czasu na oswojenie się ;) Quote
Izis Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Spóźnione gratulacje dla psiaków od tatusia RYUU. Bardzo nam przykro, że nie daliśmy rady wrócić na wystawę i nie mogliśmy pokibicować osobiście. Ale jak widzę maluchy poradziły sobie doskonale. Gratulacje dla właścicieli. Dla Inu za udany debiut FUKASHIEGO i dla Wani za pierwsze Zwycięstwo Młodzieży dla EMIKO. Oby tak dalej :-) Quote
cropka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Izis napisał(a): Bardzo nam przykro, że nie daliśmy rady wrócić na wystawę i nie mogliśmy pokibicować osobiście. Byłam, zastąpiłam, kibicowałam :eviltong::evil_lol: Quote
Agappe Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 WYNIKI OFICJALNE: 1399 pies szczeniąt Akita u Izis (FCI) FUKASHI w.obiec I - 1400 pies młodzieży AKOGARENO GO HANAWA KISARAGI dosk. I złoty Zw.Mł., Zw.Rasy, 1401 pies pośrednia AKITA U IZIS (FCI) BUSHI dosk. II srebrny 1402 pies pośrednia Kiss Me and Love ME (FCI) ASIM THAI nb - - 1403 pies pośrednia NIKOBAYASHI ROAL dosk. I złoty Res-CACIB, CWC, 1404 pies otwarta B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre dosk. I złoty CACIB, CWC, NPwR, 1405 pies otwarta Akita u Izis (FCI) YORITO brak karty - - 1406 pies championów RYUU-GO Shun'You Kensha nb - - 1407 pies weteranów DAICHI GO NIIGATA KURIYAMA nb - - 1408 suka młodzieży Akita u Izis (FCI) EMIKO dosk. I złoty Zw.Mł., 1409 suka młodzieży KAYUMI Migoto Inu FCI brak karty - - 1410 suka pośrednia DAMARU Dolina Wiązów dosk. I złoty Res-CACIB, CWC, 1411 suka pośrednia SKANIA Dula z Grodzkiego Zakątka nb - - 1412 suka otwarta AKEGATA HALNE WZGÓRZE dosk. I złoty CACIB, CWC, NSwR, 1413 suka championów HANU z Krobskiego Hajmatu nb - - Quote
Recommended Posts