Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

"duch" przywolany.... tak ukonczyl Ml.Ch. :B-fly:ze tez przed Wami nic sie nie da ukryc;). W tym roku juz limit na wystawy wyczerpalismy, moze...... pod koniec roku gdzies sie pokazemy. Narazie to ja mam kongo w domu z psami. Albo gary albo spacery (bo ogrod niewystarcza wiec chodze 4 razy po dwa psy) i tak w kolo...

Ale tak przy okazji... widzialam pierwszy raz Emiko na zywo i chcialam Wam powiedziec ze zaprezentowala sie przepieknie, ja osobiscie jestem pod wrazeniem ( jak jej kazali tak stala) szkoda, ze zdjecia tego nie oddaja....gratuluje!

Posted

Dziekuje Wani, jak wy bedziecie z taka perfekcja sie zawsze pokazywac to ja juz wspolczuje innym suczka w Emiko klasie;) bo my z Akusia albo malym Momusiem to na ringu bardziej przypominamy "tornado" .........cieszko sie zatrzymac a co dopiero stac w miejscu.........

Posted

Akegata napisał(a):
Dziekuje Wani, jak wy bedziecie z taka perfekcja sie zawsze pokazywac to ja juz wspolczuje innym suczka w Emiko klasie;) bo my z Akusia albo malym Momusiem to na ringu bardziej przypominamy "tornado" .........cieszko sie zatrzymac a co dopiero stac w miejscu.........

Co racja to racja - Emiśka jest wystawiana ślicznie. :klacz: A jakby jeszcze dołożyć do tego to, że sama w sobie jest śliczna, to... pozostaje czekać na kolejnego Championa. :lol:

Ale mój i Fukashiego debiut po względem wystawiana wyszedł FATALNIE. :mdleje:

Posted

Inu - mowilam Ci jak Emiko zachowywala sie na swojej pierwszej wystawie w Lublinie? Szczerze powiem, ze gorzej niz Fukashi :) Z wystawy na wystawe bedzie tylko lepiej. A jesli dolaczycie do tego ciwczenia w domu to juz w ogole rewelacja :)

Posted

wani napisał(a):
Inu - mowilam Ci jak Emiko zachowywala sie na swojej pierwszej wystawie w Lublinie? Szczerze powiem, ze gorzej niz Fukashi :) Z wystawy na wystawe bedzie tylko lepiej. A jesli dolaczycie do tego ciwczenia w domu to juz w ogole rewelacja :)

Mówiłaś. :p
A w domu ćwiczymy i ćwiczyliśmy. Tylko, że w domu było wszystko OK. ;) Mam nadzieję, że w Warszawie będzie lepiej. :lol:

Teraz ćwiczymy wystawianie na handlera - mojej mamie się to spodobało (i mi też). :evil_lol: Oj, będzie ciężko...

Posted

Właściwie to ma sens! :p Dzięki, Agappe! :lol: Ale chyba zacznę w przyszłym roku. W Warszawie jeszcze się pomęczę z moją niewiedzą. :evil_lol:
Wani - mam nadzieję, że będziesz nam kibicować nie tylko na MP? :cool1:

Posted

wani napisał(a):
Pewnie, ze nie tylko! :p

W takim razie cieszymy się i też będziemy za Was trzymać kciuki (zawsze trzymamy, ale to szczegół :evil_lol:). :lol:

Posted

wani napisał(a):
Marek bedzie sie gimnasatykowal z Emiko na ringu, a ja bede cykac fotki - mnostwo fotek :cool3:

A my postaramy się być tym razem lepszymi modelami. :evil_lol:

Posted

[quote name='INU']Właściwie to ma sens! :p Dzięki, Agappe! :lol: Ale chyba zacznę w przyszłym roku. W Warszawie jeszcze się pomęczę z moją niewiedzą. :evil_lol:
Wani - mam nadzieję, że będziesz nam kibicować nie tylko na MP? :cool1:

hehe ja też się tak zbierałam i zbierałam do tego Młodego Prezentera i co wystawe mówiłam, ze na następnej spróbuje :cool3:
w końcu skończyło się chyba na 5 startach a potem zrobiłam się za stara ;)
Ty masz na szczęście troche więcej czasu na oswojenie się ;)

• 2 weeks later...
Posted

Spóźnione gratulacje dla psiaków od tatusia RYUU.
Bardzo nam przykro, że nie daliśmy rady wrócić na wystawę i nie mogliśmy pokibicować osobiście.
Ale jak widzę maluchy poradziły sobie doskonale.
Gratulacje dla właścicieli. Dla Inu za udany debiut FUKASHIEGO i dla Wani za pierwsze Zwycięstwo Młodzieży dla EMIKO. Oby tak dalej :-)

Posted

Izis napisał(a):

Bardzo nam przykro, że nie daliśmy rady wrócić na wystawę i nie mogliśmy pokibicować osobiście.

Byłam, zastąpiłam, kibicowałam :eviltong::evil_lol:

• 3 months later...
Posted

WYNIKI OFICJALNE:

1399 pies szczeniąt Akita u Izis (FCI) FUKASHI w.obiec I -
1400 pies młodzieży AKOGARENO GO HANAWA KISARAGI dosk. I złoty Zw.Mł., Zw.Rasy,
1401 pies pośrednia AKITA U IZIS (FCI) BUSHI dosk. II srebrny
1402 pies pośrednia Kiss Me and Love ME (FCI) ASIM THAI nb - -
1403 pies pośrednia NIKOBAYASHI ROAL dosk. I złoty Res-CACIB, CWC,
1404 pies otwarta B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre dosk. I złoty CACIB, CWC, NPwR,
1405 pies otwarta Akita u Izis (FCI) YORITO brak karty - -
1406 pies championów RYUU-GO Shun'You Kensha nb - -
1407 pies weteranów DAICHI GO NIIGATA KURIYAMA nb - -
1408 suka młodzieży Akita u Izis (FCI) EMIKO dosk. I złoty Zw.Mł.,
1409 suka młodzieży KAYUMI Migoto Inu FCI brak karty - -
1410 suka pośrednia DAMARU Dolina Wiązów dosk. I złoty Res-CACIB, CWC,
1411 suka pośrednia SKANIA Dula z Grodzkiego Zakątka nb - -
1412 suka otwarta AKEGATA HALNE WZGÓRZE dosk. I złoty CACIB, CWC, NSwR,
1413 suka championów HANU z Krobskiego Hajmatu nb - -