INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):az tak źle po tych zmianach to nie jest :evil_lol: ale fajny gigantyczny ring!!!!! No ring jak dla mnie był zaje... fajny. ;) Miałam wrażenie, że większy od ringu huskych... Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 To jak nie jest tak zle to wrzucam dalej. SUKI Klasa mlodziezy - Akita u Izis EMIKO Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Porownanie o NDSwR - DAMARU i AKEGATA Porownanie o rase - AKOGARENO, B'MITSUKUNI i AKEGATA Ostatni rzut oka... ...i ogloszenie werdyktu! I finito mojej przydlugiej relacji ;) Serdecznie gratuluje Patrycji i jej pieknemu Japonczykowi sukcesu :multi: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Pati, serdecznie gratulujemy młodziutkiemu AKOGARENO kolejnego BOB'a i AKEGATCE ukończenia Championatu Polski! :laola: Gratulacje również dla MITSUKUNI za zdobycie kolejnego CACIB'a i FUKASHI za udany debiut wystawowy :BIG: Quote
cropka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gratulacje dla wszystkich akitek i ich właścicieli, a w szczególności dla Inu i Fukashiego za udany debiut :p, trochę był biedaczek stremowany, ale z czasem pokaże co potrafi. Natomiast jeśli chodzi o organizatorów wystawy, to mam wrażenie, że ponad godzinne opóźnienie w ocenie akit, staje się powoli tradycją :roll:. Jak akita po dwugodzinnym staniu w słońcu ma się pokazać w pełnej krasie...na szczęście kitki były wyrozumiałe ;). Quote
INU Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Gratulacje również dla MITSUKUNI za zdobycie kolejnego CACIB'a i FUKASHI za udany debiut wystawowy :BIG: Ślicznie dziękujemy! :p [quote name='cropka']Gratulacje dla wszystkich akitek i ich właścicieli, a w szczególności dla Inu i Fukashiego za udany debiut :p, trochę był biedaczek stremowany, ale z czasem pokaże co potrafi. Natomiast jeśli chodzi o organizatorów wystawy, to mam wrażenie, że ponad godzinne opóźnienie w ocenie akit, staje się powoli tradycją :roll:. Jak akita po dwugodzinnym staniu w słońcu ma się pokazać w pełnej krasie...na szczęście kitki były wyrozumiałe ;). Tobie też dziękujemy. Nie tylko za gratulacje, ale i za przemiłe towarzystwo i cenne wskazówki! :multi: Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 I po wystawie... Bylo naprawde bardzo fajnie - pogoda dopisala, organizacja calosci na bardzo duzy plus (pomijajac ring 18 ;) ), milo bylo poznac nowe akitki i ich wlascicieli... :) A teraz troszke zdjec... Odpoczynek Akita u Izis FCI FUKASHI FUKASHI i Akita u Izis FCI EMIKO FUKASHI I EMIKO Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Akita u Izis FCI FUKASHI - wyjatkowo obiecujaca Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - I, oc. dosk., Zw. Mł, Zw. Rasy Akita u Izis FCI BUSHI -II Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 NIKOBAYASHI Roal - I B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre - I, oc. dosk, NDPwR, CWC, CACIB Akita u Izis FCI EMIKO - I, oc. dosk, Zw. Mł Quote
Agappe Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ewelina super zdjęcie Nikobayashiego!!!!:loveu::loveu: iluż fotografów było na tej wystawie :multi: żeby tak zawsze było:roll: Quote
INU Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='wani'] Odpoczynek Akita u Izis FCI FUKASHI http://img165.imageshack.us/img165/9458/76907673jj6.jpg FUKASHI i Akita u Izis FCI EMIKO http://img375.imageshack.us/img375/9461/18090190qq4.jpg FUKASHI I EMIKO http://img255.imageshack.us/img255/4213/47005810qv8.jpg Super fotki! :loveu: A jacy cudowni modele! ;) I śliczne wszystkim dziękuję za foty mego łysego Słoneczka! :-) Quote
lady_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Agappe napisał(a):Ewelina super zdjęcie Nikobayashiego!!!!:loveu::loveu: To prawda... Jego ciezko dobrze ufocic- mi zawsze wychodza jakies koslawe zdjecia :shake: Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Agappe napisał(a):Ewelina super zdjęcie Nikobayashiego!!!!:loveu::loveu: iluż fotografów było na tej wystawie :multi: żeby tak zawsze było:roll: Staralam sie :p Quote
lady_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wani napisał(a):Staralam sie :p I mialas taki fajny aparat :lol: Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Aparat to swoja droga... poprostu bylo super miejsce do robienia zdjec -> ring obok :D Quote
lady_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 wani napisał(a):Aparat to swoja droga... poprostu bylo super misjce do robienia zdjec -> ring obok :D E tam - z takim obiektywem to moglas stac rownie dobrze przy wejsciu na ring ;) Ale miejscowka faktycznie byla super... Wychodza jakies plusy tego dlugiego sedziowania :lol: Quote
wani Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mi sie b. podobalo :p Za rok tez mamy zamiar sie pojawic. Quote
revii Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Agappe']iluż fotografów było na tej wystawie :multi: żeby tak zawsze było:roll: Jeszcze jeden się znalazł :lol: Jakość fotek fatalna :shake:, ale może dorzucę kilka innych ujęć ;) Fukashi: Quote
revii Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 B'Mitsukuni: (poza ringiem) Emiko: (poza ringiem) (poza ringiem) Quote
revii Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Damaru: Akegata: Psy na ringu: (B'Mitsukuni się nie zmieścił) Oraz fotki "pozaringowe": (Fukashi i Emiko) Quote
Recommended Posts