cropka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wszystkim życzymy powodzenia :multi:. Nas nie będzie, bo misia dopadło jakieś uczulenie i sobie łysy placek wylizał :shake: ech wściekła jestem, jak już mam jakąś wystawę blisko to taki pech :angryy:. Może wpadnę pokibicować :roll:. Quote
Taishi Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Powodzenia! Trzymamy kciuki. Strasznie jestem ciekawa jak tym razem wypadnie NIKOBAYASHI Roal :loveu:. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 w Warszawie leje.. a ciekawa jestem jak w Sopocie:roll: Quote
cropka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 W Gdańsku ładnie, więc w Sopocie pewnie też. Lecę na wystawę, może jeszcze zdążę zobaczyć kitki. Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Sopot - 9. 08. 2008 Wystawa Międzynarodowa (CACIB) sędzia Joop Hiddes (NL) PSY (9) kl. szczeniąt (1) 1399 Akita u Izis FCI FUKASHI - wyjatkowo obiecujaca ? kl. młodzieży (1) 1400 AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - I, oc. dosk., Zw. Mł, Zw. Rasy kl. pośrednia (3) 1401 - 1403 Akita u Izis FCI BUSHI -II NIKOBAYASHI Roal - I Kiss Me and Love Me (FCI) ASIM THAI - nieobecny kl. otwarta (2) 1404 - 1405 B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre - I, oc. dosk, NDPwR, CWC, CACIB Akita u Izis FCI YORITO - nieobecny kl. championów (1) 1406 RYUU-GO Shun'You Kensha - nieobecny kl. weteranów (1) 1407 DAICHI GO Niigata Kuriyama - nieobecny SUKI (6) kl. młodzieży (2) 1408 - 1409 Akita u Izis FCI EMIKO - I, oc. dosk, Zw. Mł KAYUMI Migoto Inu FCI - nieobecna kl. pośrednia (2) 1410 - 1411 SKANIA DULA z Grodzkiego Zakątka - nieobecna DAMARU Dolina Wiązów - ??? kl. otwarta (1) 1412 AKEGATA Halne Wzgórze - I, oc. dosk, NDSwR, CWC, CACIB kl. championów (1) 1413 HANU z Krobskiego Hajmatu - nieobecna Tyle na goraco ;) Jak cos namieszalam to prosze wlascicieli o poprawki... Pogoda piekna, sedzia sedziowal dlugo.... Po AA wyszlam a bylo to juz grubo po 17 :roll: Zdjecia - jak ochlone. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Patrycja znowu szaleje!!! gratuluje!!!! a skąd aż tyle NIEOBECNOŚCI!?!?!?!?!??!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='lady_m']Sopot - 9. 08. 2008 Wystawa Międzynarodowa (CACIB) sędzia Joop Hiddes (NL) PSY (9) kl. szczeniąt (1) 1399 Akita u Izis FCI FUKASHI - wyjątkowo obiecująca, lokata I, NSzwR kl. młodzieży (1) 1400 AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - I, oc. dosk., Zw. Mł, Zw. Rasy kl. pośrednia (3) 1401 - 1403 Akita u Izis FCI BUSHI -II NIKOBAYASHI Roal - I Kiss Me and Love Me (FCI) ASIM THAI - nieobecny kl. otwarta (2) 1404 - 1405 B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre - I, oc. dosk, NDPwR, CWC, CACIB Akita u Izis FCI YORITO - nieobecny kl. championów (1) 1406 RYUU-GO Shun'You Kensha - nieobecny kl. weteranów (1) 1407 DAICHI GO Niigata Kuriyama - nieobecny SUKI (6) kl. młodzieży (2) 1408 - 1409 Akita u Izis FCI EMIKO - I, oc. dosk, Zw. Mł KAYUMI Migoto Inu FCI - nieobecna kl. pośrednia (2) 1410 - 1411 SKANIA DULA z Grodzkiego Zakątka - nieobecna DAMARU Dolina Wiązów - ??? kl. otwarta (1) 1412 AKEGATA Halne Wzgórze - I, oc. dosk, NDSwR, CWC, CACIB kl. championów (1) 1413 HANU z Krobskiego Hajmatu - nieobecna Dopisałam na czerwono co wiem. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 i co INU a tak strasznie było? :) gratuluje!! jak wrażenia po pierwszej waszej wystawie? Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):i co INU a tak strasznie było? :) gratuluje!! jak wrażenia po pierwszej waszej wystawie? Było, było. Fuki przerażony, ja też. Ale za to poznał chłopak swoją przyrodnią siostrę - Emiśkę. ;) Ale mamy bardzo dobry opis. :razz: Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 pierwsze koty za płoty :) to skąd aż tyle nieobcności??? wiesz??? za ciepło było??? czy o co chodzi?? 50% psów stawiło się na wystawie:roll: Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Agappe']pierwsze koty za płoty :) to skąd aż tyle nieobcności??? wiesz??? za ciepło było??? czy o co chodzi?? 50% psów stawiło się na wystawie:roll: Wiem, że Izydy nie ma w Polsce i dlatego nie przyjechała. O Miyamoto już cropka pisała. Wydawało mi się, że SKANIA DULA była, ale nie jestem pewna. Może 'zwiała'. Sędziowanie jamników, które były przed nami przeciągnęło się o ponad dwie godziny! :crazyeye: O YORITO, KAYUMI i HANU nie wiem dlaczego nie byli. Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 2 godziny?!?!?!?!?:crazyeye: pan sędzia widać lubił jamniki.. Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):2 godziny?!?!?!?!?:crazyeye: pan sędzia widać lubił jamniki.. Po prostu było ich dużo. ;) Ale wściekła byłam. :angryy: Dobrze, że nie padało. Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Agappe napisał(a):2 godziny?!?!?!?!?:crazyeye: pan sędzia widać lubił jamniki.. Na moje oko lubil pogadac i bardzo dokladnie sedziowac :cool3: Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Proszę, jeżeli ktoś ma zdjęcia mojego psa to proszę o wysłanie ich na maila - karolina.inu@gmail.com Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No to lece.... Bedzie chaotycznie, bo sedzia pracowal inaczej niz zwykle. Np zawolal na ring wszystkie psy (ze wszystkich klas) i po kolei je sedziowal... PSY Klasa szczeniat - Akita u Izis FUKASHI Klasa mlodziezy - AKOGARENO GO HANAWA KISARAGI Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mlodziez cd. AKOGARENO (mlodziez), Akita u Izis BUSHI (posrednia) NIKOBAYASHI Roal (posrednia), B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre (otwarta) Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Klasa otwarta - B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacre Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 B'MITSUKUNI GO cd. Porownanie o NDPwR I to tyle jesli chodzi o psy- boje sie dalej bombardowac forum :cool3: Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 czy to oznacza, że NIKOBAYASHI dostał res.CACIBa??:roll: czemu sie boisz??? Quote
INU Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 W takim razie teraz ja wtrynię swoje zdjęcia: Więcej mam tylko B'MITSUKUNI... Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Agappe']czy to oznacza, że NIKOBAYASHI dostał res.CACIBa??:roll: Tego to juz nie wiem.... czemu sie boisz??? Bo przez ten roczny brak normalnego lacza internetowego "wypadlam z obiegu" i nie wiem czy nie dostane kary za spamowanie :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 lady_m napisał(a): Bo przez ten roczny brak normalnego lacza internetowego "wypadlam z obiegu" i nie wiem czy nie dostane kary za spamowanie :evil_lol: az tak źle po tych zmianach to nie jest :evil_lol: ale fajny gigantyczny ring!!!!! Quote
Recommended Posts