Dzidtka_Gl Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 sędzia Libuse Ubrova (CZ) PSY kl. młodzieży I Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie :loveu: SNOOP DOGG Lhamco Laco :loveu: ( to 18sty championat dziecka DJa !!! bardzo się ciesze i jeszcze raz gratuluje ) kl. otwarta I CWC, CACIB, BOB Close to Perfection BARTJE kl.championów I CWC, res.CACIB ROCK IT TO YOU Cuccioli Kennel SUKI kl. szczeniąt I WO Najlepsze Szczenie w Rasie :loveu: DRESSED FOR SUCCESS z Czańca :loveu: kl. młodzieży I Zw.Mł. PILARKA Azurowa Amhara FCI kl. pośrednia ? :loveu: POTALA Rawipon :loveu: kl. otwarta ? CZANTRA Śnieżny Lew kl.championów I CWC CACIB AYMEE HESTIN CHRAM wydaje mi się , że i CZANTRA I POTALA CWC ale która res.CACIB CZANTRA ? Quote
muzzy33i Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 gratuluje wygranych, :multi: a zwlaszcza udanego debiutu Dressed in Sukces :multi:teraz tylko jeszcze ktos nam opowie jak bylo...? opowadanie prosze okrasic licznymi fotografiami :diabloti: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Potala I CWC Czantra I CWC. res.CACIB Quote
sylv Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):Potala I CWC Czantra I CWC. res.CACIB Dokładnie, Czantra, tym razem wystawiana przez debiutującego w ringu właściciela, zakończyła championat. Quote
sylv Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dziękujemy :lol:. Oczywiście gratulacje dla wszystkich za uzyskane wyniki, szczególnie w tak ciężkich warunkach pogodowych. Quote
Diablica Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='sylv']Dokładnie, Czantra, tym razem wystawiana przez debiutującego w ringu właściciela, zakończyła championat. Sylv-GRATULACJE dla Czantry:) Quote
EwikB Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Diablica']Sylv-GRATULACJE dla Czantry:) Tatuś i reszta rodzinki przyłącza sie do gratulacji :lol: Również Championat, ale młodziezowy ukończyła "kuzynka " czyli Jowkowa wnuczka a córeczka mojej Limorki - PILARKA :lol: Gratulacje dla dziewczyn i ich włascicieli Quote
nefesza Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 I ja gratuluje! Chociaz wystawa pod nosem, to nie moglam byc juz drugi rok z rzedu... ech... widac za blisko ;) Quote
Diablica Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='EwikB']Tatuś i reszta rodzinki przyłącza sie do gratulacji :lol: Również Championat, ale młodziezowy ukończyła "kuzynka " czyli Jowkowa wnuczka a córeczka mojej Limorki - PILARKA :lol: Gratulacje dla dziewczyn i ich włascicieli GRATULACJE dla Pilci Quote
sylv Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Czantry i jej Właścicieli :lol:. Gratulacje dla PILARKI i SNOOP DOGG za ukończenie Młodzieżowych championatów. Quote
Taishi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A jak oceniacie sędziego? na co zwracał uwagę? czy w klasie szczeniąt był bardzo wymagający? chodzi mi o pana, który sędziował maltańczyki... Quote
mucha__ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jestem bardzo dumna z Pilci :loveu:.Dziękuje wszystkim za gratulacje! Wstawiam kilka fotek GRATULACJE dla wszystkich!!! Na wystawie byl straszny upal, ledwo się dalo wytrzymac. Wiekszosc psiaków nie chciala chodzic po ringu i marzyly tylko o tym by schowac się w cieniu Quote
bognik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Gratulacje dla wszystkich! :multi: Agnieszka - dzięki za fotki! ;) Pozdrawiam! Quote
muzzy33i Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 zdjecia sa swietne! a ich obiekty ... zachwycajace! :loveu: gratuluje i pozdrawiam Quote
Recommended Posts