kerry82 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 UTAAP- a ja sie nosze od soboty z zamiarem poslania Ci swiezych zdjec z Dublina...Tylko cos mi jeszcze weny brak,na wstawienie zalacznikow:razz: Ale troche pszenicznych udalo mi sie pstryknac...Nawet mam katalog,wiec bedzie wszystko w pelni...Pewnie jutro sie zbiore w sobie bo mam wolne:multi:Pozdrawiam Quote
UTAAP Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kerry82, no ladnie to tak :mad::lol:. Slij kobieto foty, nawet jak weny wystarczy tylko na raty to sie nie obraze :eviltong:. Rowniez pozdrawiam. P.S. Off - widzialam ostatnie zdjecia Amadeusa i zdecydowanie mi sie na nich nie podoba (chudzina straszna, jakis taki 'niedojrzaly', i mysle ze za krotko obciety), a tak ladnie wygladal na National Terrier :roll:... Quote
kerry82 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 :modla:O wybacz!!! Juz poslalam.Jesli chodzi o Amadeusa to faktycznie cos czasem jest nie tak... Pozdrawiam wszystkich softomaniakow:Dog_run: Quote
Recommended Posts