bajadera Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zgłasza się Bajadera. Psy klasa młodzieży Ever Irish Warrior (Baltazar King Wheaten Darling X Brookdene Paws For Applaws). Według katalogu jest on z Łodzi, a pochodzi z Czech sądząc po nazwisku hodowczyni. Ma 13 miesięcy aktualnie. klasa otwarta Jaśko Kiepura z Ben Nevis Suki klasa szczeniąt Bela Złocisty Refleks (Nugat Awangarda Pszeniczna X Felonka Soft Kni-York). Ona też z Łodzi. Wiem, że dostała ocenę obiecującą. To ta co ją spotkałam tydzień temu. Własciciel bywa w moich okolicach, bo tu na moim osiedlu odwiedza rodzinę. A suka jest jego i mieszka z nim na Retkini chyba. Quote
bajadera Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Suki Nie mam pewności, ale chyba klasa młodzieży Babette Ba-Mi-Go klasa otwarta Karela Kni-York Granica Północy Jela Senia z Ben Nevis Wygrał rasę chyba pies z Ben Nevis (głowy nie dam), ale na pewno pies i suka z tej hodowli porównywały się o rasę. Quote
UTAAP Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Hej bajadera! Wielkie dzieki za relacje i super zdjecia!!! :multi: no to mamy dwa psiaki z hodowli Irish Warrior (do tej pory wiedzialam o jednym) Babette byla na pewno w mlodziezy. Pisze do ciebie priv ;) Quote
bajadera Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Utaap, moja niepewność tyczy tego, czy ja Babette ufociłam...... Trochę byłam wczoraj zakręcona na wystawie..... To pisz na całkiem prywatny mail, jest tu gdzies podany, zresztą chyba z tobą jako Sirion gawędziłam. Quote
UTAAP Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Patrzac po suce na zdjeciu to wlasnie ja ufocilas. Tak moglaby wygladac jeszcze tylko jej matka, ale napewno nie bylaby wtedy w klasie mlodziezy, a Babette jest wlasnie w wieku 'mlodziezowym' teraz :) Napisalam i tu i tu ;) To ty jestes Sirion??? Quote
UTAAP Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja na chwilke wpadlam zeby sprostowac - na ponizszych zdjeciach z wystawy w Lodzi (wstawione wyzej przez bajadera) (ponizej po lewej, razem z KARELA KNI-YORK Granica Polnocy) Jest suczka Wheatstone JOANNA, a nie JELA SENIA z Ben Nevis. Jela Senia nie dojechala na ocene ;) (info od wlascicielki Joanny) Quote
Recommended Posts