Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłasza się Bajadera.

Psy
klasa młodzieży
Ever Irish Warrior (Baltazar King Wheaten Darling X Brookdene Paws For Applaws). Według katalogu jest on z Łodzi, a pochodzi z Czech sądząc po nazwisku hodowczyni. Ma 13 miesięcy aktualnie.

klasa otwarta
Jaśko Kiepura z Ben Nevis

Suki
klasa szczeniąt
Bela Złocisty Refleks (Nugat Awangarda Pszeniczna X Felonka Soft Kni-York). Ona też z Łodzi. Wiem, że dostała ocenę obiecującą. To ta co ją spotkałam tydzień temu. Własciciel bywa w moich okolicach, bo tu na moim osiedlu odwiedza rodzinę. A suka jest jego i mieszka z nim na Retkini chyba.

Posted

Suki
Nie mam pewności, ale chyba klasa młodzieży Babette Ba-Mi-Go

klasa otwarta
Karela Kni-York Granica Północy

Jela Senia z Ben Nevis

Wygrał rasę chyba pies z Ben Nevis (głowy nie dam), ale na pewno pies i suka z tej hodowli porównywały się o rasę.

Posted

Hej bajadera!
Wielkie dzieki za relacje i super zdjecia!!! :multi:
no to mamy dwa psiaki z hodowli Irish Warrior (do tej pory wiedzialam o jednym)
Babette byla na pewno w mlodziezy.
Pisze do ciebie priv ;)

Posted

Utaap, moja niepewność tyczy tego, czy ja Babette ufociłam...... Trochę byłam wczoraj zakręcona na wystawie.....

To pisz na całkiem prywatny mail, jest tu gdzies podany, zresztą chyba z tobą jako Sirion gawędziłam.

Posted

Patrzac po suce na zdjeciu to wlasnie ja ufocilas. Tak moglaby wygladac jeszcze tylko jej matka, ale napewno nie bylaby wtedy w klasie mlodziezy, a Babette jest wlasnie w wieku 'mlodziezowym' teraz :)

Napisalam i tu i tu ;)

To ty jestes Sirion???

• 2 weeks later...
Posted

Ja na chwilke wpadlam zeby sprostowac - na ponizszych zdjeciach z wystawy w Lodzi (wstawione wyzej przez bajadera)

(ponizej po lewej, razem z KARELA KNI-YORK Granica Polnocy)

Jest suczka Wheatstone JOANNA, a nie JELA SENIA z Ben Nevis. Jela Senia nie dojechala na ocene ;) (info od wlascicielki Joanny)