Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Sortis ty zyjesz ;-D !! Mam nadzieje ze nie zrazilo cie nic do dogo i bedziesz sie nam tu udzielac :). W Krakowie bedziecie ?? A jesli nie to moze w Warszawie sie spotkamy ? :lol:

Posted

Żyję,Nitencjo, żyję. Na dogo też zaglądam... A spotkamy się w Warszawie, będę:multi:, będę:B-fly: , ale się cieszę. Ostatnio na wystawie to byłam w Poznaniu, jeszcze w zeszłym roku...
W Krakowie się wystawiamy ale będzie sam handler...

Posted

tez sie zastanawialm czy zyjesz Sortis..skoro zyjesz to cos na podtrzymanie "ducha"

Zw.Rasy Tulln.

pies z posredniej

mam jeszcze kilka ale mniej wyrazne jakby co stuknij na priv to posle mailem.

Posted

[quote name='Aluzja']jakby co stuknij na priv to posle mailem.
Aluzjo, stuknęłam! Stuknęłam od razu! Nie doszło? :)

Nitencjo, stado dziękuje za dobre słowo. I spotykamy się już w Krakowie! I stąd moja wielka prośba. Czy Możesz się objuczyć jeszcze bardziej i przywieźć do Krakowa Finnish katalog? Tylko do pooglądania na miejscu, nie zniszczę, nie usmaruję musztardą ani naleśnikiem i nie dam pomemłać sukom. Pleeeeease...

Posted

Sortis czy uwierzysz doszlo dopiero dzis???Popchnela je kolejna prywatna poczta .Generalnie z dogo cos jest nie tak bo nie dotsaje powiadomien o postach..chociaz dzis ..dostalam ponad 30...zalegle za kilka tygodni.
Jutro pakuje fotki isle .

Posted

sortis-----pozdrawiam! miło było sie poznać :D ; na kolejną wystawę wybiorę się chyba dopiero we wrześniu do Świerklańca (zkwpChorzów) na terierki :D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...