Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynamique napisał(a):
Bedziecie jutro na treningu ? :mad:

Dynamique napisał(a):
PS. Weźmiecie swój aparat ? :evil_lol:

Tak. Jedno i drugie tak. :razz: Niby jutro powinnam iśc do szkoły, ale mama mnie zwolniła! :multi: :loveu: Zatem do jutra! :razz:

• 3 weeks later...
Posted

Super filipy i jeszcze w tle muzyczka The Rasmus -In the Shadows. :)

Ps. Nowy banerek widzę że masz, tylko czy na dogo można mieć ruchome podpisy?

Posted

Jess napisał(a):
Super filipy i jeszcze w tle muzyczka The Rasmus -In the Shadows. :)

Ps. Nowy banerek widzę że masz, tylko czy na dogo można mieć ruchome podpisy?

Kurcze niewiem :oops: Dzięki :p Nareście sa lepsze niż kiedyś :eviltong: Kręciłam jeszcze vaulty od pleców ale w filmiakch jest błąd :shake::shake::shake:

Posted

Dziękujemy :p Tak mi sie przypomniało,że w sumie pod moim dachem mieszkają "3 psy". W tym jeden nie jets moją własnościa,ale do rzeczy.

Jednym z nich jest rzecz jasna Lucky czyli Border :cool3:
Drugim jest mój brat (to jest ten własności nie mojej :evil_lol:) ,który uważa się za psa :evil_lol:
Trzecim jets mój chomik,który robi za amstaffa i obrońce pokrzywdzonych :loveu: Tkz. Ostatnio zrobił Luckowi "kuku" pod okiem :shake::lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Dziękujemy :p Tak mi sie przypomniało,że w sumie pod moim dachem mieszkają "3 psy". W tym jeden nie jets moją własnościa,ale do rzeczy.

Jednym z nich jest rzecz jasna Lucky czyli Border :cool3:
Drugim jest mój brat (to jest ten własności nie mojej :evil_lol:) ,który uważa się za psa :evil_lol:
Trzecim jets mój chomik,który robi za amstaffa i obrońce pokrzywdzonych :loveu: Tkz. Ostatnio zrobił Luckowi "kuku" pod okiem :shake::lol:

No to masz wesoło z 3 "psami". :evil_lol: Czy Brata też szkolisz klikerem? A może rzucasz mu frisbee? :eviltong: :evil_lol:

Posted

Taa brat to show... wkońcu ma 4 z Wf :diabloti: Z chomikiem też sie zgadza... agility w klatce na szczebelkach :-o:evil_lol:

Przez to,że jestem chora to wyśle mamę do sklepu po baterie i moze jutro będą jakieś foty :diabloti:
Tymczasem powspominajmy stare czasy :)

Lubie to foto mimo,że ta lampa błyskowa wszystko shcrzaniła żal mi było je wyrzucić :shake:

Piąteczka

Kawałek showa obok :lol:

Na kamieniu :diabloti:

Nie lubie zdjęc ,które robie moim dziadoskim aparatem :roll: (właściwie nie moim). Kto chcę zrobaczyć zdjęcie Luckiego z SHOWEM ? (tkz. tym showem anzwanym przez JEss)

Posted

Dzięki. Jutro moja mama kupi baterie wiec się zacznie akcja zdjęcie :cool3: ostatni pomysł Luckeigo na ratowanie środowiska to: "Pomóż ptaszka przetrwać zimę" a tak serio to on zawsze wcina na balkonie żarcie,bo tam są kafelki,a on zawsze naświni jak prosię :eviltong: No i ostatnio zostawia kawałki ptaszką stąd ten pomysł :roll: W każdym razie sprzątam odrazu,aby Bóg wie czego nie dostał od tych ptaków :shake:. Dzisiaj postanowiłam powspominać nasze pierwsze w życiu agility:
Wrzuta.pl - 3.05.08 Lucky - Agility

Szczerze powiem,ze tutaj lepiej biegłam niż biegam dzisiaj (no poza tymi zmianami :diabloti:).

Wrzuta.pl - Lucky 3-19 miesięcy

A tutaj jeśłi ktoś nie widział takie porównanie Lucka jak wyrósł,a wyrósł prawda ? :cool3: