Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ło matko. Stał sie cud i wreście udało mi się zalogować na dogo.
No to tak w skrócie. Choruje od tygodnia i jest trochę lepiej, ale chyba moja kariera zakończy sie antybiotykami :angryy: Mam cały czas temperature... nic nie ustępuje :angryy::angryy::angryy: Mój pies jestskazany na nudne spacerki z resztą rodzinki :eviltong:
Z filmiku mam jakieś pierwsze 50 sekund i reszte trzeba tam przy okajzi nakręcić.
U Nas pogoda trochę się poprawia. Nie licząc tego, że pare dni temu mieliśmy śnieg z 'małym' wietrzykiem :evil_lol: Dzisiaj znowu stopnie na minusie, ale wczoraj na dworzu prawie 10 stopni w dzień :-o Ja tam i tak i tak... odliczam dni do wakacji i lata ! :loveu:

Pzdr.

Posted

Marta & Figa napisał(a):
U nas też ostatnio był śnieg. :cool3: Życzymy zdrowia i czekamy na filmik!

hania (się zapomniałam przelogować :evil_lol:)

hania... szynko ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
A co sie stalo, ze Poznania z Luckiem nie podbijalas? :crazyeye:

Nic się nie stało. Ja go nawet nie zgłaszałam :eviltong: Żal mi było tyle kasy :eviltong:
Chociaż mieliśmy tylko dwa psy w klasie :cool1: ja głupia :cool1:

Posted

Dynamique napisał(a):
Nic się nie stało. Ja go nawet nie zgłaszałam :eviltong: Żal mi było tyle kasy :eviltong:
Chociaż mieliśmy tylko dwa psy w klasie :cool1: ja głupia :cool1:

I były pokazy frisbee i agility :cool1: Ty głupia :cool1:
:eviltong:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
I były pokazy frisbee i agility :cool1: Ty głupia :cool1:
:eviltong:

Na których i tak nie mielibyśmy co pokazać, wiec nic straconego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']To do tych filmików co wrzucasz i na zawody ktoś Ci pożycza innego psa? :cool3: :eviltong:

Może i pies fajny... ale ja do doopy :eviltong:

[quote name='CaneSs']Siemacie, co tam u was? :eviltong:
A oke. Od nowa coś mnie bierze, ale jutro idę na trening z Lucławem agility (o ile nie będzie padać) no i mam w planach zakup korków, albo coś, bo mam dosyć gleb na trawie :eviltong:

[quote name='Paula&Goofi']Co tu taka cisza ? :roll:

No, bo nie ma o czym gadać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na fotki trzeba [poczekać... Beata robiła na treningu, ale zanim ona wstawi to... :evil_lol:

Posted

POZDRAWIAM Dominiko, pozdro196493278 ! xd. I pamietaj:" byłabys najpiękniejszą we wsi... gdyby nie świnia sołtysa ":eviltong::evil_lol::lol: hrum hrum.
ty to dobrze masz. na rano na trening i potem luuuz. a ja o tej co Ty idziesz spac przed treningiem na rano, to koncze dopiero, bikos ju noł. JESTESMY HARDKORAMI ( szwabami) :evil_lol:

PS. lubie placki :p :lol:
dobra bo znow sie poplaczemy od naszej kochanej swinki Pepy. POWER RANGERS! :lol::lol::lol:
wszystko na tej dgm podpisalabym wiesz czym.." wyluzujcie,i tak*************************************" Love krove.

Posted

No fakt. Moja stara zdawała prawo jazdy na dinozaurze.

EASY GOING SONYA !!!!

A Świnka Pepa jest świetna... mój brat dzisiaj...' Jak to było ? Samochód marysi ?'

NIEEEEE ~! POJAZD PO MARYSI :evil_lol: